קאחה קאלאדזה לא חתם בצ'לסי ולא נעליים. הוא סיכם את התנאים שלו בדיוק כמו שאייסר דל הורנו סיכם את התנאים שלו... לסכם עם שחקנים זה משהו שצ'לסי עושה תוך רבע שעה. קאלאדזה ישחק בגשר רק אם הוא יהיה חלק במסגרת העיסקה של הרנן קרספו. אני מעדיף את הגרוזיני על הספרדי אם לומר את האמת. את קאלאדזה יהיה הרבה יותר קל להוריד לספסל. ככה זה, שחקן שבא בחינם מקבל הרבה פחות יחס משחקן ששילמו עליו 14 מיליון פאונד. אני עדיין חושב שווין ברידג' שווה מקום בהרכב הראשון בצ'לסי.
לא יאומן איך קירקלנד הוא אנדר-רייטד. אז נכון, הוא עבר כמה פציעות קשות בקריירה, אבל מדובר בכשרון עצום שעדיין כל העתיד לפניו, ואני בטוח שנראה אותו פותח בנבחרת האנגלית בעתיד. שוער שלא הייתי מתנגד לראות בהייבורי, ווסט ברום יעשו רכישה גדולה אם הם יצליחו להביא אותו במקום ראסל הולט שהתקשה לשחזר את יכולתו הטובה בעונה שעברה. לא ברור לי איך ליברפול יכולים להעדיף את ליברפול המטורלל על פניו...
קירקלנד לא עשה עדיין כלום בקריירה כדי להוכיח את עצמו. גם העונה ה"גדולה" שלו שנמשכה בדיוק חודשיים בתחילת הקמפיין הקודם הייתה משופעת בלא מעט טעויות. חלקן נגמרו בשערים וחלקן לא. אם לא היו קוראים לו קירקלנד או יותר נכון אם הוא לא היה אנגלי, הוא היה מקבל ביקורות בינוניות, וגם זה בקושי. הוא, כמו כל אנגלי, נלחם כמו משוגע ולא מפחד להיכנס חזיתית למסלול ריצה של חלוצים וכמו כל שחקן שנמצא רבע שעה באנפילד מוכן למות עבור המועדון - אבל כשוער נטו, הוא לא כישרון גדול כמו שהתקשורת הבריטית עושה ממנו.
ב7 מיליון פאונד יש לפחות עשרים חלוצים יותר טובים מקראוץ'. והתכוונתי ברק, קבוצה שיש לה אפשרות להוציא 7 מיליון פאונד על שחקן שעדיין לא הוכיח את עצמו.
כדי לקבל את קראוץ' ואנדי ג'ונסון קבוצה צריכה לשים לא פחות מ-7 מיליון פאונד, איץ'. זה הרבה, הרבה יותר מדי. סך הכל מדובר על שני שחקנים שנותנים עונת פרמיירליג טובה בפעם הראשונה בקריירה, אחרי שכבר קיבלו צ'אנס או שניים בעבר. לא חסרות דוגמאות לשחקנים שנתנו עונה אחת טובה ואותה עונה אומנם הביאה אותם למועדון גדול יותר אבל היא גם נשארה העונה הטובה היחידה שלהם.
יש ועוד איך שחקנים שאומרים לא ליונייטד - אבל זו ממש לא דוגמא למקרה כזה. לויסנטה נוח מאוד להגיד היום שולנסיה זה הבית - מחר או בעוד שנה, כשולנסיה יגידו כן להצעה של קבוצה הוא יגיד שקבוצה X זה הבית. שחקני כדורגל, אין בעולם משהו יותר שקוף מהם.
רונאלדיניו, מכיר? אלן שירר, מכיר? הארי קיואל, מכיר? אין דבר כזה שחקן שלא אומר לא לקבוצה. בטח לא כשמדובר על שחקנים שהקשר הרגשי בינם לקבוצה רופף עד לא קיים...
סטיבן ג'ררארד מכיר , והרשימה עוד ארוכה, וחוץ מזה רוני שבר מסורת ארוכה של סקאוסרים שלעולם לא היו מסכימים לעבור לי,,,,ד , לפחות הבגידה היתה פה קטנה יחסית היות ומדובר באברטון , אבל מסורת השנאה שקיימת בן ליברפול ליו,,,,ד נשארה ותישאר לעולם , וטוב שכך .
עכשיו קיבלתי את החדשות צלסי עם החתמה עצומה מעבירה חלוץ מקבוצת על בליגה גדולה צלסי מחתימה את בן סהר מהפועל תל אביב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx מה יש מחלקת נוער בצלסי?
אחחח, כמה טוב לראות לאיזו דרגה של "שמחות קטנות" הדרדרו אוהדי הספרס... מחמם את הלב. צ'לסי גם הביאה הקיץ דוקטור צעיר לצוות הרפואי, כנראה יהודי. קדימה, תארגנו מסיבה. בינתיים תתחילו לחשב כמה זה 14 ועוד אחד :aaa025:
אני מניח ש15 איזהכיף לראות את אוהדי צלסי אחרי כל ה"סבל" שעבר עליהם מדברים ויורדים על קבוצות אחרות ועל זה נאמר אין אוהדים כאוהדי הצלחות :aaa025: