אם כבר מדברים על פירס איך זה שהוא לא שיחק השבוע מול פולהאם??? ארסנל פתחה עם שלושה קשרים. ומישהו יכול לומר לי מתי הוא חוזר להרכב הראשון??
ארסנל פתחה בקישור עם פבריגאס,חלב,ג'ילברטו ורייס, אז איך בדיוק 3 קשרים?! פירס קיבל מנוחה מונגר. יחזור לדעתי במשחק הבא כבר להרכב.
את רייס אני מחשיב כחלוץ לכן אמרתי 3 קשרים אבל הבנתי. בכל אופן מה תהיה הרוטציה כאשר ליונגברג חוזר למשחק הבא??
גם חלב יכול לרדת לספסל, אי אפשר לדעת. הגדולה והגאונות של ונגר היא היכולות שלו להפוך שחקנים שישחקו במספר עמדות.
למרות שנראה לי שהניסיונות שלו למצוא לפירס עמדה אחרת בין אם זה רמכז המגרש או מאחורי חלוץ לא יעבדו. פירס הכי יעיל באגף ובאחוד חילופי המקומות שלו עם ליונברג. בינתיים זה נראה שפירס איבד את המקום הקבוע שהיה לו בהרכב
הפציעה שלו לא רצינית, אני מאמין שהוא יהיה כשיר למשחק הליגה הבא מול מידלסברו ב-10 לספטמבר. אם פירס ימשיך ביכולתו הנוכחית הוא באמת יאבד את המקום בהרכב, אבל אל לנו להספיד את האיש שכובש ומבשל בהתאמה יותר מ-10 שערים לעונה. מה שכן, אני מאד מרוצה מההשתלבות של חלב בקבוצה, יש כימיה בינו לבין השחקנים, הוא הסתגל די מהר לשיטת המשחק של ארסנל, הקהל מת עליו, רכישה מצוינת של ונגר.
אי אפשר להגיד על פירס שהוא בהדרדרות מתמדת כי הביצועים שלו בעונה האחרונה אם אינני טועה היו יותר טובים אפילו מעונת האליפות. את העונה הזאת הוא פתח לא טוב, ויכולת מודדים על סמך עונה שלמה ולא על פי 2 משחקים כמו עיתונאים.
אתה טועה. מהמשחק הראשון מול באיירן הוא נראה בערך ככה. כמעט לא היו משחקים מאז בהם הוא שיחק כפי שציפיתי ממנו, גם במשחקי ההכנה העונה הוא לא ממש בלט.
במשחקי ההכנה הוא הכי בלט....אני ראיתי את השידורים הישירים מאוסטריה והולנד,ופירס היה הדמות הבולטת בקישור...למרות שזה לא אומר הרבה,לדעתי אחת הסיבות ליכולת הבינונית שלו היא בעיות החוזה,הוא יודע שזאת השנה האחרונה שלו,ובנוסף לעובדה שהכדורגלן המודרני בעצם שם זין על המועדון שמעסיק אותו,אני מצפה לראות פירס אדיש ביותר השנה.