ארסנל 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏12/7/11.

1. AronB Member

זה חדש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

2. Gnus Avenue Member

אופס, טעות שלי, תראה מה חוסר שעות שינה עושה לבנאדם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

סטיוארט דאונינג כמובן.

3. Maor995 Member

כן ווילשיר חוזר אז זה כמו החתמה חדשה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

4. The_Arsenal Member

הקישור וההתקפה שלנו עם ז'ירו פולדי רובין ומ'בייה (במקרה אידיאלי), באמת מצויינים, ואפילו יש קצת עומק סוף סוף. אבל, הבעיות בהגנה בטח לא נפתרו, ועדיין אין לנו מגן שמאלי אחד ראוי בסגל, אין לנו מגן ימני מחליף שראוי לקבל דקות בשתי הליגות הראשונות, ואין לנו שוער לרוץ איתו לתארים. נקווה שנצליח איכשהו לכפות על זה עם התקפה מפחידה וגרזן בקישור אחורי, אבל אני סקפטי. ובכל מקרה, החתמות בסדר גודל שלא עשינו כבר הרבה קיצים, ואולי נפלו קצת אסימונים לונגר ולחבר'ה בהנהלה, אז אפשר להתעודד.

5. JohnTerry26 Member

סקפטי לגבי מה? מה ציפית לסגל של אליפות בקיץ אחד?

6. The_Arsenal Member

ציפיתי שנביא מגן שמאלי נורמלי, זה ממש לא בשמיים. היצע של אנדרה סנטוס וקיראן גיבס זה לא פחות ממביך. אתה יודע, כשאתה מסיים מקום 3, היעד הבא שאתה מסתכל עליו הוא אליפות למרות שזה רחוק שנות אור כרגע. אני שמח לראות שהתחלנו לעשות צעדים משמעותיים בכל הנוגע להעברות לפחות, ובתנאי ש מ'וויה בא ורובין נשאר, אני חושב שעוד חיזוק נקודתי שם אותנו במקום שאנחנו יכולים לחלום על עונה הרבה יותר תחרותית מהעונה הקודמת.

7. Gnus Avenue Member

לא כ"כ מסכים. גיבס בסה"כ די השתפר בסוף העונה, זאת העונה הראשונה שלו בתור שחקן הרכב (אם אפשר לקרוא לזה ככה, הבנאדם חצי שנה על שולחן הניתוחים, אבל שיהיה) בנוסף לזה הוא שחקן בית. כמו שאמרתי, הוא מוכה פציעות וזה ברור, ולכן צריך להביא לו אלטרנטיבה (עלי סיסוקו זה השם הראשו שעולה לי בראש כרגע) שתוכל לחפות עליו אם וכאשר הוא נפצע, סנטוס ממש לא אחד כזה. בכל הנוגע למגן ימני מחליף אני מאמין שונגר בונה על קוק שיחליף את סאנייה כשזה יפצע, ככה שגם זה לא נראה באופק.

בעיקרון בעונה הבאה הספסל שלנו יכול להיראות ככה:
    ג'רביניו, צ'אמבו, שוער מחליף חדש, ז'ירו, פר, סונג, ורוזיצקי\ראמזי.

כלומר, במידה ואמ'וילה+שוער חדש סוגרים בקבוצה, אפשר להיות מאוד אופטימים לקראת שנה הבאה. כמו שזה נראה כרגע, הספרס מתפרקים לגמרי (הארי, רפא, בייל, מודריץ', אדבאיור, כולם כולם בדרך החוצה),ככה שאולי אולי אולי עוד נצליח איך שהוא לגנוב את ורטהוגן, מה שבכלל יגרום לנו לקרוא תיגר על הכתר

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/6/12
  8. The_Arsenal Member

בחיי שהייתי מוכר את וולקוט כי אני מעדיף גם את ריו מיאיצ'י וגם את צ'מברליין על פניו, אבל כיוון שזה לא יקרה, אני מתאר לעצמי שריו יהיה מושאל גם בעונה הבאה, כי חבל שהוא יתייבש עונה שלמה. בכל מקרה, מבחינה התקפית יש לנו סגל אולי הכי טוב בליגה אחרי סיטי. רק שרובין יישאר!

ד"א, רובין במחצית השנייה היום שיחק מאחורי הונטלאר ועשה את זה מצויין (גם כבש גול אדיר), אז גם שילוב עם ז'ירו יכול להיות מצוין.

9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההשוואה לסיטי קצת לא במקום בהתחשב בכך שיש להם בעמדת הקשר ההתקפי את יאיא טורה ולנו את ראמזי ורוזיצקי.

מצד שני אולי באמת ונגר מתכנן לרוץ עם רובין כשחקן מאחורי הקישור, כשז'ירו לפניו ופודולסקי וג'רביניו\וולקוט באגפים? ויש גם את האפשרות שצ'מברליין יוסט למרכז המגרש (ונגר למיטב זכרוני אמר שזו המטרה איתו בסופו של דבר).

נחכה ונראה.

10. The_Arsenal Member

אני לא משווה אותנו לסיטי. הם 10 רמות מעלינו ומעל שאר הליגה מבחינת סגל, בכל חלקי המגרש.

בני, אל תשכח את ווילשייר שגם יכול לשחק בעמדה התקפית בקישור.

נערך לאחרונה ב: ‏13/6/12
  11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

שמעתי על ההחתמה רק עכשיו. ברכות. שחקן פנטסטי. ואם תדפדפו שנה אחורה תראו שרשמתי אותו דבר על צ'מאח, אז בטוח שהוא כישלון גם כן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx.

סתם. ברצינות, קשה לי לראות אתכם נופלים איתו. לא מזלזל ביפני של מניו או הבלגי של צ'לסי, אבל זו יכולה להיות גניבת השנה.

12. מזגן Member

טוב עכשיו שהולנד סיימה את היורו. אני מתאר לעצמי ששבוע הבא רובין חותם?

13. AW forever Member

לא נראה לי. לא נראה לי שאנחנו הולכים לשנות שיטת משחק. אנחנו שנים בוכים על זה שאין עומק בקבוצה, כמגיע החיזוק הנכון זה לא אומר שצריך להפוך לקבוצה אחרת פתאום. במצב אידיאלי ההרכב שלנו ייראה ככה:
    שצ'זני
    סאנייה קוסיילני ורמאן גיבס
    פודולסקי ארטטה מבייה/סונג ווילשייר וולקוט
    רובין
    ספסל: שוער מחליף, מרטסאקר/דג'ורו, ראמזי/רוזיצקי, אוקס/ז'ירו, סנטוס/ג'רביניו.
    פודולסקי ייכנס למשבצת של ארשבין (כשהוא היה בקבוצה אף אחד לא שאל מה יהיה עם ג'רביניו או אוקס, נכון?)
    ומבייה אם יגיע ייתן סופסוף קצת תחרות לסונג על העמדה של הקשר האחורי. יופי של הרכב ויופי של סגל, כזה שמסוגל לתת פייט רציני על תואר. צריך לבוא ביחד עם ניקוי אורוות רציני, שמחתי מאוד על הצמד הנהדר של בנדטנר היום, גם ארשאבין בתצוגות יפות עד כה, שיורידו מאיתנו גם את ולה, צ'מאח, פארק וסקילאצ'י ואני אהיה מבסוט עד הגג.

14. חוצפן חיובי Member

מה זה פייט רציני על תואר? הכוונה לגביע? כי ליברפול עם סגל די מביך לקחו את גביע הליגה והגיעו לגמר הגביע. להתמודד על גביע הליגה או על הגביע אפשר גם בלי ז'ירו או מ'וויה. בוא נדבר פחות באוויר, המטרה צריכה להיות בכל קיץ לבנות קבוצה שתתמודד על האליפות. אפשר לקבל כישלון במטרה הזאת, כי להתמודד עם סיטי, יונייטד וצ'לסי זה מאוד קשה, אבל אני לא מקבל ויתור מראש על השאיפה.

ובשביל להתמודד על האליפות, הסגל הזה ממש לא מספיק. אני מאוד אשמח אם ז'ירו ומ'וויה יגיעו כי אני חושב שאלה החתמות טובות ונכונות, אבל זה עדיין לא מספיק בשביל להסתכל לסיטי ויונייטד בעיניים. חובה מגן שמאלי שלא עונה לתיאור "מביך", חייבים עוד שחקן בקישור ההתקפי שבאמת יעשה את ההבדל. לסמוך על סאנטוס ורוזיקצי, לתת עוד צ'אנס לגיבס וראמזי, עם גישה כזאת לא מגיעים רחוק מדי ועם שחקנים כאלה לא מתמודדים על האליפות.

15. gilshan Member

לא שאני אומר שזה יהיה קל אבל הולנד צריכה בסה"כ משחק אחד טוב (נגד נבחרת מעלה, אבל לא הכי טובה בטורניר) ולנצח 2-0 ושגרמניה תנצח את דנמרק. גרמניה לא תזלזל לגמריי במשחק כי בסיטואציה מסוימת היא יכולה לא לעלות או לאבד את המקום הראשון בבית, ככה שלהגיד שהם סיימו את היורו זה עדיין מוקדם. מצבם עגום, כן, אבל עדיין לא סופי לגמריי.

רובין יחתום? אני לא בטוח שזה יהיה כ"כ מהר, אם בכלל. אני מאד מקווה שזה לא יהפוך לסיפור נאסרי של הקיץ הקודם, צריכים החלטה - לכאן או לכאן - ולהמשיך הלאה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/6/12