אני חושב שעם ההחתמה של צ'ך ושל גבריאל בינואר, אז כל החלק האחורי שלנו מלא וונגר לא יבצע שינויים גדולים וכל עוד לא יהיו לנו פציעות ואני בעיקר מתייחס לקוסיילני ומרטסאקר, אז אני חושב שנהיה בסדר הגנתית. מבחינת קישור, אז לקוקלאן באמת מגיע הקרדיט, אבל אני מסכים שיכל להגיע עוד קשר אחורי ברמה גבוהה, אבל כאשר ארטטה חתם על חוזה חדש, פלאמיני עדיין איתנו ויש את קוקלאן כאמור, אז אין מצב שונגר יביא מישהו (הוא גם הביא פולני צעיר בעמדה הזאת עם פוטנציאל גדול לדעתו). התקפית אני ממשיך בדעה שעם כמה שג'ירו חלוץ נחמד ואם היינו משחקים בסגנון אתלטיקו מדריד או קבוצה של הגבהות לרחבה ובעיקר כדורים ארוכים, אז הוא גם היה מתאים, אבל בשיטה של ונגר, הוא פשוט לא מספיק מהיר ואין לו יכולת לעבור שחקן ב- 1 על 1 ולכן, הוא יכול להיות חלוץ רוטציה, אבל בשביל אליפות אנחנו עדיין צריכים את אותו חלוץ של 25 שערי ליגה ורק ונגר לא רוצה לראות את זה, הרי שחקן כמו מונריאל אומר את זה וכמובן שהנרי, ברגקאמפ, קיאון, רייט ועוד שחקני עבר רבים ופרשנים טוענים זאת. ועדיין, למרות שחסר חלוץ ותמיד יש פציעות בארסנל וזה לא יהיה שונה השנה כי אלה השחקנים שהם שבריריים (אין סיבה לחשוב ששחקנים כמו אוזיל, ראמזי, ווילשייר, אוקס, ת'יאו, וולבק, גיבס וארטטה לא יפצעו השנה, הרי הם שחקנים שנפצעים המון... ועדיין, הבעיה היא ארסן ונגר. שלא תבינו לא נכון, ארסן ונגר מוציא המון מהקבוצה הזאת, אנחנו עדיין משחקים לעיתים כדורגל סביר, למרות שהוא ממש רחוק מהיכולת של 2004 ואפילו של 2008, אבל זה ונגר והשטויות שלו שבגללן אנחנו מאבדים נקודות קריטיות - דרך ניהול משחק שגוי וחילופים רעים ובעיקר פחדנות ללכת לחפש ניצחון במשחקים ספציפיים, דרך הצבות הזויות של ראמזי באגף ימין וקאזורלה בתור קשר 50-50 במשחקים נגד יריבות בונקריסטיות וקשוחות שבהן סאנטי הולך לאיבוד... לכן, עם כמה שאני חושב שהסגל שלנו באמת לא רע ואפילו מוריניו אומר את זה, אני עדיין חושב שאפילו אם היה מגיע אותו חלוץ של 25 שערי ליגה, עדיין האליפות יותר תלויה בסיטי ובצ'לסקי מאשר בנו, בעיקר צ'לסקי וזה בגלל מאמן שלא עושה חשבון ויודע, אפילו אם זה בצורה מכוערת ומעצבנת, הוא פשוט יודע לקחת נקודות במשחקים שונגר מפספס... אני רק מקווה שילך לנו טוב ב- 12 בספטמבר נגד סטוק סיטי בבית, כי אני אהיה במשחק הזה העיקר שכבר ביום רביעי מתחילים משחקי הידידות, כי משעמם בלי ארסנל...
מכירים את המעצבנים האלה שבאים לדיון ליגה הולנדית שלנו כי איזה שחקן עובר לארסנל וישר באים ושואלים "איך הוא??" "יכול לשחק גם קשר אחורי???". סתם רציתי לשחרר קיטור. מפה לשם, איך יאיא סאנוגו? חלוץ 9? יכול לשחק באגף? יודע לשים את החפץ העגול הזה ברשת? כי הוא מושאל לאייאקס. תודה Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
@הרצליה עד המוות, איך נאמר בדף הפייסבוק של אוהדי ארסנל בישראל? ״גם אלוהים, והוא יהיה שם בשבילו (דניס), לא יעזור לו.״ תנחומיי, ארז. *** הקטור בלרין חתם לחוזה חדש עד 2019.
נו באמת, הבדיחה הזאת שחקה את עצמה. מישהו באמת חושב שבעוד 3 שנים הבחור יהיה מספיק טוב לברצלונה, ברמה שהיא אשכרה תרצה אותו? אפילו לססק זה לקח פי 2 יותר זמן ועם כל הכבוד לבלארין וההתקדמות שלו יעברו הרבה מאוד שנים עד שהוא יצליח לייצר כזה באזז סביב היכולת שלו. זה לא שברצלונה מנסה להחזיר לעצמה כל קטלוני מהגלות רק מעצם היותו בוגר מחלקת הנוער שלהם.
אין כאן שום בדיחה. האם וורמאלן היה אי פעם מספיק טוב עבור ברצלונה? אם בליירין ממשיך בקצב הזה אני לא אהיה מופתע בכלל אם הבאז יכפיל וישלש את עצמו.
בלם שעד הפציעה שלו היה בלם פותח של אחת הנבחרות הטובות בעולם. ברצלונה אולי תזמנה מזעזע את ההחתמה שלו אבל בעיקרון את הראש שלהם אפשר בהחלט להבין.
אני בכלל לא מתחשב בפציעה. אני לא אומר שאחרי שהוא הגיע הוא לא ראה מגרש כי הוא לא היה טוב מספיק, זה המזל שלו. אני מדבר על היכולת שלו מאז שהוא הגיע לארסנל. באף שלב הוא לא היה טוב מספיק להיות בלם מוביל בארסנל שלא לדבר על ברצלונה. אני גם ממש לא מתרשם מ״בלם פותח של אחת הנבחרות הטובות בעולם״, סוארז חלוץ פותח באחת מהנבחרות הלא הכי טובות בעולם אז אין לו מקום בארסנל וברצלונה?
עם כל הכבוד אתה אמרת ״אחת הנבחרות הטובות בעולם״. אם אורוגוואי היא ״אחת הנבחרות הטובות בעולם״ אז גם פולין של לבנדובסקי וויילס של בייל גם בקטגוריה אני מתאר לעצמי.
https://pbs.twimg.com/media/CKHc0IJWoAA1Cff.Xxx סאנגו עזב בהשאלה, פודולסקי נמכר וקמפבל יימכר כנראה במרבה המחיר. נשאר את וולבק, ג'ירו ו-וולקט. יגיע חלוץ חדש? אהמ בנזמה או לה-קאזט..
להוציא את קמפבל אני חושב שזה ניקוי טוב של הסגל. אני לא אופתע אם אקפום יקבל את המשבצת של סאנוגו בתור שחקן הסגל שישחק פעם בחודשיים.
לגבי קמפבל, בדקות שראיתי אותו בגביע הזהב, ארסנל וויאריאל לא הבנתי איך הוא קשור לרמות האלו. רק במונדיאל הוא הרשים. לא מתאים לרמות האלו, צריך לשחק בדרג השני והשלישי של אירופה ולא בארסנל.
ועדיין, הוא לא קיבל את הצ'אנס הראוי לו. הוא שחקן ארסנל כבר מספר שנים אם אני לא טועה והושאל לא מעט. עד שהוא קיבל את הרישיון עונה שעברה, החליטו שוב להשאיל אותו. ברגע שהוא יקבל את הצ'אנסים שלורד בנדטנר קיבל, ויפשל, אני אתמוך בדעתך. אבל הוא אפילו לא קיבל את הצ'אנס הקטן ביותר, כמו שסאנוגו ו-ולה קיבלו אפילו.
שחקן שאני סקפטי לגביו הוא וולינגטון סילבה, שיכול לשחק באנגליה הרבה זמן אחרי שארסנל קנתה אותו אחרי שעניין האשרה שלו בבריטניה סודר (אם אני לא טועה הוא קיבל דרכון ספרדי). מי שעקב אחריו בספרד - הוא מתאים לרמה של ארסנל? והוא יהיה חלק מהסגל או יימכר/יושאל?