איך אפשר לטעון שליברפול הוא הפייבוריטית ושהיא הקבוצה החזקה במפעל? מה בדיוק היא עשתה העונה שנותן לה את היתרון הדמיוני הזה? אני ממש לא רואה איך היא עולה על קבוצות כמו ברמן, יובנטוס, רומא או שחטאר. אפילו אנפילד (אחד הגורמים המשמעותיים בהצלחה האירופית של הקבוצה בשנים האחרונות) לא כל-כך מפחיד כמו בעונות קודמות - גם ליון וגם פיורנטינה ניצחו שם בשלב הבתים של ליגת האלופות. בכלל, לחפש עכשיו פייבוריטיות יהיה קשה. המשחקים יערכו בעוד יותר מחודשיים וכושר של קבוצות מסוימות יכול להשתנות בצורה קיצונית עד אז.
סלטיק - פשוט קבוצה עלובה. אין מה להגיד, בושה של קבוצה, 18 דקות באוסטריה בפיגור 3:0...באמת המועדון הזה השנה נהיה ממנו פשוט חורבה.
מועדון שנשאר ממנו רק השם, פשוט עצוב מה שקורה שם. התפרקות מול קבוצה שחטפה מהפועל ת"א חמישייה, מביש מאוד, טוני מואובריי פשוט לא מתאים למועדונים גדולים, ביי פאר, היתה טעות למנות אותו מלכתחילה. * רומלו לוקאקו, חלוצה של אנדרלכט, שהבקיע צמד ב3:0 של קבוצתו על אייאקס באמסטרדם (תוצאה מאוד מפתיעה, התפרקות של ההולנדים), מפחיד לחשוב שהוא כולה בן 16 וחצי: http://img.skysports.com/09/10/218x298/RomeluLukaku_2372655.Xxx
על מה שקורה בקבוצה שלי אני כרגע אשאיר לפעם אחרת (או לפורום ההולנדי). מי שמכיר אותי יודע שאני לא מופתע מהביזיון הזה. לאייאקס יש היום שחקן אחד מצויין (סוארס), וקשר הולנדי בינלאומי (דה זאיו) שמדי פעם נותן משחקים טובים. חוץ מזה? אייאקס ממשיכה לשקוע ולהעלם. רוצים לדעת את האמת? גם מכבי חיפה שלא הבקיעה שער בליגת האלופות היתה מנצחת היום את אייאקס...על הפועל ת"א לא ארחיב את הדיבור. הקבוצה הזאת היתה כנראה מפרקת את אייאקס...
חחחחח אני לא מאמין שהם חזרו ל-3:3, ועדיין הם חורבה לעניות דעתי כי בפיגור של 3:0 בדקה 19 הם לא היו צריכים להיות ולא משנה מי היריבה.
אל-גואחה ויייה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל כך מגיע לולנסיה, היא כל כך יותר טובה מגנואה הייתה בכלב שלבי המשחק, במצב של 1-1 בדקה 85 ולנסיה מקבלת פנדל וייה מחטיא, אחרי לחץ גדול של המקומיים וייה מחפר על הפנדל וכובש בדקה ה95. ולנסיה בשלב הבא מהמקום הראשון, ג'נואה בחוץ!
14-9 במצבי הבקעה (לג'נואה), 8-3 בקרנות (לג'נואה...), ולנסיה מנצחת בדקה ה-95' מטעות של שוער. אין ספק, ולנסיה הייתה הרבה יותר טובה בכל שלבי המשחק. אתה אמיתי?! עריכה: כך נפתח סיכום המשחק בצ'אנל - למקרה שמישהו חושב שאני לא אובייקטיבי או משהו. גם שם, כתוב בפירוש: SIEGE. מצור. ולנסיה בקושי שרדה את המחצית השנייה וכל מי שיטען אחרת משקר. אלוהים יודע איך הגעת ל"יותר טובה מגנואה הייתה בכלב שלבי המשחק".
טוב, טוב הגזמתי תהרוג אותי וזהו? אני בעצמי לא ראיתי את המשחק, ולקחתי אתזה מהמארקה שסיכמה את המשחק, המחצית הראשונה היית שקולה, ובמחצית השנייה גנואה פתחה בסערה ואם תשים לב גם רשמתי שגנואה לחצה מאוד במחצית השנייה. זה לא משנה לפי שתי המשחקים, ולנסיה עדיפה על ג'נואה וראוייה להיות בשלב הבא, היא הוכיחה אתזה בשתי הניצחונות שלה על האיטלקים.
באמת שלאציו ולבסקי סופיה 2 הקבוצות האלה זה בדיחה עלובה. הראשונה עולה לכל המשחקים עם ילדים ג'/מחליפים של המחליפים והשניה בקושי מגיעה למצב, ועדיין במפגש ביניהן, לבסקי סופיה מבאסת את מכבי חיפה ועולה ליתרון באולימפיקו (שער ראשון במפעל)...איזה בית עם 2 קבוצות שפשוט מביישות את עצמן. אגב אני לא חושב שבאולימפיקו, איצטדיון שמכיל 85 אלף מקומות יש יותר מ-5000 איש כולל אוהדי לבסקי סופיה. התמונות באתר של אופ"א מביכות.
ומה קורה עם הדיגיים זלצבורג, הקבוצה הכי טובה בשלב הבתים, עם 6 ניצחונות מ6 משחקים, כולל צמד ניצחונות על לאציו, על ויאריאל, אותה קבוצה שלפני 4 חודשיים הודחה ע''י מכבי חיפה בצורה מבזה. כבוד, כבוד.