דזקו פשוט חלוץ ענק, קצת יותר ממטר תשעים אבל איזה נגיעה רכה בכדור וקלילות שהוא עובר בין השחקנים, וולפסבורג קטנה עליו. לאנדרו עם טעות טיפוסית הפעם נגד פנרבחצ'ה כאשר טיל של כריסטיאן הברזילאי עובר מעליו לאחר מיקום גרוע של שוערה של פאריס סן-ז'רמן בעבר, פשוט ליצן. והנה אייאקס סופגת לאחר מהלך ענק של דל-פיירו, הוא פשוט לא נגמר.
מחצית בארינה 1-1. אייאקס מתיעה לטובה ויובה לרעה. מדהים לראות את ההגנה של ה'גברת הזקנה'. מאז תחילת המילניום אייאקס שיחקה מול מילאן ואינטר ואני לא זוכר שבאמסטרדם קיבלנו כזה חופש. המהירות בחלק הקדמי של הקבוצה שלי פשוט גוברת על ההגנה האיטלקית הכבדה. ברור לי שאחרי המשחק ראשי יובה כבר יצלצלו לגרגורי ואן דר ויל...מה זבינה עושה ביובנטוס רק הם יודעים. המשחק הזה בסך הכל פתוח לגמרי. ליובנטוס מספיק כשרון התקפי בשביל לכבוש את השני, אבל ההגנה האיטלקית לדעתי בבעיה. השופטים מצויינים חוץ מהחלטה אחת, לאייאקס הגיע פנדל ברור אחרי שסוארז פשוט נתפס בחולצתו ברחבה. יש ליצן בתכל מאחורי השער, אבל אין לי מושג למה הטמבל הזה לא ראה את זה. בכל מקרה אני ממשיך הלאה וחושב שבמחצית השנייה יש מספיק סיכויים לפחות לקחת ניצחון ביתי. כרגע אייאקס צריכה להבקיע בחוץ, אבל זה היה ברור כבר לפני פתיחת המשחק.
שי אל תהיה צבוע, אתה כתבת כאן לפני מספר שבועות שלא צריך להאשים את השופט כאשר השחקנים של הקבוצה שלך לא מוצאים את הרשת, אז תאשים את סוארז, דה-יונג וסולימאני שלא הבקיעו ממצבים נוחים ואת ההגנה של אייאקס שקפאה בשער של אמאורי.
איפה ראית שהוא האשים את השיפוט? פאקינג הל, מאז תופעת ההתבכיינות מצד אוהדי ארסנל והצביעות של כמה מיונייטד וכל האנדרלמוסיה בפורום האנגלי כבר אסור להגיד מילה אחת על שיפוט כאן אחרת זאת תהיה התבכיינות.
הגברים ניצחו את הילדים. זו המציאות וזה מאד כואב. ניצחון מינימלי לא צודק, אבל אני כבר התרגלתי לזה. לדעתי גם עם תיקו 2 אייאקס לא היתה עוברת בטח לא עם סוארז שמוצהב. הבעיה היתה ונשארה ההגנה, יאן וורטונגהן רך כמו חמאה. בליגה ההולנדית הוא השתפר העונה, אבל לא סתם אייאקס מפגרת אחרי שתי המובילות. הגיע הזמן שבאייאקס יתחילו להבין שקודם כל צריכים הגנה. טוונטה מנצחת 1-0 קבוצה לא פחות טובה מיובנטוס רק בגלל שהיא שמרה על רשת נקייה. הקבוצה מאנסחדה מנצחת בבית 1-0 את ברמן. עצוב לי, אבל אני מציאותי. יובה לא תזכה בגביע וגם זה ברור, אבל היום ראיתי משחק בין גברים לילדים מלא התלהבות. לצערי קור הרוח והניסיון של האיטלקים גברו על ההתלהבות של הקבוצה שלי. אז פנדל הגיע לנו, אבל גם עם שיוויון 2 לא היינו עוברים. שתי הטעויות הקריטיות של וורטונגהן יותר מעצבנים אותי מאשר עיוורון של שופט שלמעט ההחלטה הזאת היה מצויין! אני לפחות גאה בקבוצה שלי ולא סתם הקהל עוד שר בשביל הקבוצה. נגד אנדרלכט הושפלנו והקהל בצדק שרק בוז. היום היינו שווים נקודה, אבל יובה כמו מילאן, ואינטר עוקצת בארינה מהזדמנות יחידה.
משחק חשוב מאוד בשבילנו...השחקנים פשוט מותשים מהחודשיים האחרונים...עדיין הקבוצה הצהירה שהיא רוצה ללכת כמה שיותר רחוק בליגה האירופית ואני מאמין שזה די אפשרי...משחק חשוב וקשה...גלאטסריי קבוצה טובה אבל זה עדיין בעיקר תלוי בנו Vamos Atleti Vamos a Ganarrr !!!
יול בהחלטה טובה הסיט את ורטונגן לשמאל בגלל הכוח והגובה של אמאורי, כי אין ספק שאניטה הגמד היה מתקשה מול הכוח של אמאורי, אבל הבלגי פשוט הראה שאין לו את מה שצריך בשביל לעשות את הפריצת דרך. כל כך רך ונותן לאמאורי להתקמקם בכזאת קלות לפניו, 2 גולים באשמתו לגמרי. 19-4 בבעיטות (!) ואנחנו עדיין מפסידים בכזאת טיפשות. אני בסה"כ מרוצה ממה שראיתי כי שיחקנו מצוין, אבל חוסר הניסיון ש להשחקנים שלנו מול של יובה הכריע. אנחנו כבר לא נעלה, אבל אני מרוצה ממה שראיתי.
עומר, את וורטונגהן כבר מזמן היה צריך למכור ולא בגלל המשחק הזה. אתה יודע מצויין מה דעתי עליו. תודה לאל שיול השאיר את הגמד על הספסל, אבל הגיע הזמן שאייאקס מתחילה להבין את מה שבאיינדהובן וטוונטה כבר מזמן למדו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אני מספיק מציאותי בשביל להבין שחוק בוסמן אולי הרג אותנו סופית, אבל זה לא תירוץ בשביל העיסקאות הגרועות שעשינו במהלך השנים האחרונות! אין מה לעשות, יובנטוס קבוצה מאד בינונית כשמדברים על יובנטוס, אבל מולנו זה מספיק. ההגנה החלשה שלנו גם לא הספיקה במשחקים מול קבוצות הולנדיות אז מה אתה רוצה כשמולנו משחקים שחקנים כמו דל פיירו, אמאורי ואחרים. הקישור שלהם היה די חלש, אבל אלה סוסי עבודה. סיסוקו ומלו ביריונים, מה יש לנו לתת מול זה? דווקא נהנתי היום מסים דה יונג שהוא אחד השחקנים היותר פיזיים שלנו בסגל. דה זאיו ואיינו עשו את מיטב יכולתם, אבל מול ביריונים כאלה חבל על הזמן. אייאקס כבשה ולמעשה אז קצת נתקעה. יובה התחילה לתקוף, כבשה ולמעשה ניצחה את המשחק. עם קצת מזל מהשופט היינו מקבלים פנדל מוצדק, אבל במחצית השנייה ביותר מדי דקות לא הצלחנו לסכן ממשית את שער בופון. ברגע אחד של חוסר ריכוז הם תקפו וכבשו שער מאד פשוט. הם לא צריכים 10 הזדמנויות בשביל לכבוש מולנו, בליגה ההולנדית אייאקס עושה לפעמים אותו דבר לקבוצות נחותות כמו שהאיטלקים עשו הערב איתנו. במקרים כאלה לא פלא שהכדור של דה יונג ניתז לקורה והחוצה, איכשהו זה גם הגורל... להפסיד בצורה הזאת מתסכלת, אבל אני מקבל הרבה יותר בקלות הפסדים כאלה מאשר הבושות שעשינו מול אנדרלכט. בסופו של דבר אותם השחקנים שהפסידו היום היו מקבלים קבוצה אחרת אילולא המשחק המחפיר מול הבלגים. את הדייסה של היום הם בעצמם אוכלים היום ומבחינתי לא הפתעה שוורטונגהן כשל פעמיים מול אמאורי שחוץ מלנגוח לא עשה דבר. עומר, לפחות טוונטה ניצחה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
הופתעתי מהחולשה של גלאטסריי...אסור לתת להם לכבוש ואני מאמין שאנחנו נשיג את השער השני... גלאטסריי לא משחקים כדורגל, בונקר ובעיקר עבירות ודחיפות, סרבט היה מצוין ביורו האחרון אבל הוא פשוט מבזה את עצמו היום, השופט פשוט לא שורק לפאולים כי כל שניה הטורקים עושים עוד ועוד עבירה... חבל שלא ניצלנו את זה ולא כבשנו את השני, תפסנו את גלאטסריי במחצית מאוד גרועה, מקווה שהעייפות של השחקנים לא תשפיע יותר מדי כי רואים כמה החלק ההתקפי שלנו פשוט מותש מהחודשיים האחרונים
אמיר, גלא' בהרכב חסר מאוד עם לא מעט פצועים, הם לא היו כאלה רעים והמשחק בטורקיה יהיה סיפור שונה. אתלטיקו צריכה לכבוש לפחות עוד אחד כדאי לבוא רגועה לגומלין.
הבה נגילה, הבה נגילה...מקורי הייתי אומר... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx הערב המשחק באמסטרדם הייתה תחרות מי יותר חלש, אייאקס או יובנטוס. סוארס או דל פיירו. סוארס היה די חלש וציפיתי ממנו ליותר, אבל כנראה שעם ארינה מלאה ואווירה מעולה, זה קצת יותר מרתיע את האורוגוואז'ו, השיג קרן שם, פה עבר את זבינה, אבל לא יותר מזה. מצד שני, דל פיירו, אחרי הניצחון על ג'נואה קיבל המון ביטחון, כמו גם אמאורי. דל פיירו לא מהיר וזריז, הוא לא נמרץ כמו פעם, אבל לראות אותו נוגע בכדור, נותן לאמאורי באלגנטיות, לדייגו, לדה צ'לייה, הרבה זמן לא ראיתי אותו ככה משחק. אמאורי שגם כבש נגד הגריפוני ביום ראשון ככה מנגיחה, הכפיל את הכמות, אבל לדעתי יכל להבקיע גם את השלישי, אם זאקרוני לא היה מכניס את חסן סהלימידז'יץ', חילוף די מיותר שמטרתו הייתה לצופף את הקישור.
תוצאה מעולה לגלאטסראיי בחוץ מול אתלטיקו מדריד שבאה היום עם סוללת הכוכבים שלה, ואל תבלבלו בשכל ששחקני אתלטקיו עייפים, ניצלתם מהפסד בבית תגידו תודה שגלאטסראיי משחקת כבר חודש בלי חלוצים ונאלצת לשלוח את שחקני ההגנה שלה קדימה בכדי שיכבשו. טעות חמורה של לאו פרנקו או יותר נכון מן מתנה קטנה לקבוצה הקודמת שלו גרמה לנו לספוג שער שטותי מבעיטה חופשית, לולא הבעיטה החופשית אתלטיקו לא היה כובשת בכלל היום. אתלטיקו תתקשה מאוד לנצח את גלאטסראיי באיצטדיון עלי סאמי יין, ועזבו לנצח, לכבוש בכלל. שוב בכל מקרה תוצאה מעולה השגנו היום בספרד, עם מילאן בארוש, הארי קיוול ו-ג\'ו היו משחקים אני מאמין שללא שום בעיה הינו מנצחים היום, פספוס לגלאטסראיי מבחינתי. היה מצחיק לראות את אגוארו מאבד כדורים כמו ילד טיפש דווקא מול סרבט צ\'טין החלש היום. ערב טוב לכולם !
אני מחקתי את ההודעה שלי כי כשקראתי אותה זה נראה לי טיפה מוגזם... אבל עדיין יש הבדל כשאתה משחק 4 ימים קודם נגד ברצלונה לבין נגד קבוצה כלשהי מהליגה הטורקית....כשאתה חודשיים משחק שני משחקים בשבוע ברצף... מה לעשות שקבוצה באה לשחק כדורגל וקבוצה אחרת בונקר ורק לעשות עבירות.... מקווה שהמאמן יתן מנוחה לשחקנים בליגה בשביל שניתן לכם בראש...כי בכדורגל אנחנו עדיפים עליכם כי עם כל המצב שלנו הייתי בטוח שגלאטסריי תבוא ותתן הצגה ותסגור את הסיפור כבר היום, כי כל קבוצה נורמאלית אחרת הייתה עולה,פשוט אי אפשר לשחק חודשיים רצוף במשך פעמיים בשבוע...ואת זה אני אומר הרבהה אחרי שנרגעתי וכשאני מאוד מכבד את גלאטסריי ואת הליגה הטורקית...אבל אין מה להשוות בכלל
אין מה להשוות במה? אתה מתעלם שגלאטסראיי מגיעה בהרכב חסר כדאי להגן על אתלטיקו מדריד שנבנתה העונה בצורה שערוריתית. גלאטסראיי הוציאה תיקו היום בקלדרון בהרכב סופר חסר, כל הכבוד לה, לא ראיתי מימנה שום בונקר, ראיתי כמה הצלות יפות של לאו פרנקו, וכמה הצלות גדולות של דה-חאה. אתלטיקו מדריד נבנתה בצורה שערורתית, ואל תפיל אתזה על הטורקים, תפיל אתזה על ההנהלה. ערב זוועתי לכל הספרדיות, 4 משחקים בלי ניצחון אחד, הרמה בליגה העונה משקפת מה שכן, אוהד גלאטסראיי מזלזל פה יותר מדי, אתלטיקו קבוצה לא פחות טובה מהטורקים, אתלטיקו עוברת עונה איומה ועם זה היה בעונה שעברה אתלטיקו הייתה מפרקת את הטורקים היום, הסיפור ממש לא גמור ואתלטיקו יכולה לעבור גם בטורקיה.