אתלטיקו מדריד זוכה בגביע!!!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י עומר, ‏1/10/09.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

• פולהאם עושה את שלה ומנצחת את שחטאר דונייצק, אמנם פולהאם היא קבוצה ביתית וגם בליגה הגדולות מועדות ומשאירות שם נקודות ובכל זאת ציפיתי משחטאר ליותר. מה שכן, שער החוץ החשוב של האוקראינים אמור לשרת אותם ומאמין שהם יסיימו את המלאכה באוקראינה. בובי זאמורה נמצא בתקופה מצוינת, כבש שער נהדר אתמול, הסתובב ושיחרר טיל מהרגל, אם ווסטהאם היתה משאירה אותו אני מאמין שהיא היתה מרוויחה מכך.

• וולפסבורג אמנם לא ניצחה (למרות שהגיע לה) אך יוצאת עם תוצאה טובה ממפגש החוץ מול ויאריאל, שני שערי חוץ שאמורים להספיק לגרמנים לגמור את הסיפור בפולקסוואגן ארנה. מקווה שהם יעברו ולא ויאריאל המאוסה.

• שער עצמי של חאבי גרסיה מעניק להרטה ברלין 1:1 מול בנפיקה, תוצאה מפתיעה, אך בפורטוגל הסיפור יהיה שונה לחלוטין.

• יום טוב לקבוצות הבלגיות, קלאב ברוז' מנצחת בביתה 1:0 את ולנסיה, סטנדרד ליאז' עושה מהפך מדהים וחוזרת מ0:2 ל3:2 ענק על זלצבורג ואנדרלכט כובשת שער חוץ חשוב ויוצאת בתיקו 1:1 בבילבאו.

נערך לאחרונה ב: ‏19/2/10
  2. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתלטיקו השערורייתית(שבזה אתה צודק) עדיין עדיפה על גלאטסריי...שמעתי שזאת קבוצה שתפרק אותנו שהיא נבנתה לזכיה בליגה האירופית וכל מיני דברים כאלה, וראיתי קבוצה משעממת שפשוט באה להרוס את המשחק, והשיפוט הביזיוני אתמול נתן להם לנצח בדרך הזאת.... אין לי ספק שבהרכב הזה אם לא כל העומס הפשוט מטורף על השחקנים אנחנו מנצחים בלי הרבה בעיות

מקווה שקיקה יתן מנוחה להרכב הראשון נגד אלמריה בשביל שננצח בחמישי הבא, כי אין ספק שבכדורגל אנחנו עולים עליהם...חוץ מטוראן וניאנג מה שהיה אתמול זה קבוצת קרטה

3. AFCA Member

כן הא.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

עם כמה שאני שונא את האנטי כדורגל שלה ושל פ.ס.וו באירופה פשוט חייבים את הצלחתם, אם לא נמשיך לראות עוד הרבה שנים נציגה הולנדית אחת בליגת האלופות. סחתיין לטוונטה עלניצחון יפה בבית ותוצאה טובה לקראת הגומלין, פ.ס.וו יוצאת בנזק מזערי אבל לדעתי לא תעבור, לעומת טוונטה.

למישהו יש סטטיסטיקה כמה שיותר מורחבת מהמשחק של אייאקס-יובה?

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוונטה אמנם מנצחת אבל זה קרה אחרי יום גדול של השוער שלה והחמצות גדולות של שחקני ברמן, גם השער של טוונטה היה אחרי פצצה של יאנסן מ-25 מטר שויזה לא יכל לעצור, לפי מה שראיתי היום אייאקס טובה יותר מטוונטה.

5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אם בכלל. כי בסוף השבוע האחרון גאלא לא שיחקה.

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מחר בנפיקה תארח את הרטה ברלין למשחק המכריע, לא ברור לי למה הוא נערך 48 שעות אחרי שהגרמנים שיחקו בליגה ולפני כל שאר המחזור, אבל ככה נקבע באופ"א. הפורטוגלים מגיעים עם יתרון של שער חוץ ולא יותר, אחרי שסיימו בתיקו 1 בגרמניה. אמנם בנפיקה פייבוריטית ברורה אבל התוצאה משאירה סיכוי סביר לקבוצה הגרמנית שנאבקת נגד הירידה בארצה.

בנפיקה תחסר את ראמירס הברזילאי המושעה בעוד הכישרון המקומי פאביו קואנטראו יהיה בסגל, אם לא יהיו הפתעות בנפיקה תעלה עם ההרכב הקבוע, במערך 4-4-2, שכולל את צמד החלוצים המצויין קארדוסו את סביולה, כשמאחוריהם בקישור כוכב הקבוצה בחודשים האחרונים די מריה, כמו גם חאבי גרסיה ואיימאר. גם בהגנה אין לבנפיקה בעיות מיוחדות עם צמד הבלמים הברזילאי לואיסאו ודויד לואיז שמקווה לתפוס מקום בסגל הסלסאו למונדיאל ובכל מקרה לא ישאר הרבה זמן בפורטוגל.

אני מאוד מקווה שבנפיקה לא תסתבך, לא בגלל שאני אוהד שלהם או משהו, פשוט מכיוון שמדובר בקבוצה שכיף לראות.

7. riquelme1 Member

בנפיקה תעבור בקלות מחר. קבוצה אדירה העונה, ובאמת כיף לראות.

8. riquelme1 Member

4-0 לבנפיקה על הרטה. פשוט קבוצה מדהימה נבנתה שם, זה לא כוחות.

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

זה היה צפוי, אני כמובן לא שולל מצב שהקבוצה הזו תגיע עד הגמר ואף תזכה במפעל. כשמגיע - מגיע. רק לא מובנת לי העובדה מדוע לא בא הרבה קהל? הקבוצה משחקת טוב, התקפי, מבקיעה בצרורות ויש המון קרחות ביציעים, מוזר.

נערך לאחרונה ב: ‏24/2/10
  10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

גם אני שמתי לב לעניין הקהל במשחקים קודמים, אמנם מדובר באצטדיון מאוד גדול וביריבה לא אטרקטיבית, אך עדיין היית מצפה ליותר.

לא ראיתי את המשחק אבל אני לא מופתע מהתוצאה, קבוצה נהדרת יש בבנפיקה ובנוסף יש שם בסיס גדול שרץ ביחד זו השנה השנייה. אמנם עוד לא נתקלו ביריבה גדולה (אברטון היו בהרכבים חסרים) אך פשוט תענוג לראות אותה, מה גם שבליגה היא ביטלה את פורטו במפגש בין השתיים - קבוצה שנמצאת עם פור שער בשמינית גמר האלופות.

הבעייה של פורטו לדעתי תתחיל שהיא תאלץ לעשות רוטציות. חסרונו של ראמירס היום פחות משמעותי כי זו עמדה בה יש רוטציה, אבל בחוד לדוג', יש את הרכש חסר הנסיון קארדס ואת נונו גומש חסר התועלת, גם באגפים בהגנה יש להם בעייה ברוטציות לדעתי. אבל אני מקווה שהם ימשיכו לספק את הכדורגל היפה ולא יסבלו מפציעות והרחקות נוספות.

11. eran levy Member

ההסבר די פשוט: האוהדים מגיעים גם בהתאם ליריבות. הרי אם כל האוהדים של כל הקבוצות היו מגיעים לכל המשחקים של הקבוצות שלהן היו האצטדיונים מלאים בכל משחק עד אפס מקום. עם כל הסימפטיה שלי להרטה, זו לא קבוצה מעניינת העונה, וכשהקבוצה במקום האחרון בליגה שלה מגיעה למפגש מול בנפיקה שבכל זאת צברה יתרון עם שער החוץ, זה לא באמת מעניין. אין יותר מדי קבוצות שיכולות להתגאות בתפוסת מנויים מלאה, ואז יש משמעות ליריבות.

נערך לאחרונה ב: ‏24/2/10
  12. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד חצי שעה למשחק....ההרכב:

אסנחו-ואלרה,אויפאלושי,פראה,א.לופז-ראול גארסיה,אסונסאו,סימאו,רייס,חוראדו-קון

חבל שעושים את הטעות שאבל ראסינו עשה בשנה שעברה בגומלין נגד פורטו שהיינו חייבים לכבוש אבל עדיין עלה עם מערך של 5 בקישור...

מקווה שהמהלך יתברר כנכון, אסור לעונה האירופית שלנו להסתיים כבר עכשיו !!!!

Vamos Atleti Vamos a Ganarrr :aaarse: !!!

13. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

גלאטסריי באו פשוט להסתגר ולא ברור איך פורצים את הבונקר הזה...

שיפוט ביזיוני כשהשופט לא מוציא צהוב למגן של גלאטסריי, ואדום לסרבט, אגוארו לבד בדרך לשער אחרי שהחליק מקבל את הרגל שלו בפה...אדום כל כך ברור גם כשזה לא מכוון ופשוט ביזיון שלא נשרקה בכלל עבירה !!!

אגווארו לא מסוגל להמשיך ומוחלף...איך זה לא פאול לפחות לא מובן...קבוצה מגיעה לשחק כדורגל בשני המשחקים וקבוצה עושה בונקר מגעיל בשני המשחקים...אבל אתם יודעים לרדת על ברצלונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏26/2/10
  14. שלו Guest

המהפך המיוחל הושלם. כמה כיף שמאסצ' כובש ומנשק את הסמל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    טוב עכשיו אפשר להגיד שאנחנו בשלב הבא אלא אם כן יקרה משהו באמת לא צפוי.

נערך לאחרונה ב: ‏26/2/10
  15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מהפך מדהים של פנאתינייקוס מול רומא. מ1:0 ל1:3. הפקרות הגנית של האיטלקים, לא אופייני להם, כמדומני בכדי לעלות הם יצטרכו להבקיע שלושה שערים. זה בהחלט אפשרי אך כרגע הם בצרות.