בית"ר ירושלים מחזיקת גביע הטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Bluekipper, ‏7/7/09.

1. קטלוני Member

הפועל חיפה מפסידה 2-1 לרעננה כשסוגפת בתוך דקה שני שערים מאותו הצד.
    עד מתי טרטצקי?תנו שרון לשחק.

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה שער ענק של יצחקי ובישול ענק של בן-שושן(מי אמר אוברייטד?).
    הגרוזיני של הפועל ת"א מעצבן, סתם עושה עבירות בלי שום קשר למשחק.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

משחק עגום בווסרמיל... מכבי פ"ת עם 4 שערים שלא קשורים לשום דבר... 3 קרנות, 3 גולים ועוד מתנה כמו שרק קאלה יודע לתת. בכלל קאלה.. הייתי מצפה ממנו שבקרנות, שכבר מההתחלה זה היה נראה לא טוב, שידע לכוון או לפחות לצאת ולהראות נוכחות ולא להישאר כמו טירון תקוע בשער.. זה גם דור דוידי יודע לעשות.

דווקא פתחנו טוב את המשחק, שוב שלטנו, עשרים דקות ראשונות מכבי פ"ת לא הייתה במשחק וכבשנו שער באמת יפה, ואז התחיל מופע הקרנות המוזר שגמר את המשחק, לעזורי יש הרבה מאוד עבודה. אני מקווה שהמשחק הזה יכניס אנשים לפרופורציות, כי התקציב הזה לא אומר שום דבר, אם נסיים במקומות 5-6 זאת תהיה הצלחה מטורפת, אנחנו לא בהכרח שווים את המקומות האלה, אין לנו ברק בקבוצה מלבד מליקסון.

ואני לא יודע מי מעביר לתקשורת את הצפי קהל לפני המשחקים.... לא היו יותר מ-3,700 צופים היום, בסביבות ה- 3,500, לא יותר, אבל בהחלט מספיק, הקבוצה הצליחה לחרבן את המצב רוח, מנויים לא יריצו השבוע יותר מדי.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק פרווה מאוד של מכבי, לא יודע אם זה תנאי המגרש, השחקנים או לא יודע מה, לא שיחקנו טוב, אבל עיקר הניצחון לביטחון. שבוע הבא מתחיל הדבר האמיתי נשפוט את הקבוצה על פיו.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

עבירה ברורה על מויאל בשער השני של הפועל ת"א, השופט בחר להתעלם.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה עדיין לא משנה את העובדה שהפועל היתה ראויה להוביל. לבית"ר יש עוד הרבה עבודה, מעניין אם בטדי מלא הם מסוגלים לשחק אחרת מול הפועל, אני בספק.

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי הדקה ה-60 השחקנים נפלו מהרגליים, עד אז בית"ר הייתה טובה יותר.
    אין הצדקה לזילזול של כמה מהשחקנים.
    בשבוע יהיה משחק חדש שיתחיל מ0-0 ויאללה בית"ר!

8. אלי מתחן Member

אסור להסתכל על המשחק הזה כיותר ממה שהוא. בסך הכל גביע הטוטו.
    שבוע הבא בטדי עולם אחר. בכל מקרה, בן שושן צריך לשלם על השטות הזאת.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי גביע הטוטו פשוט בדיחה אחת טובה. ההתאחדות רוצה לחקות את אנגליה, אבל שם הקבוצות הגדולות משתמשות בגביע הקטן בעיקר בשביל ההרכב השני. נדמה לי חוץ מבצרפת אין גביע נוסף ובסה"כ הכדורגל הישראלי לא מתקדם בגלל השטויות האלו.

אני לא דואג לקבוצתי שסיימה היום בתיקו עם הפועל פ"ת, לא מחשיב את הנצחונות של מכבי ת"א וגם הניצחון של הפועל ת"א אפשר בשבוע הבא לזרוק לפח.

10. Raulito Madridista

היה טוב וטוב שהיה. לא להסתנוור

http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/3/Black354X281/137213.Xxx

לפני הכדורגל, אני רוצה להתייחס למשהו אחר - הקהל. פשוט קרנבל ביציעים מבחינת הפועל, אין מילה אחרת להגדיר את זה ככה. העידוד, היה מדהים, בעיקר במחצית השנייה, אז פשוט לא הפסקנו, והיינו באטרף גם לפני שער השיוויון. לא נהנתי ככה כבר הרבה מאוד זמן. האווירה הייתה נהדרת למרות ששערים 4-5 לא נפתחו.

שתי מחציות שונות לגמריי ראינו היום. בחלק הראשון, הפועל שיחקה רע. שחקנים ברחו מהכדור וכשהם כבר קיבלו אותו, הם פחדו לטעות והעדיפו מסירה לשחקן קרוב, שום דבר אטרקטיבי או מעניין. בית"ר הראתה ניצוצות מידי פעם וכבשה שער נפלא - סיומת נהדרת של יצחקי אחרי הרמה טובה של בן-שושן. לבית"ר הייתה עוד הזדמנות וחצי כדי להגדיל את היתרון, אבל היא לא עשתה זאת.
    החצי השני כבר היה סיפור אחר לגמריי. שליטה מוחלטת של הפועל והמון הזדמנויות וגם המון מצבים של הרבה שחקני התקפה מול מעט שחקני הגנה, אבל חוסר דיוק במסירה האחרונה וגם קבלת החלטות שגויה, הביאה לכך שהתוצאה הייתה רק 2-1. מה שכן, אסור להסתנוור - בית"ר שיחקה בעשרה שחקנים כמובן. אני חושב שגם בלי ההרחקה של בן-שושן, הפועל הייתה משתפרת - בדרך-כלל המחצית השנייה שלנו טובה יותר, אבל אין ספק שהפער בין הקבוצות לא היה הופך להיות כזה גדול. אבל גם עם שחקן אחד פחות, לבית"ר אסור להיראות ככה. שחקנים נפלו מהרגליים והעבירו הרבה מאוד דקות בלי לעשות כלום.

אין ספק שהחילופים של גוטמן הועילו מאוד למשחק של הקבוצה. קנדה הוסיף המון לצד ימין והכי שימח אותי שהוא היה מעורב בשער השיויון. קנדה היה יציב מאוד הגנתית וגם תרם מבחינה התקפית כמובן. הלוואי והוא יחזור לתמונת ההרכב. גם זהבי הפתיע כששיחק לא רע במרכז השדה וגם איים על השער לא פעם. תמיד הוא היה קרוב מאוד. אבל מי שמגיעות לו תשבוחות רבות זהו לאלא, שרץ הרבה מאוד, חטף כדורים וידע מתי למסור, וכמובן גם כבש.

שכטר, שחקן שהייתי בטוח שיוחלף, כבש את שער הניצחון ואין ספק שהוא נראה בינתיים נהדר. שלושה שערים בחמישה משחקים - כל הכבוד לו. אני רוצה להחמיא גם לגל שיש שעשה עבודה מעולה באגף שמאל. היו לו שתי פריצות לא רעות וגם הגבהות נחמדות. הגנתית הוא היה יציב. דגלאס יציב מאוד כמו תמיד והוא מנייה בטוחה.

בבית"ר אני רוצה להתעכב על שניים - ברוכיאן ויצחקי. לשניהם היה משחק חלש, אבל ראו בבירור מי שחקן גדול יותר. יצחקי כבש שער נהדר, קלאסה של סיומת, הוא איים על השער עוד כמה פעמים(ניסיון הקפצה מתוחכם מאוד בפתיחת המחצית השנייה) והטריד את שחקני ההגנה. הוא אפילו עבר את דגלאס. ברוכיאן מצד שני, פשוט לא היה קיים. במחצית השנייה כבר תהיתי אם הוא הוחלף, ואז ראיתי את השחקן מספר 8 בבית"ר.

שורה תחתונה - תמיד כיף לנצח את בית"ר, אני מרוצה מהשחקנים שהפגינו אופי ונחישות, אבל אסור להסתנוור, כי בכל-זאת בית"ר שיחקה עם שחקן פחות(גם הכושר הגופני רע מן הסתם כי הקבוצה החלה בהכנות מאוד מאוחר), והמחצית הראשונה הייתה רעה. הפועל גם חייבת לנצל יותר מצבים והאמצע צריך להיות יותר אגרסיבי ועקשן(הגרוזיני השתפר אבל עדיין לא מספיק). הייתה הכנה טובה מאוד לקראת המשחק נגד הצ'כים, אבל המשחק החשוב באמת הוא בטדי, ובעונה עם שום גם הפכנו פיגור מול בית"ר לניצחון, אבל אז בטדי הפסדנו...אסור שהתסריט יחזור על עצמו.

11. לללללללל Member

בהחלט מחצית שנייה טובה הפועל צריכה לשחק כל הזמן ככה ללחוץ כל שחקן חזק כמה שיותר שיהיה קשה להגיע לרחבה.
    לשלוט במרכז המגרש.

12. Number 8 Member

גביע הטוטו 2009/2010 - המחזור הרביעי

המחזור הרביעי בגביע הטוטו של ליגת העל יצא מחר לדרך. המחזור הרביעי יחל מחר עם חמש משחקים, כאשר משחק נוסף ייערך ביום רביעי. שני המשחקים הנותרים, מכבי פתח תקווה נגד מכבי חיפה והפועל ת"א נגד בני יהודה נדחו לחודש אוקטובר בגלל משחקי הישראליות באירופה.

המשחקים:

18.8.09 שלישי, הפועל באר שבע - הפועל פ"ת 17:30
    18.8.09 שלישי, הפועל עכו - הפועל רעננה 18:00
    18.8.09 שלישי, הפועל חיפה - מכבי אחי נצרת 19:00
    18.8.09 שלישי, הפועל רמת גן - מועדון ספורט אשדוד 19:00
    18.8.09 שלישי, בית"ר ירושלים - מכבי נתניה 19:30
    19.8.09 רביעי, בני סכנין - מכבי ת"א 19:30

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל באר שבע תעלה בהרכב משני מחר בעקבות המשחק הקרוב בליגה ביום שבת. לדעתי אולי דווקא השחקנים המחליפים יביאו את הניצחון הראשון השנה בגביע הטוטו בגלל הרצון להוכיח את עצמם.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

שכחתי שיש היום משחק של הקבוצה ורק עכשיו ראיתי את תוצאת המחצית(2-2) ואת השערים המצוינים של דייויד גומז.
    ההרכב די חסר כאשר איתן טיבי, אבי ריקן, שמואל קוז'וקין, חן עזריאל, דייויד גומז וג'וניור ויסה מקבלים את ההזדמנות.
    לפי התקציר היינו טובים יותר אבל התוצאה עדיין לא מספקת.

15. JR-Riquelme Member

הרבה שערים יהיו בקופסא העונה... נתניה משחקת פתוח התקפי ונעים לעין. הגיע הזמן...
    איתי טיבי בלם נהדר... קר רוח, טכני ומאוד חכם.