לספוג 3 שערים ממכבי נתניה זה מאכזב ומכעיס, שער עצמי של גרשון ופצצה של פאקינג קלמי סבן, לא ייאמן. דייויד גומז מרשים עד עכשיו אבל היכולת של הקבוצה לא מרשימה למרות שההרכב לא מלא, איתן טיבי מרשים עד עכשיו. אגב יש עוד שחקנים מקבוצות אחרות שלא יוכלו לשחק במחזור הראשון כמו אלברז, טל ומויאל?
איזה פרשן בדיחה השלמה שרף הזה. חן עזרא מככב כל המשחק ושלמה שרף מתעלם מימנו, מילה אחת טובה הוא לא אמר עליו. יופי של שחקן חן עזרא. גם כישרוני מאוד וגם משחק כמו שחקן בוגר עם 10 שנים ניסיון. צריך להיות מוזמן לנבחרת הצעירה.
חן עזרא יהיה הליט של הליגה , שחקן מעולה . משחק טוב בקופסא , הרבה מצבים , משחק יפה לעין .. כמו שאמרו פה יהיו הרבה גולים העונה , נכבוש וגם נספוג .
שלמה שרף בהתחלה החמיא הרבה לחן, וחוץ מזה אני בטוח ששלמה רוצה להחמיא לחן בכל הזדמנות שיש לו. אחרי הכל הוא מאוד אוהב אותו והוא גידל אותו בטוברוק. חן באמת נכנס טוב לנתניה ואני מקווה שבנתניה רוצים לפתוח איתו בליגת העל כי חבל על כישרון כזה ענק. אחד הטובים שיש בארץ... הבעיה שהוא לא שחקן של מאמן, מאמנים מעדיפים שחקנים שעושים עבודה שחורה ומשקיעים המון כמו ימפולסקי ומעבי.
2 שערים של שוער, עוד אחד בגלל הגנה מבולבלת, לא צריך יותר מזה כדי לדעת שההגנה היא בעדיפות עליונה לחיזוק. אמנם השוער הוא שוער מחליף, אבל גם השוער הראשון די בעייתי. ביתר קבוצה בינונית, לא יותר מזה, ציפיתי לנצח אותם בקופסא, וחבל שהשער המדהים שקלימי כבש (מועמד ודאי לשער העונה), לא הספיק לנו לניצחון. כבר לא מדובר בנתניה של השנים האחרונות, אלא בנתניה שלפני עידן יאמר - קבוצה שבאה לשחק כדורגל בכל מגרש, קבוצה שנותנת לשחק, וקבוצה שמחה. זאת נתניה שאוהדיה רוצים לראות, ועם עוד חיזוק בהגנה גם יהיה אפשר להתברג בחלק העליון של הטבלה.
ההגנה של נתניה נראית מאוד חלשה, לא רואה את מכבי נתניה מביאה עוד שחקן שממש ישדרג את מרכז ההגנה, מה יקרה אם פרנסמן יעזוב? מכבי נתניה עם כל הסימפטיה לחלק הקדמי של הקבוצה תהיה קבוצה אמצע-תחתית במקרה הטוב כי הדרום-אפריקאי מחזיק לכם את כל ההגנה. מכבי נתניה כמו בית"ר תרוויח בעוד שנתיים-שלוש שחקנים מצוינים, בבית"ר בזמנו בנו קבוצה על ברוכיאן, יצחקי, בן שושן, מליקסון וארביטמן ותראו איפה הם היום, אבל לטווח הקצר אתם חייבים הרבה סבלנות, בליגה קבוצות יותר מצופפות ונתניה תתקשה, אסור לצפות לפלייאוף עליון. בכל מקרה היום נתניה הפתיעה אותי לטובה.
אני מקווה מאוד לראות תקציר של המשחק. הבנתי שהשער של קלמי סבן היה משהו נדיר. לקראת הסיום התקשר אליי חבר שראה את המשחק. הוא כמעט בכה מהתרגשות ואני מתרגש יחד איתו באמצע נסיעה באוטובוס. מכבי נתניה חוזרת להיות הקבוצה עם הכי הרבה נשמה בליגה. אפילו לפני 3 שנים, כשדניאל יאמר רק הגיע, לא ציפיתי ככה למחזור הפתיחה בליגה. אני מאוהב בקבוצה הזאת ואני מאוהב בשחקנים הצעירים שלנו.
על-פי יאמר (לא שזה שווה הרבה היום), פרנסמן לא יעזוב את הקבוצה, וזה תקף לגבי שאר השחקנים בקבוצה. חיזוק מבחינתי להגנה זה שוער טוב ובלם טוב, וזה כל מה שאנחנו צריכים כדי להתשדרג משמעותית. עם המגנים עוד אפשר להסתדר. אולי באמת לפליאוף העליון צריך גם חלוץ ברמה, כי אוקצ'ה הוא לא אחד כזה. בכל מקרה, פליאוף עליון, תחתון, ממש לא משנה לי כרגע, מה שכל אוהדי נתניה ואני רוצים לראות זה כדורגל אחרי שלוש שנים קשות במיוחד.
רעננה עם 8 נק' ב4 משחקים...כל הכבוד בלי הפסד אחד אפילו בגביע הטוטו,אבי כנפו כובש כל משחק,לא ידעתי שהוא חלוץ טוב בכלל,התאכזבתי תחילה ששמעתי שהוא בא לרעננה...כל הכבוד לרעננה על התוצאות שימשיכו להגיד שהיא יורדת בטוחה...אנחנו עוד נראה.
היא עדיין מועמדת וודאית לירידה, גביע הטוטו עם כל הכבוד הוא לא מדד לשום דבר. בדרך כלל קבוצות עולות עם הרכבים משניים, ניסוי כלים לשחקנים זרים ושחקנים צעירים, אז כל הכבוד לרעננה, אך זה לא מעיד על מה שיקרה בליגה.
גביע הטוטו מבחינתי לא מדד אני עדיין אומר שרעננה היא יורדת וודאית ,אני רק מקווה שהיא תרד בכבוד ולא תחטוף שביעיות שישיות כל משחק.
תוצאות משחקי המחזור החמישי בגביע הטוטו: הפועל פתח תקווה 1:3 מכבי פתח תקווה הפועל רמת גן 1:3 בני סכנין הפועל עכו 2:3 הפועל חיפה הפועל רעננה 4:3 מכבי אחי נצרת בית"ר ירושלים 0:0 מכבי נתניה מחצית - מכבי ת"א מובילה 0:2 על אשדוד משערים של מאיוקה ואילייב.
מסירה גדולה של אילייב למאיוקה, איזה מסירות נהדרות יש לאילייב, אנחנו צריכים אחד כזה בנרות! מאיוקה הפתיע אותי, הוא כבש! מה שמראה שעם עצירה נכונה של הכדור. הסתכלות וכיוון הוא יכול לשים את הכדור ברשת וזה מה שהוא באמת עשה! אני מניח שההחמצה שלו נבעה מהעובדה שהשחקן נראה לי עוד לא כבש גול וגם היה טיפה בלחץ, אבל הוא ילד בן 18, כך שאני לא כועס, אם יעבדו איתו על מצבים וסיומת יכול לצאת חלוץ נחמד ביותר. בקשר לשער השני, איזה משחק צירופים נהדר בין מאיוקה ואילייב! אם ישחקו ככה מבחינה התקפית בליגה, אני מאמין שנהיה ברביעייה בוודאות.
3:4 ההגנה של מכבי החליטה לישון היום במחצית השניה אבל טוב שזה קורה בגביע הטוטו אבי יעיר להם כי ההגנה נראית רע. מבחינה התקפית אגב מכבי היתה מצוינצ והמצבים שלה נוצלו כמעט עד תום עם רביעיית שערים מה שהיה חסר במשחק הליגה כי כמעט ולא הגענו למצבים, מצד שני בני יהודה, כאילו כל קבוצה לא רצתה להפסיד, נקווה שמול הפועל חיפה נציג יכולת טובה. בכלל גפני איכזב אותי נגד בני יהודה שכמעט ולא עלה למעלה ולא תקף אולי בגלל שהיה בספק למשחק ולא היה לו כוח. בחזרה למשחק באשדוד - האכזבה שלי מהמשחק - אנדריי קומאץ' לא ראיתי ממנו כלום, איבד כדורים לא פעם ולא פעמיים וגם היה אחראי בלעדי לשער השני של אשדוד אחרי שהתעקש לנסות לעבור שני שחקנים על 30 מטר מהשער שלו...