נו אז הכדורגל פושר אבל לצרפת יש אופי של אלופה? עוד ניצחון ממש ברגע האחרון במשחק בו צרפת לא קרובה לממש את הפוטנציאל ההתקפי שלה. ליבי מצד אחד עם האלבנים שנתנו הכל אבל באמת הכל ומצד שני אני שמח שצרפת עשתה את העבודה. דשאן יכול רק לברך על הסגל הרחב שיש לו אם כי מרסיאל וקומאן לא הביאו מספיק ערך מוסף והיו די חלודים באגפים. קומאן הצליח לכדרר יפה אבל המסירה האחרונה הייתה לא טובה. לטעמי גם פאייט כידרר היום יותר מידי למרות שליטה טובה בכדור. במחצית השנייה עם פוגבה על המגרש הנבחרת נראתה קצת יותר טוב. קאנטה לדעתי בלט בשתי המחציות והציג עוד משחק מטורף. ז'ירו צריך מאה מצבים כדי לכבוש. חוסר מזל בנגיחה לקורה אבל זה לא היה משחק טוב שלו והוא פיספס עוד. כאפיים לגריזמן, וכמו שאוחנה אומר - אין מה להוסיף. ההודעה נכתבה לפני ה-2:0 של פאייט שהפעם עשה את הדברים נכון. והנה יש שחקן שכבש יותר מגול בטורניר הזה. בינתיים הוא בדרך לריאל מדריד..
צרפת בתפקיד בלגיה של מונדיאל 2014... משחקת גרוע אבל מצליחה לאסוף נקודות עם הרבה מזל ותחת. ההבדל היחיד הוא שבינתיים אני עוד לא רואה נבחרת שיכולה לפוצץ את הבלוף.
גריזמן, כדורגלן, סקורר ונוגח הרבה יותר טוב מהחתיך של ארסנל. רק צריך לראות את המשחקים בשביל לקלוט את זה. וממש חבל לי על האלבנים. לא מגיע להם להפסיד לדשאן היום. מה שכן, אוהדי הקאלצ׳יו יכולים להיות מאוד מרוצים מהאיכות ששלחו ליורו. עריכה: פאייט הזה לא רע.
עדיף להסתכל תשעים דקות על גברת פאייט. צרפת מזייפת 89 דקות ומנצחת 2-0. בצורה הזאת היא תזחל לגמר, אבל תגיע לשם.
שקוף שזו האלופה. שני שחקנים מאלה שהרשימו בגדול היום יש דבר משותף - גדלו באיטליה מגיל 15 - היסאי והמשיק.
עוד מילה לגבי פאייט. בקצב הזה ווסטהאם תקבל הצעה של מאה מיליון על הבחור הזה. לי כבר ברור שכל הצמרת באנגליה רוצה את הבחור הזה. גם ריאל ואולי ברצלונה יגיעו ללונדון עם הצעה. אני לא חושב שנראה אותו עוד בחולצה של ה'פטישים'.
לא בקיא בנבכי הפרמייר ליג,אבל אם הוא הציג יכולת כזאת לאורך כל העונה אני מניח שגם ככה היתה התעניינות סביבו מהגדולות. היורו רק יעלה את המחיר.
בגדול הוא כבר נושק ל-30, והוא לא "פרץ" פתאום. הוא נתן עונות טובות במארסי ואחלה עונה בווסטהאם. סקאוט שלא הכיר אותו עד עכשיו לא מגיע לו שחקן כמוהו.
רוב העונה הוא נראה נהדר, פשוט בווסטהאם יש לו פחות עם מי לשחק מאשר הכוכבים של צרפת. 'הבעיה' מבחינתו היא שהוא בן 29. אולי יגיעו עליו הצעות של כ-40 מיליון אירו או קצת יותר, אבל אני לא בטוח בכלל שווסטהאם ממהרת למכור. יש לה כסף והיא בונה פרוייקט מרשים. אין הרבה שחקנים שיש להם שילוב של חכמת משחק וטכניקה ברמה כל כך גבוהה.