ברצלונה 08\2007: תם עידן הגאושו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. Raulito Madridista

אינייסטה וגאבי מיליטו בספק למשחק נגד וולנסיה

http://www.as.com/recorte/20080501dasdasftb_5/C280/Ies/Inista_podria_perderse_partido_Valencia.Xxx

בצל ההדחה המאכזבת מליגת האלופות והשמועות על החלפת חצי קבוצה בעונה הבאה, חזרה ברצלונה להתאמן לקראת המשחק נגד וולנסיה ביום ראשון. אנדראס אינייסטה וגאבי מיליטו שנפגעו במשחק נגד יוונייטד, חשו בכאבים בברך ונעדרו מהאימון. השניים בספק למשחק ויעברו מבחני כשרות.

2. Voda_Coda Member

למרות שלדעתי אפילו חצי מהשחקנים שברשימה לא יגיעו..יצטרכו הרבה יותר ממ120 מליון כדי לקנות את כולם..
    על ריברי[קניה מצוינת] ירצו איזה 30 מליון לפחוותתתת...כנ"ל דני אלבס...בנזמה יעלה הרבה יותר..ססק אין מה לדבר..גאריי משהו כמו 20 מליון..קיטטה ופאולסן 10 מליון..אז תעשו את החישוב לבד

3. xavi6 Member

הם לא חיים בסרט, בכלל לא. את פאולסן וקייטה אני לא רוצה, וגם לא צריך. את הנרי ואטו לא ישחררו והשמות היחידים שאולי יגיעו זה אלבס\לאהם(אחד משניהם בלבד, או אפילו אף אחד מהם!) וגראי. חוץ מהם-אף אחד. יהיה לי קשה להאמין שמישהו משאר החברים ינחתו בקאמפ. גם השמות כאלה טיפשיים, אין להם שום סיבה לנחות בקאמפ. ססק מככב בארסנל ומצידי שיהפך לסמל שם, אמרתי זאת אינספור פעמים. ריברי הכוכב של ביירן ביחד עם קלוזה וטוני ומוביל קבוצה אימתנית להצלחה בשנים הבאות, קוליצ'יני תמיד היה שחקן הגנה נחמד ולא יותר, מבחינתי פלופ שלא מתאים לברסה וברסה יודעים זאת. שחקני התקפה אנחנו לא צריכים כי אנחנו מעלים שניים מהנוער, בשביל מה נראה לכם, סתם? בויאן\ג'יו ישתלבו בשלישיה הראשונה ואם לא מחליפים ראשונים. שלא נדבר שמר בנזמה עולה יותר מידי.

נערך לאחרונה ב: ‏2/5/08
  4. Santiago Bernabeu Member

כמו שירדן אמר, חצי מהשמות שהוזכרו בתקשורת הם לא יותר מספויילרים של התקשורת מתוך צורך בסיסי למכור עיתונים מידי יום, לא מעבר. אני רק יכול להסכים עם כל מה שירדן אמר + להוסיף ששם כמו דני אלבס הרבה פחות ריאלי (אם בכלל) מבחינת ברצלונה בפן הכלכלי מאשר פיליפ לאהם.

לכו עם ההיגיון.

5. Spanish Weapon Member

קודם כל אני מניח שהתכוונת למילה "ספקולציה" ולא למילה "ספוילר" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

בכל אופן,בכל מה שקשור להבאת שחקנים לעונה הבאה צריך לקחת דברים בערבון מאוד מוגבל,במיוחד
    כיוון שזו תקופה שהרבה מאוד סוכני שחקנים מנסים לעורר בעיתונות כביכול עניין מדומה מצד בארסה
    כדי לשפר את התנאים של הלקוחות שלהם ולהבטיח לשחקנים הארכת חוזה.

אגב,דניאל אלבס הוא ממש לא היפותטי בשביל בארסה בכל הקשור לפן הכלכלי, אחרי שרונאלדיניו
    והנרי יעזבו ואיתם עוד 8 שחקנים , יתפנה הרבה מאוד כסף שיצטרף לתקציב הגבוה מאידך בעונה הבאה
    לכן אני דווקא חושב שאם באמת בארסה תרצה ללכת בכל הכח על דניאל אלבס, לא הפן הכלכלי הוא זה
    שיהווה מכשול.

6. אלי מתחן Member

מצד אחד ברצלונה צריכה מגן התקפי שידע להרים, ומצד שני ב4-3-3 נקודת התורפה ההגנתית היא דרך האגף.
    זה לא אפשרי שמגן יעשה את שניהם, היא צריכה להחליט איזה חלק היא מפקירה.

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הצרות באות בצרורות.

http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20080502/12097546027692.Xxx

אנדרס אינייסטה שסובל מזיהום בברכו השמאלית יעדר ל10 ימים (יחמיץ את ולנסיה,קלאסיקו וכנראה מאיורקה) , דייגו מיליטו פגוע בברכו הימנית וייעדר לפחות שבוע וגם הוא יעדר מהמשחק מול ולנסיה והקלאסיקו .

רגע זה לא נגמר , שלושה שחקנים סוחבים 4 כרטיסים צהובים והם בסכנת הרחקה מהקלאסיקו השחקנים הם:דקו , סמואל אטו ורפאל מארקז .

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    שמישהו יגמור את העונה המחוברנת הזו ויוותר לנו על המשחקים שנותרו....

8. xavi6 Member

קלאסיקו זה קלאסיקו, מצידי שנעלה עם הקאנטרה, העיקר שנילחם כמו מטורפים בביב. לא מעניינת אותי התוצאה הפעם, מעניינת אותי הדרך. הדרך, רק היא חשובה.

9. Spanish Weapon Member

שאלה שדי מטרידה אותי, גם אם היא לא כל כך חשובה.

לפי המסורת בספרד , קבוצה שזוכה באליפות במהלך העונה (כמו ריאל ככל הנראה) זוכה למעגל של
    היריבה במחזור הבא כשהיריבה מוחאת כפיים לשחקנים של האלופה כשהם נכנסים למגרש.
    אם חס וחלילה ריאל זוכה באליפות השבוע , האם גם השחקנים של בארסה יבזו את עצמם וימחאו כפיים
    לנב*ות ממדריד?

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא מעגל זה פרוסדור , במדריד מפנטזים על זה כבר מלפני 3-4 שבועות אני מקווה מאוד שגם אם צריך זה לא יקרה כי זה יהיה הדבר הכי משפיל בהיסטוריה של ברצלונה.

11. Mr.Eko Member

בואו נקווה שזה לא יקרה..... רק לחשוב על דבר כזה,סיוט...
    בינתיים צריכים להתרכז במשחק נגד ולנסיה ולסיים כמה שיותר את העונה המחורבנת הזאת.

12. REAL MADRID Member

האס מוסיף היום שם חדש לבורסת השמות לאימון ברצלונה. מאמן חטאפה כיום, ושחקן ברצלונה לשעבר, לאודרופ.

http://www.as.com/recorte/20080503dasdaiftb_26/C280/Ies/Barcelona_retoma_negociacion_Laudrup.Xxx

13. Raulito Madridista

מוריניו סירב לבארסה

http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2008/05/03/mourinho370x200.Xxx

המארקה מדווח שמוריניו סירב להצעתה של ברצלונה: הוא יהיה המאמן הראשי ותחתיו ישמש פפ גוארדיולה כמנג'ר. במארקה טוענים שבמידה וברצלונה הייתה נותנת לו את הסמכות המלאה, הוא היה מסכים להגיע, אך גוארדיולה מהווה מכשול.
    בינתיים מפורסם שהמאמן הפורטוגלי המצליח קרוב לסגור באינטר.

נערך לאחרונה ב: ‏3/5/08
  14. xavi6 Member

לא רוצה, לא צריך, לא נכריח אף אחד לבוא.
    בכל אופן, בקשר למחיאות כפיים-אם ריאל הייתה עושה זאת אי פעם לברסה הייתי אומר מיילא, אבל היא לא, ולכן לראות דבר כזה יעורר בי גועל. לא בגלל שזאת ריאל, אלא בגלל שהם לא עשו לנו את זה לפני. ואני בטוח שהיו להם היזדמנויות במהלך ההיסטוריה, ולהפך.

15. Mr.Eko Member

שמח גם שהוא לא בא,הרבה לא יסכימו איתי אבל מה לעשות... לא אוהב את האיש למרות שהוא אכן מאמן עם קבלות שראוי לאמן קבוצה גדולה.