ברצלונה 08\2007: תם עידן הגאושו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. xavi6 Member

כן, האמת אני מסכים איתך, אני מת על ההתקפות לב שהקישור וההגנה עושות לנו! לקבל גול מטומטם מהדקה ה-80 אחרי יתרון 1-0 עושה לי את זה. במיוחד אם זה במצב נייח! אני אומר לך, אוהדי צ'לסי ופורטו לא יודעים מה הם מפסידים.

נערך לאחרונה ב: ‏4/5/08
  2. JR-Riquelme Member

שלא יבוא...
    אם כבר להחליף מאמן ולשפר את ההגנה - רק אנצ'לוטי !

3. Mr.Eko Member

מה לעשות שאני לא אוהב את שיטת המשחק של מוריניו והכדורגל שהוא מאמין בו.
    נכון שהוא מאמן שאתה יודע שההגנה איתו תיהיה יציבה אבל הכדורגל שהוא דוגל בו לא מתאים לבארסה ואת זה אתה יכול לשאול את אוהדי פורטו וצ'לסי. אה ואני לא חושב שזו אשמתו של רייקארד שטרזן תופס עונה כזאת לא יציבה,מארקז שהוא הבלם הטוב ביותר שיש לו נפצע בזמן חשוב של העונה והוא חייב להסתפק בתוראם המאוד מגושם ולא רק זה זאמברוטה ניהיה מאוד חלוד ואבידל עושה שטויות בהגנה. נכון שהוא עשה טעויות העונה אבל זאת לא ההגנה שהוא קיווה שתיהיה לו.

4. Landon Donovan Member

אם כבר אתה זורק פה הצהרות - מה הכדורגל שבו דוגל מוריניו, בדיוק?

5. xavi6 Member

אצל מוריניו לא יהיו התירוצים האלה, גם בלי שחקנים רבים היינו צריכים לקחת הרבה משחקים ועדיין לא לקחנו, זה אומר שלא הפצועים שינו את המשחק. המצב נייח תמיד היה מגיע בין אם כולם היו לבין אם לא כולם היו, זה ממש לא שינה. אצל מוריניו לא תהיה הלוזריות הזאת, וגם כשנפסיד אתה תראה שחקנים שנלחמים ויודעים מה לעשות בכל מצב, ולא שיהיו אובדי עצות מתרוצצים כמו חובבנים במצבי לחץ ופאניקה. מוזר שיש כ"כ הרבה דברים, אבידאל עושה שטויות, זבמרוטה עושה שטויות, תוראהם עושה שטויות, פויול עושה שטויות...אתה זוכר את טרי\קראבליו עושים שטויות? את דקו\לאמפרד עושים שטויות? את דרוגבה עושים שטויות? את פריירה\גאלאס עושים שטויות? הרי זה לא שפתאום אבידאל לא יודע לסגור בהגנה ושזמברוטה לא ידע שלא מרחיקים לאמצע, ושפויול שכח איך זה להיות הבלם הטוב בעולם.

6. Mr.Eko Member

הגנתי,לא אוהב את זה מה לעשות.

7. Landon Donovan Member

סגנון הכדורגל של מוריניו הגנתי? כמה פעמים ראית קבוצה שלו משחקת בשנים האחרונות?

8. Bensh Member

מוריניו לא מתאים לבארסה נקודה
    ואן חאל אחד כבר היה לנו

9. xavi6 Member

ואן חאל ומוריניו. אחד לא מבין מה הוא רוצה מעצמו, והשני מבין מה הוא רוצה מעצמו. מצא את ההבדלים.

10. Bensh Member

אותו סגנון בדיוק. וואן חאל דווקא יודע די טוב מה הוא רוצה מעצמו

11. Alejandro Rodriguez Member

מוריניו דגל בכדורגל טוב בזמן שהותו בפורטו. כשהגיע לברצלונה - אופן המשחק שלו הפך להגנתי, אפור ושבלוני.
    מוריניו לא מתאים לברצלונה כמעט בכל פרמטר אפשרי. אני חושב שההתקפה, צריכה להיות החלק החזק בקבוצה. מוריניו הוא לא המאמן שיביא את השינוי במערכת הקטאלונית. אופציה מיותרת.

12. Ohad_Glr Member

מוריניו הוא המאמן שיביא את התואר למערכת הקטלונית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sleep.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏4/5/08
  13. xavi6 Member

אני לא חושב שיד מאמן על פני כדור הארץ שישחק הגנתי ומבוקר עם שחקנים כמו בברסה. בצ'לסי לא היו לו את הכלים, שלא נדבר שהסיגנון משחק שם שונה מאוד. בספרד המשחק יותר פתוח ולכן לא תהיה לו ברירה אלא לשחק כדורגל פתוח. גם מבחינה התקפית אני לא חושב שלצ'לסי ולפורטו הייתה בעיה בכיבוש שערים.

השאלה מה אתם מעדיפים לראות בברסה- מלחמה וגביעים בראש ובראשונה או או ג'וגה בוניטו והגנה בינונית.

נ.ב
    ההשוואה בין ואן חאל למוריניו גורמת לואן חאל להיות מועמד לאימון נבחרת ברזיל. זאת בדיחה להשוות ביניהם.

14. Bensh Member

לא היו לו כלים?? היה לו את כל הכסף שבעולם, נתנו לו יד חופשית לבנות קבוצה בצלמו ובדמותו!
    ועם כל הכבוד לגביעים... הסיבה היחידה שאני אוהב את בארסה היא שזה אולי אחד המועדונים האחרונים בעולם שעקרונות קודמים בו להישגיות. ואני לא צריך לספר לך על העיקרון מספר 1 של ברצלונה

15. Spanish Weapon Member

נו,ובמה הוא נכשל? בזה שהוא לא הצליח לזכות בתואר של נוקאאוט'ס כמו הצ'מפיונס ליג?
    הוא הביא 2 אליפויות,2 גביעי ליגה , גביע אנגלי אחד וגביע הצדקה (שאני לא ממש מחשיב)
    תשאל את אוהדי צ'לסי מתי הם זכו לראות כל כך הרבה תוארים בתקופה כל כך קצרה (של שנתיים וחצי)

גם כשצ'לסי אומנם לא זכתה בצ'מפיונס ליג היא עלתה פעמיים רצוף לחצי גמר ליגת האלופות כמדומני
    ונחשבה בשעתה לקבוצה הכי טובה באירופה גם אם זה לא התבטא בלזכות בצ'מפיונס ליג.

המאמן האחרון שאפשר לתת אותו כדוגמא לכשלון הוא ז'וזה מוריניו,הייתי רוצה לראות ווינר כזה על
    הקווים של הקמפ נואו.