עוד פתיחת עונה בדרך לביוב. פדרי עם פציעה נוספת. מדברים על חודש וחצי, אבל לדעתי זה צפוי רק להימתח. גם אראוחו על האלונקה עוד מהמחזור הראשון. צריך להתפלל להגרלה קלילה בליגת האלופות השנה.
למרות שהיא ניסתה לסיים במקום השני, באיירן לא תהיה בדרג ב' אז לפחות ברצלונה לא תתחיל את שלב הבתים במינוס 6. בריאל ובברצלונה רק התחילו את העונה וכבר יש פציעות ארוכות. זה פשוט מטורף
זה מרגיש שהוא איתנו המון זמן ויותר מבוגר אבל פדרי בסה"כ בן עשרים, יש עליו גם עומס בנבחרת ספרד וכדומה. אבל זה נובע גם ממזל רע לדעתי מה שקורה. זה הזמן של אילקאי גונדואן לקחת פיקוד ולהיות הכתובת לכל כדור, לספק את המסירות שהוא יודע אבל בראש ובראשונה שברצלונה תשחק עם עוד שחקן התקפה. אם רוברט לבנדובסקי לא ייתקע כמו בשני המשחקים הראשונים אז יהיה בסדר. ההגנה של ברצלונה תסתדר גם בלי רונאלד אראוחו הנפלא - בפורום של ריאל התווכחתי עם אוהדים וטענתי שהוא טוב מכל מי שיש לנו. המצב בריאל מדריד חרבנא גם כן, לנו אפילו אין חלוץ אחד שהוא טופ בפוטנצייה.
לאמין ימאל. מלח מים, מלח מים. סרג'י רוברטו בהגנה. גם כי אלך בגיא צלמוות. פראן טורס. בייבי שארק, נהנהנהנה.
אנסו פאטי מושאל לטוטנהאם. מה אגיד על כך, על שחקנים כמו אריק גרסיה צ'אבי נלחם להשאיר ולא להשאיל, אבל את פאטי הוא שולח לאנגליה כאילו יש לברצלונה עודף שחקני אגף. החלטות מאוד תמוהות עוברות על מועדונים בקיץ הזה. לא יודע אם זה הפייר-פליי החונק של טבאס, אבל גם ברצלונה וגם ריאל מדריד החליטו ביחד ששחקני התקפה זה מצרך מיותר.
למה צ'אבי צריך להילחם על שחקן שמרוויח 16 מיליון יורו, ונראה כמו כלום ושום דבר? יכל להישאר ולהילחם, ונראה שלהילחם זה פחות הקטע שלו כרגע.
ברייטון ביצעו מחטף וכנראה הם יקלטו את פאטי במקום טוטנהאם. בדיוק אנסיסו נפצע וקודוס לא הגיע בסוף אז יכול להיות שבגלל זה.
אני חושב שמדובר אולי בנקודת אל חזור למרות שהיו דברים מעולם וסליחה שאני נשמע כמו אלי אוחנה. אני זוכר את פאטי מגיח בגיל כל כך צעיר - מהיר, ערמומי, חד בטירוף מול השער ועושה גול מכל מצב, יודע איפה הכדור עומד ליפול (לא באותו סגנון אבל כמו חסה רודריגס ב-2013/14). חשבתי שהוא יכול להיות בונוס ענק לנבחרת ספרד וחיבבתי אותו. עצוב לראות שחקן צעיר שהלך לאיבוד ולא הצליח לחזור לעצמו ואפילו איבד את חדוות המשחק. הפציעות הארורות כמובן, אולי פחד פסיכולוגי מסוים, אולי קצת חוסר קרדיט מהמאמנים, אני לא מחפש אשמים. סתם כדי “שיישאר קרוב” הייתי מעדיף לראות אותו מושאל לאיזה ריאל סוסיאדד\ויאריאל או אפילו ולנסיה שם היה משחק כמעט את כל הדקות.
פאטי לקבוצה בסגנון של ברייטון זו עסקת חלומותיי. הייתי מעדיף ליגה פחות תחרותית כי לא ברור מצבו הפיזי והוא לא יכול להרשות לעצמו עוד תקלות בדרך, אבל קבוצה שמפתחת שחקנים עם מאמן מצוין ונפתרים לבנתיים מהחוזה היוקרתי שלו. מדהים. בבארסה כבר הוכח שאין לו את האפשרויות שהוא צריך או מחפש.