זה לא נראה משהו יותר חמור מנקע. הוא לא באמת עשה משהו עד השריקה רק עמד על הרגל וניער אותה קצת. מזמן אני אומר שזה השחקן עם הכי הרבה כשרון בארסנל ובכלל באנדר 21 בליגה הוא בלבלים של פוליסיק לא פחות מזה.
זה באמת היה נראה לא חמור אבל הצורה שהוא בכה שם די הבהילה. אגב ג'סוס עם מחצית מצויינת, עושה מאיתנו קרקס.
פפ לא מרחם על חוחובה עלה פה בהרכב חזק מאוד. מרגיש לי כמו ימי האבל עם מוריניו, הרגשה שלא תוציא עוד 3 נקודות או נצחון באף משחק.
תספרו לי עוד כמה פודן לא יציב העונה. הלשכות תעסוקה פתוחות אחרי הגילוי של המוטציה? אין בפפ טיפת רחמים מעלה את טורס ואגווארו מהספסל.
לא הבנתי למה אין VAR בגביע הליגה? מתקמצנים על משכורת לשופט וידיאו? רונארסון (הכי גרוע מאז אלמוניה) ומוסטאפי במו ידיהם נותנים לסיטי את המשחק. איזו אשפה.
אין על אולה, גם בגביע הליגה סוחט את ברונו, אחרי זה יופתע כשיפצע או פתאום תהיה ירידה ביכולת בגלל העומס, רק שלא יפסיד בטעות ושוב ידברו על יכולות האימון שלו.
התבטאות גזענית ועכשיו זה: צריך לשבת בחוץ איזה 10 משחקים הבחור. בפועל כמובן שלא יקרה לו כלום. יש להם בעיה עם שחקן אורוגוואי רק אם הוא לובש אדום של קבוצה אחרת.
לא מפסיקים לנצח. תראו את ההתלהבות אחרי הגול, זאת קבוצה מחוברת ששמחה אחד בשביל השני. קבאני קונטדר לרכש העונה?