גביע המדינה 10/11: זכיה רביעית להפועל ת"א בשש שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏15/12/10.

1. danielone Member

רעננה ניצחה 2-0 את הכח רמת גן
    כובשים שתי הצעירים המוכשרים
    רז כהן דקה 96 אופיר מלמד דקה112 שראיתי אותו הרבה בנוער
    שחקן מוכשר ויפרוץ כמו רז
    מקווה שהמשחק הבא יצא ברעננה !

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל ב"ש (ליגת העל)
    מכבי נתניה (ליגת העל)
    הפועל אשקלון (ליגת העל)
    הפועל רעננה (ליגה לאומית)
    מכבי הרצליה (ליגה לאומית)
    סקציה נס ציונה (ליגה לאומית)
    עירוני ג'ת/אל-אל אהלי (ליגה לאומית)
    הפועל ירושלים (ליגה א' דרום)

3. johnnie walker Member

איך בונים קבוצה ב- 100 מיליון שקל ונותנים לייני לפתוח בהרכב?
    פשוט אחד השחקנים הגרועים שנראו אי פעם על מגרשי הכדורגל אם לא ה.

אפשר להביא גם את מוריניו עכשיו זה לא יעזור, הקבוצה הזאת פשוט נראית כמו כלום, ערימה של שכירי חרב, כנראה שבקיץ הקרוב יושקעו עוד 100 מיליון שקל ויחליפו עוד פעם חצי קבוצה כדי לסיים במקום השלישי ולעוף בסיבוב הראשון של הגביע.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל פ"ת הוכיחה שגם חילוף מאמנים לרב לא עוזר. אז מזרחי ונימני כבר לא נמצאים, אבל כרגע עם מאמן חדש מכבי ת"א כבר בחוץ בגביע המדינה. כסף לא קונה תארים ובשביל אלה שלא מסמפטים את מכבי ת"א הערב הזה הוא ערב נחמד. אין מה לעשות, שחקנים כמו יואב זיו, קלמי סבן, ורוברטו קולאוטי פשוט מרוויחים יותר מדי. אלירן עטר פשוט אנוכי בצורה בלתי רגילה ואפילו מטווח אפס הוא בועט לקורה. אגב, שטראובר גם לא נראה הכי טוב בשני השערים. בשער הראשון במחצית השנייה הכדור שננגח היה למרכז השער, בשער השני הוא נשכב פשוט מהר מדי. לא שוער ברמה של אניימה או דווידוביץ'.

אז כעיקרון האדומים והירוקים יכולים לשמוח שמועמדת לגמר בחוץ, אבל אני לא צוהל עכשיו יותר מדי...

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מספיק לדבר על ה-100 מיליון האלה...גם בית"ר ירושלים עם אגאנזו לרואה וכל השאר הפסידה להכח רמת גן מהליגה השניה בדקה ה-90 ועפה מהגביע בטדי...

גם שנה שעברה מכבי חיפה שדרסה כל מה שזז הפסידה להפועל רמת גן שהיתה באותה סיטואציה של הפועל פ"ת כיום.

זה גביע, זה קורה, ולהפסיד לקבוצה מהליגה שלך בגביע זה לא כזה נורא...לפחות זה לא בית"ר/שמשון או משהו כזה

בשום סיטואציה לא הייתי מעדיף ניצחון בגביע והפסד בליגה...

ואני אשתמש בקלישאת כל הילדונים: האשם בהפסד להפועל פ"ת - אבי נמני! הוא עלה בבונקר...נמני אשם. ברור...נמני גם רץ על הדשא.

הדבר היחידי שאני לוקח מהמשחק זה שפאביצ'ביץ' לא יהיה בדרבי וזה מכה למכבי!

שי:

דווקא יואב זיו הוא לא מהבעיות של מכבי לפחות בחודש וחצי האחרונים וגם היום הוא היה בין היחידים שלא עשו אפילו טעות אחת.

שמע זה גולדהאר הפראייר שמשלם ליובל אבידור מיליון שקל נטו לעונה!

לעומת זאת שחקנים כמו דור מלול (פח כהרגלו), אבידור (ליצן) שטראובר (ליצן החצר בגול השני) וייני אב כל הפחים.

נערך לאחרונה ב: ‏1/2/11
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מכבי ת"א בכיף הייתה מתחלפת עם הניצחון של שבת...(בניגוד למה שעומר אומר... החשבון פשוט- בליגה יש הרבה זמן לתקן, הגביע הלך) הלך לצהובים הגביע, אני בטוח שזו מכה קשה עבורם.

חבל, זה אומר פחות משחקים מעניינים שלבים הבאים, פחות אוהדים.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממש לא מתחלף עם הניצחון של שבת, עם כל הכבוד לגביע, הליגה הרבה יותר חשובה...נכון גביע זה כיף, תואר חשוב ונחמד אבל כשאני שם את זה על הסקאלה, אין פה התלבטות, ליגה יותר עדיפה, בטח עבור קבוצה כמו מכבי

מה שכן במחצית השניה עד הגול של פ"תצ בדקה 72, החילופים של מוטי איווניר היו במקום ומכבי שיחקה טוב והשער השני של מכבי היה באוויר, רק שהוא הגיע מצד שני בסוף...

אגב, מכבי לא עברה את שלב שמינית הגמר מאז הזכיה של הקבוצה בגביע ב-2005!!!

8. danielone Member

עומר בדיוק מה שבאתי לדבר
    נמאס כבר כל הזמן 100 מיליון 100 מיליון 100 מיליון
    נמאס די בלי שום קשר ל100 מיליון
    אפילו אם תקציב של 30 ו40 ו50 אנחנו צריכים לנצח את פ"ת ולהיות מקום ראשון
    עכשיו כף זה לא הכל ממש לא ראינו גם שהפועל ניצחו את בנפיקה אם תקציב של פי 20
    וכמעט את ליון פי 50
    אז די עם 100 מיליון כי אפילו אם 50 היינו אמורים
    אבל מה לעשות שזה לא קורה ?.

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

במקרה שלי, כן. לא הגעתי בגלל זה. אני לא יודע בודאות לגבי אוהדים אחרים, אבל אני יודע שמלא דיברו על חרם.
    תירוצים, לא תירוצים, למה בכלל אנחנו צריכים 'תירוצים'? אנחנו לא רוצים לבוא ולהנות מהקבוצה שלנו? אי אפשר ואפילו אני מתחיל להבין את זה. 28 שנים בלי תואר עושים את שלהם. השקרים, העלבונות והיעדר התחשבות מצד הנהלה שהקבוצה לא מעניינת אותם עושים את שלהם. מחצית מהקהל שלנו חי על סיפורי 'היו היה'. ולמרות זאת, במשחקי חוץ אנחנו משחקים אותה.

עד לפני 7 שנים היו אלפים. בהנחה שהם לא מתו, יש למה לחכות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר, אתה לדעתי מחפש עכשיו תירוצים. אני לא זוכר את עצמי אומר "גם קבוצה א' שהיתה פייבוריטית הפסידה לקבוצה ב'. כשהפועל רמת גן ניצחה את מכבי חיפה לא חיפשתי תירוצים אלא ירדתי על קבוצתי. איווניר הגיע ועכשיו אין לכם גביע, כעיקרון לא עשיתם דבר עם חילוף המאמנים.

האמן לי שאפשר להיות בפיגור 12 נק' בליגה ולקחת אליפות בדקה האחרונה של הפלייאוף שלאחר הקיזוז. הפסד בגביע אומר סוף סיפור ובעיקר סוף האמונה לתואר נחמד. מצטער מכביסטים, גביע טוטו זה שטויות, גביע המדינה יכול בסיטואציה מסויימת להביא קבוצות לאירופה!

כמו שאמרתי, תאורטית מכבי ת"א עדיין יכולה לקחת אליפות, אבל לא עם שכירי שכר שמרוויחים יותר מדי. יואב זיו לכאורה שחקן הרבה יותר טוב מלמשל טוואטחה, אבל האחרון משחק עם הלב (כל עוד הוא לא חושב שהוא כוכב...) ואפילו אצל האדומים יש חבר'ה שכאלה. אני חושב כרגע על מישהו כערן זהבי. מכבי ת"א בנויה לגמרי על שכירי חרב ורואים את זה לכן זה טבעי שכל הזמן מדברים על המאה מיליון שקל. רק לראות כמה מרוויח למשל רוברטו קולאוטי בשביל להזכיר שוב עד כמה התקציב של מכבי ת"א גדול ובעיקר מגוחך ומנופח.

11. Number 8 Member

איווניר עשה טעות גדולה בתחילת המשחק, היה אסור לו לעלות עם סידיבה אלברמן וייני באותו הרכב כששלושתם פחות או יותר באותה עמדה. ייני פשוט עלוב, אין לו אפילו מקום על הספסל של מכבי ואלברמן נראה כמו הצל של עצמו, הרבה אמרו שצריך לתת לו זמן ואנחנו נרוויח מזה בסוף אבל ממשחק למשחק הוא לא משתפר אלא נהיה יותר גרוע שזה בלתי נסבל, עוד שחקן ששילמנו עליו כל כך הרבה אבל בסופו של דבר יותר מזיק מאשר עוזר.
    על יובל אבידור נאמר כבר הכל, כשבאר שבע רצו אותו אמרתי שמצידי יקחו אותו בחינם, כך כל חלוץ בחוץ, מלבד מהירות אין לו שום תכונה של שחקן כדורגל ובטח של חלוץ, לא בעיטה, לא נגיחה, כלום. אלירן עטר ממשיך לעצבן, איך איווניר לא מחנך אותו?! אותם טעויות מיום שבת, במקום למסור לשחקנים פנויים הוא הולך לבד ואנחנו משלמים על כך ביוקר. זה שהוא הבקיע זה טוב ויפה אבל לא מכפר על כל ההחלטות הגרועות שלו.
    כשבוזגלו וראנגלוב נכנסו, נראינו הרבה יותר טוב וגם הבקענו, הגענו ללא מעט מצבים עד הדקה השישים בערך ואז הגיע הגול של פתח תקווה. פאביצ'ביץ' עם המשחק הכי גרוע שלו במכבי, יש לו אחראיות לו קטנה בשני הגולים הראשונים, ועוד טעות של איווניר היא למה לעזאזל הוא הכניס את קפילוטו שלא שיחק כבר מיליון שנה? עוד טעות של איווניר, בקיצור ניהול משחק מחפיר שלו.

אז עפנו מהגביע... לא מפתיע. אולי זה עדיף כי בסיבוב הבא היינו פוגשים את הפועל ואז היינו עפים.
    יום ראשון דרבי, ההפסד הזה לא בא בטוב אבל אולי זה יוריד את השחקנים לקרקע, שיבינו שפה זה לא בית זונות, כמו אחרי המשחק מול מכבי פ"ת בגביע הטוטו שקיבלו בראש ומאז ניצחנו ארבע משחקים רצופים.

12. הרצליה Member

וגם הוא היה בשוד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx .

2-0 קליל על טמרה, לקח קצת זמן לפרוץ את הבונקר שלהם אבל סך הכל היה בסדר.
    יש להם שוער ממש גרוע.

יותר חשוב מהכל זה שהכח שיחקו 120 דקות, והפסידו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx .

13. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

מכבי ת"א גנבה ניצחון בשבת מהקבוצה הכי חלשה בליגה
    היום היא הושפלה ע"י הקבוצה הכי חלשה בליגה

אתם בלוף.

14. Fanatic Member

עזבו אותם 100 מיליון, שקל וחצי.. בתאכלס, כל הכבוד להפועל פתח תקווה. שיחקו בדיוק כמו שהיו צריכים לשחק. סגרו מצוין, יצאו למתפרצות מצוינות בתוספת ההגנה שלנו שהייתה חלשה מאוד היום.
    הגיע להם לנצח.

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואוו. באמת שלא ציפיתי לזה. בטח לא אחרי שמכבי תל אביב השוותה את התוצאה. חבל מאוד שאנחנו מאבדים את מכבי תל אביב כבר בשלב כל כך מוקדם. בלעדיהם זה יהיה פחות מעניין בהמשך. מצד שני, אם הגביע זה מה שיחזיר את הפועל פתח תקווה לחיים בליגה, אז אני מבסוט.