שאנשים רושמים כה במקום כן... אני לא מבין... זה בדיוק 2 אותיות, זה לא קיצור או משהו... וזה מאוד מרגיז http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
גימל יפית. כל כך מעצבנת, חושבת שבגלל שהפרצוף המכוער שלה מפרסם את המוצר אנשים יקנו. כזאת אישה מעיקה, איך היא עדין בטלוויזיה? היה צריך להעיף אותה יחד עם הערוץ של בית"ר.
שמראים את פנינה רוזנבלום בכל תוכנית חדשה. כולה בלונדינית עם אי קיו של מצה, כולל החורים. שמראים בספורט 5+ כל שנייה פירסומת שקשורה לאוואט ולפנדל שהוא עצר לרונלדיניו. למה שלא תראו את הפצצה שרונלדיניו הביא לו אחרי? עשו ממנו השוער הטוב בעולם.
שיואו, אם רק היה לך מושג כמה אני שונא אותה. איך אנשים עדיין קונים את זה שהיא באמת מוכרת מוצרים? זה לא שהיא מפרסמת אותם יותר טוב, היא פשוט מפרסמת אותם, כמו שכל אחד אחר היה עושה את זה, קל וחומר עם הפנים שלו או שלה היו קצת פחות מכוערות משלה. אם יש משהו שמעצבן אותי בזמן האחרון, זה לחכות בכל יום שני וחמישי לתכנית 'יציע העיתונות' ואז לראות את המנחה המטומטמת מ'רחבת החמש'.
יותר מפריע לי שדחופים אותה בליגת האלופות .פרט לשבוע האחרון בה הפינה הייתה קצת רלוונטית וטיפה מענינת, בכל שאר המחזורים היא הייתה פתטית, וסתם לקחה זמן מסך. זה מה שקורה כשאין לינק לראות את האולפן הנהדר של סקיי במחשב..
תגידו מה שתגידו על בן דוב, אבל הקטע שהראו את גרנט נופל גמר אותי. לא הפסקתי לצחוק במשך שתי דקות רצופות. על סף עילפון הייתי.