מוחמד, זה טונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אני אחת המכורות הכי גדולות שיש לפיצה ואני הכי מסודרת בעולם, לדוד שלי יש פיצרייה, אני מקבלת את כל הפינוקים האפשריים בפיצה בלי לבקש אפילו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
פיצה בארה"ב זה מגעיל, הרבה בצק ושמן, זה עושה לי בחילה. אבל הפיצות האיטלקיות המקוריות -בצק דק מאוד, רוטב עגבניות טבעי, מוצרלה איכותית ותבלינים- זה פשוט מעדן.
פיצות אמריקאיות באמת שוות לתחת. בד"כ עם בצק עבה וכבד שנותן לך אח"כ הרגשה כאילו חונקים אותך. אני קורא לזה "פיצות חנק". בארה"ב אפשר למצוא פיצות טובות רק בשכונות איטלקיות. הייתי לא מזמן ברובע האיטלקי בבוסטון והפיצה שם היתה פשוט מושלמת. בצק דק ואיכותי, רוטב עגבניות אמיתי וכ"כ טעים שזה פשוט רמה אחרת מכל הרטבים שיצא לי לאכול, וגבינה לא סמרקית מדי ולא חמה מדי ועשויה בדיוק במידה הנכונה. אין מה לעשות, אף אחד לא יודע לעשות פיצה כמו איטלקים.
הפיצות שאני אכלתי באמריקה היו טעימות הרבה יותר מהזבל הישראלי. לא יודע מה איתכם, אבל באמריקה אכלתי פיצות נהדרות.
לא כל מה שישראלי זה זבל. יש פיצות מעולות בארץ כמו פיצה עגבנייה, פינו ועוד. במיוחד עגבנייה. הדבר הכי קרוב לפיצה איטלקית שאכלתי בארץ. באמריקה זה סתם זבל שמיוצר בשיטת הפאסט פוד הרגילה שלהם.
יאק , הפיצות שאכלתי באיטליה פשוט שוות לתחת! לא מאמין בצק כל כך דק שאי אפשר לראות אותו , ממלאים לך את הפיצה בכל כך הרבה רוטב עגבניות שאתה בהלם , והגבינה אוח הגבינה פחות מחצי פרוסת גבינת העמק , כל כך מגעיל שרק מהמחשבה על הפיצה שאכלתי שם בא לי להקיא. לעומת זאת , הפיצה בליברפול שאכלתי אח , טעם אלוהי , אני מאמין שהפיצה נוצרה על ידי מלאכים (אל תקחו את זה ממני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx)