דיון החדשות לעונת 2008-09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏12/7/08.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז זה התעניינות לא הצעות...

הצעה זה לתת לשחקן טיוטת חוזה ושליחת הצעה רשמית למועדון.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה מעבר להתעניינות, כי היו הצעות, אבל עדיין לא כאלו שיאמר היה מרוצה מהם.
    כמו שאמרתי, הקבוצות הנ"ל רוצות את אלמוג כהן אצלם, אבל לא בהכרח ישלנו חצי מיליון דולר. לפי דעתי אסור לשלוח לשחקן טיוטת חוזה רשמית עד שאין הסכמה מהקבוצה של השחקן. אני בטוח שמבחינת החוזה לא יהיו בעיות. הבעיה היחידה- יאמר.

3. number 1 Member

למכבי נתניה אסור לוותר על אלמוג כהן, במיוחד במצבה הנוכחי.
    אלמוג כהן ושכטר מתאימים בול להגדרה של יאמר, שהקבוצה תתבסס על שחקנים צעירים כשרוניים.
    צריך לזכור שהחלק החזק של נתניה בשנים האחרונות הוא חוליית ההגנה, שהולכת להתפרק ולא צריך קשיים גם בחוליות הקישור וההתקפה. הדברים נכונים בעיקר דווקא על שכטר, שחוץ ממנו אין לנתניה עוד חלוץ ברמה סבירה.
    לדעתי אם כבר לעבור לב"ש זה טעות מבחינת אלמוג כי בנתניה שנה הבאה הוא יהיה בורג חשוב וההתאקלמות שלו בקבוצה נהדרת, ובב"ש הוא יהיה "עוד שחקן" וההתפתחות שלו תיעצר.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

העונה מגיעה היום רשמית לסופה, ואיתה גם הדיון הזה. נתראה בדיון המלפפונים.

:aaa031:

5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

החלטתי לפרסם את זה כאן. מתוך מעריב:
    • באיגוד השופטים החליטו להעלות היום ארבעה שופטים מסגל הליגה הלאומית לליגת העל לקראת העונה הבאה.
    ארבעת השופטים שזכו לקידום הם איתן שמואלביץ', דניאל בר נתן, חלים זטמה וזיו אדלר. בנוסף הוחלט בישיבה להעלות תשעה שופטים מהליגה הארצית ללאומית.
    -----
    לא שהיתה ברירה, כי יהיו 8 משחקים במחזור ודרושים כמה שיותר שופטים, אך עדיין אני חושב שההחלטה נכונה.
    לגבי חלים זטמה, לא יצא לי לראות אותו שופט כך שאיני אביע לגביו דעה, אך כל השאר ראויים בהחלט לשפוט משחקים רשמיים בליגת העל.

6. fresh_guy007 Member

זטמה שפט (כשופט ראשי ורביעי) הרבה משחקים בין קבוצות ליגת העל והלאומית העונה שהאחרון שבהם במחזור האחרון בליגת העל מכבי ת"א נגד אשדוד
    ברוב המשחקים שהוא שפט הוא שלט במה שמתרחש על המגרש הוא מאוד החלטי, ומאוד מבטיח. אני מאמין שהוא יהיה אחד הטובים כבר שנה הבאה
    http://football.org.il/Association/Referee...EFEREE_ID=42669

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה