כל הכבוד לתמוז שלא מתנצל בפני טביב, אם הגרסה שלו באמת נכונה והוא לא עושה את זה מסיבות אחרות אלא מפאת הכבוד שלו, אני מאד מעריך אותו ובכללי אנשים כאלה שמעדיפים לשמור על כבודם מאשר הזדמנות להתקדם מקצועית על חשבון רמיסת הכבוד.
לא צריך להסביר למה המשפט הזה מגוחך, נכון? להכריח שחקן להתנצל ואם לא הוא יישב ביציע מזכיר לי את החמאסניקים שנותנים לשבויים להחזיק עיתונים ודגל של פת"ח מול המצלמה ומכריחים אותם להגיד כמה שמתייחסים אליהם טוב. דיקטטור נוכל.
הציטוט הזה מתייחס לתביב או תמוז? בכל מקרה הדעה שהוספת אחרי הציטוט תומכת במה שכתבתי אז אני לא מבין מה מגוחך פה.
בטעות ציטטתי אותך. זה מכוון לתמוז, ומגוחך כי זה בא מכיוון טביב. עצם זה שאתה לא יודע למי זה מכוון מוכיח כמה זה מטומטם שבן אדם כמו טביב בא בתלונות למישהו שהוא לא מוכן להתפשר למען טובת הפועל.
טוטו תמוז לא מפגר, הוא קיבל כבר מסרים מהקבוצות שמעוניינות בו שאם הוא לא ישחק בקביעות הוא יצטרך להיתקע עוד עונה בהפועל תל אביב והוא לא באמת רוצה את זה. בקיץ כשהוא יעבור הוא יפתח את הג'ורה שלו טוב טוב על הכל.
חוקרים של מפלג ההונאה הגיעו למשחק אימון של הפועל פ"ת נגד דינמו קייב בעקבות פרשת "הכדור המרכזי", כאשר במשטרה חשדו שיתכן ותוצאת המשחק תוטה. אז מה עשו המלאבסים? הפסידו 7:1. :aaa021:
לא היה שום דבר. הייתי במשחק, דינמו עלו בהרכב הכי חזק מול ההרכב השני + שחקני נוער של הפועל פ"ת לא צפיתי לתוצאה אחרת מה גם שלא היה משהו מסריח על הדשא.
אוהדי קריית שמונה מחפשים פתרונות לעונש הרדיוס שהופעל כנגד הפועל ת"א בטענה שהמשחק בניהם עשוי להכתיר אותה כאלופה לא מדובר על המשחק הקרוב אלה על הפלייאוף
לא מבין מה הקטע במחזור השני של הפלייאוף ק"ש מארחת את הקבוצה מהמקום השני ( הפועל ת"א... ) אז מה הם רוצים?!?
הם רוצים שהמשחק במחזור הקרוב ייערך עם קהל ות'אכלס? צודקים, הם לא אשמים בפיגור של אוהדי הפועל, שידחו להם את העונש בעוד משחק אחד.