עצוב לשמוע על מה שקרה לאוהדי מכבי תל אביב באמסטרדם. 11 קבוצות ליגת העל פרסמו ברשתות החברתיות הזדהות עם אוהדי מכבי תל אביב. למעשה 2 הקבוצות היחידות שלא אמרו מילה על ליל הפוגרום הנוראי הזה הן בני סכנין ובני ריינה
חייב לציין שמבדיקה שעשיתי ברשתות החברתיות יש מספר קטן של קבוצות בלאומית שגם לא אמרו מילה על הפוגרום. מבחינתי הבולטת ביותר היא רמת השרון. הסיבה היא שזו קבוצת הבת של מכבי תל אביב והיא בעצמה שותקת. לדעתי הצהובים חייבים להבהיר לרמת השרון שאם הם לא מפרסמים הודעת תמיכה באוהדים שנפגעו בפוגרום ההסכם מבוטל והם לא יקבלו מהם שחקנים יותר
סכנין פרסמה את התייחסותה. המאמן דראפיץ' הביע הזדהות בשם כל המועדון. כעת נותרה ריינה. היחידה בליגה שטרם אמרה מילה.
אורן גולן סיים את תפקידו בהפועל חיפה @Clock End Stand נראלי אתה תשמח לראות אותו חוזר לחדרה. יש לכך הזדמנות עכשיו
רז זהבי אמר שבירם כיאל רוצה לרכוש את בני סכנין. אני לגמרי בעד. הגיע הזמן לשים סוף לקבוצות העירוניות בליגת העל
הוא שרוף בחדרה, אבל לא אתפלא אם זה יקרה. העונה אני לא אשמח ממשהו. אם נהיה קבוצת צמרת בלאומית עונה הבאה, שתקדם צעירים, תשחק התקפי ותנסה לעלות חזרה, אחזור לשמוח.
ק"ש קופחה פעמיים רצוף, למכבי לא הגיע פנדל ועדת השופטים של יענקלה. עלאק אין טעויות שיפוט בדרבי החיפאי. לפחות 2 שערים של הירוקים פסולים ולדעתי ולדעת לא מעט אנשים זה 3 שערים פסולים שלהם. פשוט בדיחה. בלי עזרה מהשופטים ליענקלה אין אליפות
אתה באמת מאמין לזה? אתה באמת חושב שמה שאתה כותב נכון? 2 החלטות שיפוט לטובת מכבי, החלטת שיפוט לטובתכם, הכל חד משמעית מוצדק. יודע מה (לא שאני חושב ככה) אבל גם עם הפנדלים "רכים", זה עדיין יכול להיות פנדל. אין פה מחדל מטורף לשום כיוון, ההפך כל ההחלטות נכונות.
האינטיליגנציה שלך עלובה. שיט, שוב פעם זלזלתי באינטליגנציה של מישהו פה. ככה זה כשרק לי מותר ולכולם אסור עכשיו ברצינות, בואו נפסיק את הדיון הזה פה כי זה כבר לא בכיוון של לדבר על החדשות בספורט