הסתכלתי על ההודעה ברפרוף בהתחלה, ושמתי לב לשתי מילים, אשטון ו-ווסטהאם. ...הלב שלי עצר לרגע ועכשיו אני סתם מרגיש מפגר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
קולין קאלדרווד פשוט מפרק את הפורסט. בעונה שעברה הוא היה צריך לעוף הביתה אחרי הביון בפלייאוף והעונה מקבוצה שנלחמת על עליה אוטומטית הם הפכו לקבוצה שלא מנצחת המון זמן (כולל עוד הפסד היום לדונקאסטר),ומקומה בפלייאוף לא מובטח. ראיתי משחק שלהם בבית מול קרלייל בו הם שלטו לגמרי בחצי הראשון ואז הוא עשה חילופים מוזרים שגרמו לקרלייל להתעורר ולעשות להם בית ספר בחצי השני. נגמר 1-0 לקרלייל. פורסט צריכה לחזור ונראה שקאלדרווד לא האיש שיחזיר אותה.
בריסטול סיטי מנצחת את נוריץ' משער בתוספת הזמן,ומנצלת שיוויון מאוחר של שפילד וונדסדי מול סטוק כדי לטפס למקום הראשון, כאשר רק 5 מחזורים נותרו. גם WBA חזק בתמונה עם ניצחון משני שערים בתוספת הזמן והפרש של 4 נקודות מהפסגה עם שני משחקים חסרים. האל מנצחת ויחד עם ווטפורד מבטיחה מאבק מחומש על 2 מקומות מובטחים בפרמיירליג בעונה הבאה. מרתק!
זה לא הדבר היחיד שמרתק בליגה הזו. איפסוויץ' עלתה למקום ה-6 (האחרון של הפלייאוף) אבל 6 קבוצות הנמצאות מתחתיה במרחק של עד 5 נק'. סאות'המפטון הפסידה לקארדיף 0-1 ונמצאת רק נקודה אחת ממקום המוליך לליג 1 אבל עם 2 משחקים יותר מהמקום שמתחתיה. הטבלה: http://newsimg.bbc.co.uk/sport1/hi/footbal...ble/default.stm
יהיה מדהים לראות את בריסטול סיטי קופצת 2 ליגות ב2 עונות,גארי ג'ונסון, אני כל כך לא רוצה לנחס לו את זה אבל היה שותף להצלחה הגדולה בקמברידג' כעוזר מאמן בתחילת שנות ה90 שעשו מסלול דומה מאוד ועלו 2 ליגות ברצף, אך נכשלו ולא הגיעו בסופו של לליגה הבכירה. יהיה מאוד נחמד לראות אותו כן מצליח לעשות זאת הפעם..
נצחון סופר חשוב בחוץ בדונקסטר, אחרי משחק טוב עם תוצאה מאכזבת נגד בריטון אתמול משחק בשליטה של דוני אבל נצחון שלנו,נצחון של נוטינגהם מול קרלייל וסוואנסי כרגע מטיילת למעלה, ועושה רושם שיהיה סוף צמוד במיוחד 5 מחזורים לסיום העונה. חסרה לנו נקודה כדי הלהיכנס לפליי אוף ויש לנו משחק חזר + תוצאות הבוררות שלבטח יחזירו לנו מספר נקודות MOT http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
יש לקוות שאתה צודק,לכאורה גוף עצמאי אמור לראות את העוול שנעשה למועדון, לא הרבה זמן נשאר להכרעה הגורלית.בינתיים במגרש נראה שמקלסטר הצליח לייצב את המצב אחרי טלטלת עזיבת דניס וויז .
איזה שכונה.. החזרת נקודות לקראת סיום הליגה, זה נשמע כמו ליגה ישראלית או פלסטינית. ההחלטה הסופית היתה צריכה להתקבל מזמן.מהלך שלא מוסיף כבוד לכדורגל האנגלי.
אני מעוניין לראות את המשחק בין סאות'המפטון לבריסטול. מישהו יודע איפה אני אמצא לינקים למשחק הזה? תודה!
אז אני מניח שאף אחד לא יודע איפה למצוא לינקים לצפייה במשחקי הצ'מפיונשיפ. בכל מקרה, סאות'האמפטון ניצחה את מוליכת הטבלה בריסטול סיטי 0-2 ועלתה מעל הקו האדום. לידס עלתה למקום ה-6 (פלייאוף) על חשבון טרנמיר. אני מקווה לראות אותה חוזרת חזרה אחרי עונה אחת.
זה נכתב כאן כבר בעבר וראוי שיכתב שוב. מי שלא מעודכן בצ'מפיונשיפ שרק יסתכל בטבלה. איזה ליגה!!! 12 קבוצות חזק בתמונת העליה אוטוטמטית\פלייאופ כולל ווסט-ברום שאם תנצח במשחק השלמה ביום שלישי בחוץ את בלקפול תעלה למקום ראשון\שני. אפילו קארדיף סיטי שבמקום ה12 חזק בתמונת הפלייאופ. עוד חמישה מחזורים למותחן. אנגליה היפה,הישנה והטובה.
אמנם כתבתי שאני לא מתכוון לכתוב על כל משחק בליגה זו, אך הניצחון האחרון על אוריאינט היה סולידי למדי,אפילו מאמן היריבים אמר שלידס היתה ברמה אחרת. לידס נראית בכושר מצויין במישורת האחרונה .אני מקווה שאפילו בלי החזרת הנקודות יעשו את מה שצריך על המגרש כדי לצאת מפה ושהעונה לא תסתיים במפח נפש בדשא של וומבלי.
למרות שזה יהיה נחמד אם בריסטול תחגוג שתי עליות רצופות אני ממש לא רואה אותם שורדים בפרמייר ליג(גם יש להם יחס שערים גרוע יחסית למיקום שלהם). בכלל נראה לי שהעולות השנה יתקשו שנה הבאה בפרמייר ליג,נקוה שאני אתבדה כי אני שונא שקבוצות עולות ויורדות חזרה אחרי עונה (ועוד יותר גרוע שהם עושים את זה דרבי-סטייל בלי להשפיע הרבה).