דיון המאכלים

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י שי, ‏2/8/11.

  1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/1/04
    הודעות:
    19,692
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יואב יא תותח!

    מוכרים אותם בחנויות ליד הבית שלי. זה עם כוס תה זו פשוט פתיחה מושלמת לבוקר.
     
  2. gilad16 Member

    הצטרף ב:
    ‏3/12/08
    הודעות:
    2,631
    לייקים שהתקבלו:
    973
    פתחתם לי את התיאבון עם הקובה, בעיקר הסגול\סלק שאני חולה עליו.
     
  3. סטפן שאלוי Member

    הצטרף ב:
    ‏8/7/11
    הודעות:
    1,606
    לייקים שהתקבלו:
    0
  4. Ice Cream חסה

    הצטרף ב:
    ‏17/6/11
    הודעות:
    8,375
    לייקים שהתקבלו:
    201
    ולא יכלו לתת פתרונות פחות מופלצים איך נמנעים מהריח המפחיד הזה של השום?
     
  5. Vanitas Member

    הצטרף ב:
    ‏6/10/10
    הודעות:
    1,127
    לייקים שהתקבלו:
    0
    החורף קצת נרגע, אולי השקט של לפני הסערה, אבל בקרוב הוא יכנס לקצב האמיתי שלו ואז

    http://www.ynet.co.il/PicServer2/20122005/976474/1_wa.Xxx

    חמין!
     
  6. אורי אדום בנשמה Member

    הצטרף ב:
    ‏27/8/08
    הודעות:
    355
    לייקים שהתקבלו:
    1
    מתכון לצ'יפס אגדי: משרים את החתיכות תפו"א בקערה עם מים ומלח (אחרי שערבבתם והמלח נספג במים) חצי שעה, לאחר מכן שמים בשקית ניילון שתי כפות קמח וכף מלח, מכניסים את החתיכות תפו"א פנימה אחרי שנתתם להם ניגוב עדין במפית נייר, מנפחים את השקית באוויר, ומשקשקים עד שמתקבל ציפוי עדין על כל חתיכות התפו"א, ואז מטגנים. לא תאמינו עד כמה צ'יפס ביתי יכול להיות טעים!
     
  7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,195
    לייקים שהתקבלו:
    4,784
    מין:
    זכר
    שתי שאלות שתמיד עניינו אותי:

    * כשאתם אוכלים מילקי, אתם אוכלים קודם את הקצפת ורק אחר כך את השוקולד או מערבבים את שניהם ואז אוכלים?

    * בקסטה. אתם מתחילים עם הוניל או המוקה?
     
  8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    בשניהם: מתחיל מהבהיר ומסיים עם הכהה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏4/12/11
  9. OriRR Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/12
    הודעות:
    2,029
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא מצאתי אחד כזה, בכללי כל מה שקשור לאוכל שאכלתם/הכנתם, מתכונים, המלצות למסעדות וכו' לכאן.

    אני צריך עזרה למחר - יש לי סטייק טונה אדומה שמתוכנן להיות ארוחת הצהריים שלי ואין לי מושג מה לעשות איתו. למישהו יש איזה מתכון מנצח? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
     
  10. לא מצאתי כינוי Member

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    2,890
    לייקים שהתקבלו:
    1
    http://www.hashulchan.co.il/?CategoryID=533&ArticleID=8451

    כל אחד מ3 ההאופציות בסוף טעים, אני אישית הכי אהבתי את הרוטב יין. פשוט וקל להכנה.
     
  11. Kompany Member

    הצטרף ב:
    ‏10/12/11
    הודעות:
    448
    לייקים שהתקבלו:
    49
    מין:
    זכר
    מצאת זמן להקפיץ תרד כזה, ברעב של הלילה? אתה פשוט לא מתבייש...

    יצא לי לעבור על כל התגובות והכי הרתיח אותי זה האמירה הנגיטיבית על הבורשט הקר שהוא אחד הדברים היותר טובים שאפשר להציע בקיץ החם. איזה תענוג- כל מי שלא אכל כדי שיזדרז עד שתתחיל העונה של הבורשט הרגיל.

    אני אגב אחד שאוכל אוכל בחפיף בגדול, בערב יש לי 2 מתכונים מנצחים שהם פשוטים ביותר-
    הראשון, קערה+במבה אסם+צ'יפס טבעי+קולה קרה - תענוג רצוף.
    השני שהוא פשוט אגדי, אותו למדתי מחבר טוב להכניס 2 פרוסות לחם לטוסטר קופץ-> לגרד עליו שום-> לשים עליו קצת מלח = :aaa8:

    אגב אוכל, אני חייב להמליץ לכם על המקום הכי טוב שאכלתי בו שווארמה וזה בחיפה באיזה מסעדה ערבית ממול קשת טעמים - שמעו, מקום חובה לחובבי השווארמות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
     
  12. OriRR Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/12
    הודעות:
    2,029
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מכיר את זה, אני עד עכשיו השתמשתי במתכון עם הרוטב בלסמי, פעם הבאה ננסה עם יין. אגב, תיבול אסיאתי הולך עם טונה?

    לא יודע למה, אני לא מסוגל לאכול צ'יפס טבעי. סתם מלח מעורבב בשמן זית. מעדיף בהרבה פרינגלס. אגב, ביסלי עם במבה הולך הרבה יותר טוב.

    עוד שיטה זה למרוח על לחם קצת שמן זית ושום ולהכניס לתנור או לטוסטר אובן, יוצא הרבה יותר טוב.
    אם נגעת בטוסטים יש לי שלוש סוגים שאני אוכל:
    1. גבינה צהובה (הכי אני אוהב את הדק דק של עמק) + עגבניה + בזיליקום.
    2. גבינה צהובה + פרשוטו - יוצא תענוג!
    3. מתכון ש"גנבתי" מטאפס בשוק ז"ל: גבינה צהובה + חתיכות בייקון + כמה טיפות של ממרח כמהין או שמן כמהין - אחד הטוסטים הטובים שאכלתי.

    סנדוויץ' רגיל שאני אוהב זה גבינה לבנה עם סלמון מעושן (כמה שיותר עדין), בצל ירוק, פלפל ולימון.

    השווארמה הכי טובה נמצאת בראש העין (למרות שאני גר שם, אני לא תימני!), קוראים לה "המעורב". חוץ משווארמה עסיסית במיוחד וסלטים מדהימים יש שם גם כמובן מעורב טוב. מי שרוצה מוזמן להגיע לכאן ואני אקח אותו לסיור קולינרי מרתק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
     
  13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,195
    לייקים שהתקבלו:
    4,784
    מין:
    זכר
    Kompany,
    מה זה צ'יפס טבעי?
     
  14. Kompany Member

    הצטרף ב:
    ‏10/12/11
    הודעות:
    448
    לייקים שהתקבלו:
    49
    מין:
    זכר
    מדובר כמובן בצ'יפס שבשקית האדומה, הרגיל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

    אגב OriRR, גם אני בחיים שלי לא סבלתי את הצ'יפס הרגיל אבל בזמן האחרון השילוב שלו עם הבמבה עובר לי טוב. ומי לא מעדיף פרינגלס? אני בנוסף לטעם מציע גם דברים חסכוניים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
     
  15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,195
    לייקים שהתקבלו:
    4,784
    מין:
    זכר
    סתם סרטון שאותי אישית די הדהים אבל אולי סתם ייתן קונטרה לעוד דיון שנעלה מהמעמקים
    :