מה כדאי לאכול כדי שלגוף יהיה ריח נעים ואיך ניתן להתגבר על ריח לא נעים? שיטת האיורוורדה מציעה פתרון הכי טוב לסילוק ריח העמבה: עראק זחלאווי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
החורף קצת נרגע, אולי השקט של לפני הסערה, אבל בקרוב הוא יכנס לקצב האמיתי שלו ואז http://www.ynet.co.il/PicServer2/20122005/976474/1_wa.Xxx חמין!
מתכון לצ'יפס אגדי: משרים את החתיכות תפו"א בקערה עם מים ומלח (אחרי שערבבתם והמלח נספג במים) חצי שעה, לאחר מכן שמים בשקית ניילון שתי כפות קמח וכף מלח, מכניסים את החתיכות תפו"א פנימה אחרי שנתתם להם ניגוב עדין במפית נייר, מנפחים את השקית באוויר, ומשקשקים עד שמתקבל ציפוי עדין על כל חתיכות התפו"א, ואז מטגנים. לא תאמינו עד כמה צ'יפס ביתי יכול להיות טעים!
שתי שאלות שתמיד עניינו אותי: * כשאתם אוכלים מילקי, אתם אוכלים קודם את הקצפת ורק אחר כך את השוקולד או מערבבים את שניהם ואז אוכלים? * בקסטה. אתם מתחילים עם הוניל או המוקה?
לא מצאתי אחד כזה, בכללי כל מה שקשור לאוכל שאכלתם/הכנתם, מתכונים, המלצות למסעדות וכו' לכאן. אני צריך עזרה למחר - יש לי סטייק טונה אדומה שמתוכנן להיות ארוחת הצהריים שלי ואין לי מושג מה לעשות איתו. למישהו יש איזה מתכון מנצח? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
http://www.hashulchan.co.il/?CategoryID=533&ArticleID=8451 כל אחד מ3 ההאופציות בסוף טעים, אני אישית הכי אהבתי את הרוטב יין. פשוט וקל להכנה.
מצאת זמן להקפיץ תרד כזה, ברעב של הלילה? אתה פשוט לא מתבייש... יצא לי לעבור על כל התגובות והכי הרתיח אותי זה האמירה הנגיטיבית על הבורשט הקר שהוא אחד הדברים היותר טובים שאפשר להציע בקיץ החם. איזה תענוג- כל מי שלא אכל כדי שיזדרז עד שתתחיל העונה של הבורשט הרגיל. אני אגב אחד שאוכל אוכל בחפיף בגדול, בערב יש לי 2 מתכונים מנצחים שהם פשוטים ביותר- הראשון, קערה+במבה אסם+צ'יפס טבעי+קולה קרה - תענוג רצוף. השני שהוא פשוט אגדי, אותו למדתי מחבר טוב להכניס 2 פרוסות לחם לטוסטר קופץ-> לגרד עליו שום-> לשים עליו קצת מלח = :aaa8: אגב אוכל, אני חייב להמליץ לכם על המקום הכי טוב שאכלתי בו שווארמה וזה בחיפה באיזה מסעדה ערבית ממול קשת טעמים - שמעו, מקום חובה לחובבי השווארמות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
מכיר את זה, אני עד עכשיו השתמשתי במתכון עם הרוטב בלסמי, פעם הבאה ננסה עם יין. אגב, תיבול אסיאתי הולך עם טונה? לא יודע למה, אני לא מסוגל לאכול צ'יפס טבעי. סתם מלח מעורבב בשמן זית. מעדיף בהרבה פרינגלס. אגב, ביסלי עם במבה הולך הרבה יותר טוב. עוד שיטה זה למרוח על לחם קצת שמן זית ושום ולהכניס לתנור או לטוסטר אובן, יוצא הרבה יותר טוב. אם נגעת בטוסטים יש לי שלוש סוגים שאני אוכל: 1. גבינה צהובה (הכי אני אוהב את הדק דק של עמק) + עגבניה + בזיליקום. 2. גבינה צהובה + פרשוטו - יוצא תענוג! 3. מתכון ש"גנבתי" מטאפס בשוק ז"ל: גבינה צהובה + חתיכות בייקון + כמה טיפות של ממרח כמהין או שמן כמהין - אחד הטוסטים הטובים שאכלתי. סנדוויץ' רגיל שאני אוהב זה גבינה לבנה עם סלמון מעושן (כמה שיותר עדין), בצל ירוק, פלפל ולימון. השווארמה הכי טובה נמצאת בראש העין (למרות שאני גר שם, אני לא תימני!), קוראים לה "המעורב". חוץ משווארמה עסיסית במיוחד וסלטים מדהימים יש שם גם כמובן מעורב טוב. מי שרוצה מוזמן להגיע לכאן ואני אקח אותו לסיור קולינרי מרתק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
מדובר כמובן בצ'יפס שבשקית האדומה, הרגיל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אגב OriRR, גם אני בחיים שלי לא סבלתי את הצ'יפס הרגיל אבל בזמן האחרון השילוב שלו עם הבמבה עובר לי טוב. ומי לא מעדיף פרינגלס? אני בנוסף לטעם מציע גם דברים חסכוניים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx