טבעי, אבל לבטח לא רק ישראלי. גם בסקיי ספורטס רוב המגישות הן עלמות חן שאני מניח שלא נבחרו בגלל ההבנה בספורט (אפילו בריאן רובסון הסתבך פעם ברומן עם אחת כזאת). מה לעשות, אלה דרישות העם. ואולי עדיף שיקראו את מה שכתוב להן ביובש מאשר שינסו להראות כמה הן מבינות כמו מירי נבו.
שמע, אם לא מבקשים מהן להנחות דיונים מעמיקים בספורט, אז אני באמת לא רוצה יותר מאשר שיקריאו את מה שכתוב להן בלי טעויות. אבל גם זה לא? אני רוצה לראות שמגישה בכלכלה היתה שורדת יום אחרי שהיתה מספרת בשידור על Warn Baft. לעזאזל, אני לא בטוח שמגישת תרבות היתה שורדת ידיעה על Andrew Levid Wabar.
ראיתי את המשחק של אורוגוואי נגד גאנה באינטרנט, ללא שדרן וסתם מעניין אותי לדעת אם גם היום בן שמעון אמר כל הזמן צ'ילה או שהוא התגבר על הבעיה הזאת.
אז מי ההורה המשותף של פרינס וג'רום בואטנג? האבא או האמא? אני, אגב, לא מקטר כל הזמן על השדרים, הם לא כ"כ גרועים, כמו שיחשוב מי שמכיר אותם רק מהדיון הזה. אבל לפעמים יוצאת להם כזו פנינה שאני מפקפק האם יש להם בגרות.
עשית בשכל. השידור היום היה פשוט בלתי נסבל בכל קנה מידה. הדביקות המגעילה הזאת בין בן שמעון הסופגניה להורסקי פשוט דוחה. אני באמת לא רוצה לדעת מה הולך בחדר שלהם במלון. לא יודע למה הם מרגישים צורך לשתף אותנו בכל דבר מטומטם שקורה להם בדרא"פ. חבל על הורסקי שהוא שדר לא רע אבל בן שמעון שכנראה משעמם לו בלי עוגות הגבינה של אשתו גורר אותו לסמול טוק עלוב.
מאיר איינשטין הוא באמת מבחינתי הכי פחות גרוע מבין השדרים, אבל הקטע בו הוא צרח 'הולנד בדרך לסנסציה גדולה!!' אחרי השער של סניידר ב-1:2, פשוט... מטומטם! הולנד היא פראגוואי? זו נבחרת גדולה! ודני נוימן אחרי היתרון הברזילאי: "ברזיל פשוט הרבה יותר טובה מהולנד". לפי מה קבעת? מהלך אחד? ברור שהם היו לטובת ברזיל, אבל קצת אובייקטיביות רבאק.
לא, הוא אמר רק פעם אחת... כשהזכיר את פראגווואי שניצחה יום לפני כן בפנדלים, הוא אמר כמה הבועטים של צ'ילה נהדרים. וכמובן, הוא לא תיקן את עצמו ולא תיקנו אותו. השיא מבחינתי היה כשמונטארי בעט והוא מנסה שנה להגות את השם שלו ובסוף אומר מונטריי. הרבה הרבה זמן לא ראיתי כזה עיוות של שם.
לא בכזאת קלות מעיפים חבר יקר, איש בית"ר ויש כאלה שאומרים שבליכוד לא שוכחים חברים. רק הליכוד יכול... למפאייניקים היתה לפחות בושה, מראית עין, בליכוד גם על זה לא שמעו.
למה אחרי המשחק הזה שלושת רבעי מהדיבורים באולפן הם על מסי?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
איינשטיין בסוף המשחק: "מסי המסכן..." תמיד מסי מסי מסי מסי מסי מסי , כל כך הרבה ילדים ומבינים בשקל שאוהדים ארגנטינה בגלל מסי , יאללה יופי , לא שאני אוהב את גרמניה, אבל העיקר שהארחנטינאים המזורגגים הלכו לבית.
במקום להתעסק בסוף המשחק בתנועה בלי כדור של מולר, אוזיל ופודולסקי ובניהול המשחק של שויינשטייגר הם מתעסקים לי באיפה היה היום מסי, מה קרה היום למסי, איך מסי לא מופיע למעמדים גדולים, מתי תהיה למסי עוד הזדמנות לזכות בתואר גדול, מסי בהשוואה לדייגו, מסי מסי מסי מסיייייייייייייייייייייייייי... רק חסר שנדב יעקבי היה שם באולפן
החבר'ה באולפן של ערוץ 1 משקפים את הבנת הכדורגל של האוכלוסייה הממוצעת בפיצוציה בשכונה ג' בבאר שבע. אין באמת מונדיאל. יש מסי ורונאלדו, ויש נבחרות שמשחקות בונקר וכאלה שמשחקות יפה. זהו. שהייתי אוסף בכיתה ד' מדבקות של סופרגול גם ככה ראיתי את המציאות, כנראה שיש אנשים שלא יכולים לצאת מזה. ועדיין זה עדיף פי מליון על האינטלקטואל איציק זוהר וכל הזמרים, קומיקאים ופוליטיקאים שבאים מדי ערב לאולפן ערוץ 2. פשוט בושה וחרפה, אני מזמן לא מסוגל לצפות בזוועה הזאת.