דיון התשקורת 08/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏6/7/08.

1. THE STRETFORD END Member

אוריטוטי

לעיתים רחוקות אני רואה את יציע העיתונות,לא כתוכנית שיכולה להוסיף לי אלא כסוג של בידור זול
    שמדי פעם המוח צריך לאיזה חצי שעה של לראות כלום ושום דבר.

שוב לגבי קופמן,
    לו הוא היה מתרכז ברצינות בשחיתות ובעסקנות המגעילה שיש בישראל אז סבבה,אין לי בעיה עם זה
    אבל ברגע שהוא מדבר ומביע דעה נחרצת על ענפים שאין לו מושג בהם
    הוא הופך להיות בדיוק כמו אותם עסקנים עלובים.
    זה שערוץ הספורט אומר לו לדבר על אותם דברים שאין לו מושג זה לא תירוץ
    כי לו היה לו עמוד שדרה רציני הוא היה עומד על העקרונות,על המקצועונות שהוא מטיף לה כל הזמן ומסרב
    וכשהוא חוטא בחובבנות אין לו שום זכות או בסיס להטיף לאחרים ויותר מזה,הוא הופך להיות ליצן החצר הראשי.

2. בועז Member

סטרדפורד,

גם אני נגעל לראות אנשים מדברים על דברים שאין להם מושג בהם, ויש כל כך הרבה חרא בתוכנית הזו שקופמן הוא האחרון שמפריע לי. רסקין כל הזמן לוקח כל נושא לכיוון הצהוב שלו, מנסה להלביש תיקים ועם יצר חטטנות פשוט דוחה.בזכות היצר הזה הוא אפילו הצליח לחשוף פרשה מדהימה כמו השופטים באדום(המקרה היחידי שבו עיתונות חוקרת וחטטנית כמו זו בארץ יכולה להניב פירות לא רקובים), אבל במקום להפוך להיות עיתונאי ברמה הוא נשאר להתעסק בסוג הרכב שברקוביץ' ייבא מאנגליה , במה זנדברג עושה בשעות הפנאי וכל שאר הרכילויות הלא מעניינות שהוא עסוק בהן. שלמה שרף, בן אדם צר אופקים שאני אהיה בהלם רציני אם הוא יושב לבד לכתוב את הטורים שלו בידיעות אחרונות. הבן אדם חי בביצה המסריחה שלנו, בתוך הכדורגל הישראלי נושם אותו כבר 40 שנה והוא עדיין לא יודע דברים בסיסיים מאוד. כשאבי מלר בא להתארח, אני מסמיק ומבושה מעביר תחנה. כולם מסביבו בהמות,צועקים, מחכים לבוזגלו ושטרית, והוא ...מדבר על כדורגל ומפליג עם דמינו לכיוון הממלכה עם תיאורים מבריקים, והם שם כאילו מחכים שייסים לדבר כדי שיוכלו לרדת ולתקוע לאפה בדוכן הסביח שנמצא ליד האולפן. גם מליניאק מחרטט אנשים בעיניים, מדבר על דברים שאין לו מושג בהם ומתנהג כאילו הוא נולד בתחום. אז גם לקופמן , שאני מניח שזוהי פרנסתו העיקרית, קשה מאוד להיות איזה נון קונפורמיסט ולא לדבר על דברים שהוא לא מבין בהם. אבל להבדיל משאר חברי הפאנל(שרפים, ושאר מאמני הכדורסל שמגיעים), קופמן עוד היה ועשה לפני. הוא עיתנואי חוקר, כן הוא גס רוח ולפעמים לא נעים לשמוע אותו אבל טוב שיש עוד עיתונאים כמוהו, שהם לא עיתונאי חצר של אף אחד , דעתנים, תמיד הוא נראה מוזנח ומסכן כזה ורואים שהפוזה המלוקקת אינה משנתו. אני מעדיף אותו על פני מלוקקים כמו רסקין או דני ענבר(שיש לו קונספט ענקי לתוכנית עם פוטנציאל אדיר-רק חבל שהוא משחית אותה עם הלשון הארוכה שלו).

3. THE STRETFORD END Member

בועזיניו

אין לי בעיה עם הגסות של קופמן וחלק מהביקורת שהוא מעביר היא עניינית,טובה ונכונה
    אבל הוא נכנע לתדמית שיצרו לו,
    פעם הוא היה צועק כי היה צריך לצעוק,היום הוא צועק ולא משנה על מה כי זה מה שמצפים ממנו,
    הוא הפך את זה לפרנסה,למשל פרסומות ברדיו ושיהיה לו לבריאות עם הכסף שהוא מקבל על זה,אבל
    כשצועקים וצועקים וצועקים,לא שומעים ולא מבינים כלום,כלומר זה הפך להיות כלב נובח אינו נושך,
    ואם יש ביקורת עניינית מצידו,למשל על העסקונה במשרדי ההתאחדות לכדורגל בישראל,זה נעלם כשהוא צועק או מדקלם את מה שקרא באותו הבוקר בעיתוני הספורט בישראל,נגיד לגבי משהו בכדורגל האנגלי
    וזו חובבנות,ככה הוא הורס לעצמו.

בדיוק כמו שאייל ברקוביץ בתוכנית הרדיו מדבר ומביע דעה נחרצת על כדורסל או טניס,
    מה לו ולזה?

רק בישראל כל אחד הופך להיות מומחה,כותב ומדבר על כל ענף ספורט שיש.

4. sagiv Member

תיקון קטן אמיר.
    למרות שגם אני הייתי שמח אם ONE היו אלו שנופלים, לפני שנה אלה היו NRG.

אז האתר של האולטראס דיווח שעמוד חשמל נפל באמצע משחק אימון וכמעט פגע באניימה.
    NRG קראו את הדיווח ואצו רצו לפרסם.

בכל שנה אתר אולטראס הפועל מדווח ממחנה האימון ומסתבר שבכל שנה הם מפילים אתרים.
    מה שקרה השנה זה שבמשחק האימון מול אדמירה ואקר נכתבו כל מיני שמות של פושעי מלחמה
    נאצים בהקשר של הקבוצה האוסטרית. בין היתר נכתב שאת השערים לזכות אדמירה אדולף שיקלגרובר (שם משפחתו המקורי של היטלר)
    ועוד איזה ארנסט קלטנברונר, שהיה נאצי בכיר ובין היתר ראש האס אס האוסטרי.

יופ ציוני, כתבת ONE, הייתה במחנה האימון והייתה במשחק, אבל באתר שהיא עובדת בו בכל זאת כתבו בדיווח המשחק שלהם ששיקלגרובר כבש את שני השערים לזכות אדמירה. כלומר, היטלר כבש צמד מול הפועל. הדיווח נלקח כמובן מהאתר של האולטראס או שהאוהדים במגרש עבדו על יופ בעצמם (שזה עוד יותר מצחיק). את הידיעה ב-ONE כבר שינו מזמן, אבל העניין הוא שמנויי ה-SMS שלהם קיבלו את הדיווח המקורי, כולל קימתו לתחייה של היטלר.

נערך לאחרונה ב: ‏2/8/08
  5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת, חשבתי שזה היה NRG בשני המקרים, גם בשנה שעברה וגם השנה. שמח שהתבדיתי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

6. Fernando Torres9 Member

התוכנית "יציע העיתונות" - ירדה לזנות טלוויזיונית מבחילה. מאחת התוכניות הטובות בערוץ הספורט היא הפכה לאחת מהתוכניות הכי מטומטות וחסרות טעם שיש.
    בערוץ הספורט הבינו את הקונספט והלכו איתו רחוק מדי. כמו שנאמר כאן כבר לפניי: בחלונות הגבוהים בערוץ, מודעים לכך שהישראלים אוהבים את הוויכוחים "הסוערים" הללו, גם אם הם לא כוללים בתוכם כל נכונות או אמת. גם אם הם ברובם די מזוייפים וגם אם הם זורקים שטויות באוויר.

נערך לאחרונה ב: ‏2/8/08
  7. King Kenny Member

זה לא היה ששני שחקנים של הפועל רבו במחנה אימון?

8. קינג לדלי Member

חגיגות הישראלים נפתחו באתר של וואן...

מילא "בניון בחגיגה פרטית כובש שער"..אבל מה תגידו על שיר ההלל על טל בן חיים ?

"בן חיים הוחלף במצב של 0-0 ואז הסיטיזנס חטפו שני שערים.כאשר בן חיים הוחלף קמו והריעו לו האלפים במגרש של סטוקפורט".

אוהדי סיטי,תהיו חזקים.זה לא הולך להיות קל...

9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב, היום לחמן חזר- ובגדול!
    בזמן המשחק של ליברפול הוא פלט את הפנינה הבאה:"ליברפול ניסו בתחילת הקיץ הנוכחי להביא את גארת' בארי, ובגלל שהם לא הצליחו הם הביאו את פלסי"

פרייסלס.

10. k_700 Member

יש דברים שגורמים לי להתנחם מעט כשאני יודע שאני אפסיד את השידורים של רוב משחקי העונה....
    לחמן אחד מהם.

11. Number 8 Member

הוא לא דיבר תוך כדי גם על מערך של 4-5-2-3-1-4-2? הרי הוא מצליח להכניס את המערכים המפגרים שלו בכל דבר.

12. k_700 Member

אני עכשיו הוא מנסה לפענח את המערך של ארסנל אחרי כל החילופים במחצית.
    טעות שלי זה ה"מרדים" קשטן או איווניר.

נערך לאחרונה ב: ‏3/8/08
  13. George Best Member

מלר,

היום בשידור של המשחק מהאולד טראפורד,
    ציינת כי דארן פלטצ'ר לא כבש שער ליגה אשתקד(מה שנכון),
    אך הוספת כי את שני השערים היחידים שלו הוא כבש מול פומפי בגביע האנגלי, מה ששגוי כי כמובן שהוא עשה זאת מול ארסנל ב0-4...
    לפומפי הפסדנו 1-0...

14. N כמוני Member

מבחינת תאורטית אפשר לפתוח עם שניהם,ושבאלאק יילך קצת יותר אחורה,ויחזיק קצת פחות בכדור.השאלה היא האם הוא יסכים לזה.מוריניו לא הצליח עם שיטת היהלום גם בגלל ששניהם סירבו להתפשר על הכדור.בכלל לדעתי הבאתו של דקו הייתה מיותרת.

15. פרנקו בארזי Member

לא מבין מה אתם רוצים מרון קופמן.
    כן, הוא צועק והוא בוטה והוא גס והוא מתלהם והוא בהמה לא קטנה,
    אבל הוא לפחות עיתונאי אמיתי, לא כמו כל שאר עיתונאי הביבים ששורצים באתרי האינטרנט.
    שירלי בר דיין אומרת: "להיות כתב ספורט זה חלום ישראלי"
    יסלחו לי משתמשי הפורום שזה המקצוע שלהם, אבל מדובר בפנינה בסדר גודל של "רוצה לשחק באירופה או בספרד".
    אגב, לי בוץ שווה לאללה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    הסיפור עם שיקלגרובר פשוט עצום, והוא גם מזכיר לי את מה שיהודה נוריאל עשה פעם במעריב.