כה זה קרה בעונה הראשונה שלי עם בארסה קניתי מגן שמאלי וקשר אמצעי, דדה ומניש מכירות לא עשיתי... לקחתי אליפות עם 90 ומשהו נקודות שריאל אחרי ב-2-3 נקודות... וגביע ספרדי.. בליגת האלופות הועפתי ע"י האלופה אינטר... בעונה השנייה הליגה הייתה צחוק לאחר שקניתי את היטינגה, פרדיננד, ג'ילארדיניו ועוד כמה צעירים שבקושי שיחקו... ומכרתי את שאבי לריאל בעונה הזו... בקיצור בליגה לקחתי אליפות במחזור ה-30 בערך.. גביע ספרדי לקחתי ובליגת האלופות עפתי בחצי הגמר.. שוב ע"י אינטר עונה שלישית כבר יצאתי למלא חופשות לא שיחקתי הרבה... אבל הבאתי את חואקין, דואינג, טרי, טיילור ועוד... אליפות לקחתי רק אני חושב.. זה בגלל שיצאתי למלא חופשות וזהו אני לא ימשיך כי זה סתם משעמם
בעיה - 27/1/2019, שמירה על היום הזה, עכשיו אני יכול לטעון את המשחק, אבל אם אני מתקדם אפילו יום אחד, כבר אי אפשר לשמור.. מישהו יודע למה?
יש דרך לתקן את זה. אחרי שאתה פותח את המשחק תיכנס לתיקיה TEMP שנמצאת בתוך התיקיה של המשחק. יש שם לכל משחק שהיה קובץ, פשוט תמחק די הרבה כאלה וזה אמור להוריד מהמשקל של השמירה. אל תמחק קבצים אחרים, רק את אלה של המשחקים.
יש שמה איזה מליון קבצים, מה למחוק? אה וגם המשחק שלי שוקל 200 מגה, אז אמור להיות ככה? וגם התיקיה של הtemp שוקלת איזה 300..
לפני שאתה מוחק כדאי באמת שתבדוק אם חסר לך מקום. אם לא חסר לך מקום אז סימן שהבעיה שלך לא קשורה לזה בכלל ואז אין צורך למחוק את הקבצים.
מישהו יודע בידיוק את התאריך שהמנג'ר החדש (FM2006) מגיע לארץ, כי הלכתי לסניף של BUG ביהוד ואמרו שזה מגיע אליהם בעוד חודש. לכל העוזרים תודה רבה!!!
אני מוריד עכשיו קובץ שמזוהה כפוטבול מנג'ר 2006. מקווה שזה הדבר האמיתי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx