אני לא ספקן, אבל אני מודאג מהיכולת של שחקני הספסל הנוכחים להחליף את שחקני ההרכב. בהגנה ברארדי וילדים אחריו. בקישור בייקר ופורשוו סבבה. באגפים האריסון טוב ודאלאס סבבה. בהתקפה בלי במפורד עד 2019 ורוף עוד קצת משחקים לידס תלויים בילדים (רוברטס בינתיים) צריכים את איזי ואני לא יודע מתי ואיך הוא חוזר מהפציעה. אם לא יהיו הרבה פציעות והרחקות ו/או הצעירים יתגלו כתותחים זו באמת יכול להיות העונה שלכם!
כן זה הקסם של ליגת המשנה כאשר במחזור 9 קבוצה ללא הפסד מפסידה בבית לקבוצה ללא ניצחון. לידס 1 - בירמינגהאם 2. הליגות הנמוכות באנגליה הן הכי אינטנסיביות בעולם ופלטות קורות, הבעיה של ביילסה זה שהכל מתפרק אצלו כשמשהו משתבש. אז יהיה מעניין לראות עכשיו.
לא רואה תסריט שזה לא יתפוצץ אצלו. זה התפוצץ בכל תחנה בה היה בקריירה. בסוף יימאס לו והוא יהפוך שולחן על משהו ויעוף. זה נחמד לעקוב אחרי זה מהצד כי הוא דמות צבעונית ולידס תמיד מועדון מעניין אבל לשידוך הזה לא הייתי נותן עוד הרבה זמן.
כצפוי סולפורד כבר בעונתה הראשונה בניישיונל ליג מתחרה על העליה לפוטבול ואחרי 13 מחזורים נמצאת במקום השני עם 27 נקודות. לייטון אוריינט שהייתה קרוב למאה שנה בפוטבול ליג, מוליכה את הטבלה עם 29 נק'. רק מקום ראשון עולה אוטומטית, מקומות 2-5 ישחקו בפליי אוף.
אם בולטון יגיעו לפריימיר ליג, לא נשמע על יום קר בריבוק סטדיום, אלא החליפו את השם לאצטדיון האוניברסיטה של בולטון
אתמול זרקו עליו כרוב מהיציע , אולי באולד טראפורד תנסו לאמץ את הרעיון הזה ,יכול להיות שזה משפיע Sent from my Nexus 5X using Tapatalk