כנ"ל סלגאדו בריאל, אך בריאל קצת יותר מעריכים על סלגאדו על התרומה הגדולה שלו ופחות בפן האישי על כך שהוא בעצם לא מדרידאי.
אבל אחרי שראיתי תגובות כמו "הוא ילך לכלא,עכשיו ברצלונה תיפטר ממנו",באמת התעצבנתי לשמוע את זה מכאלה שקוראים להם ברצלונה בדם. אל תשווה את זה לסלגאדו,כי אם סגלאדו יהיה מועמד לכלא(ובתור אוהד ברצלונה-אני לא מאחל שזה יקרה לו),לא נראה לי שתשלחו אותו לכלא רק בגלל שהוא לא משחק טוב. בכל זאת,אם אוהדים קבוצה,אוהדים אותה גם ברגעים הקשים של השחקנים והקבוצה בפרט.
אולי כאן לא נותנים לו מספיק כבוד אבל אם תהיה בברנבאו כשהוא חוזר למגרש לאחר שהיינו בטוחים שנפצע הוא זכה למחיאות כפיים סוערות שלא נופלות מהמחיאות כפיים שקיבל ראול שנכנס כמחליף.
סלגאדו הוא לוחם ענק, אבל בשנתיים האחרונות הוא מבייש את השנים הטובות שלו. הוא שחקן שתמיד ילחם, ובריאל ידעו להעריך אותו וכל הכבוד לזה. אני את אוליגר אוהב מיחוץ למגרש, אני יותר אוהב את האישיות שלו, אבל אני לא מיתכחש לעובדה שהוא שחקן בינוני ושהוא השחקן הכי חלש בסגל שלנו ביחד עם סילביניו. צ'אבי, צ'אבי, צ'אבי. זה נושא רגיש, אתם מיתעלמים ממנו כי הוא קטן, זאת אפליה! ואגב, לדעתי ואלדז ואיניסטה צריכים להיות לפניו. לפני שנה אפילו מוטה היה קפטן לפניו, ובצדק גמור.
אבל תגיד את האמת,אולגר שם בברצלונה רק בגלל שהוא נלחם עבור קטלוניה,זה מה שהתכוונתי,ומאותה סיבה למה שאמרתי.
תגיד אתה חי בסרט או משהו כזה? מזה נלחם עבור קטלוניה? תיצא שניה מהסרט דרמה הגרוע הזה. הוא לא "נלחם" על המגרש למען קטלוניה עצמה, הוא נלחם ככדורגלן כי הוא כדורגלן! זה האופי שלו על המגרש, הוא שחקן שנלחם והדעות הפוליטיות שלו זה רק בונוס. אני לא יודע אם רק בגלל הדעות הפוליטיות שלו הוא בקבוצה, אף אחד פה לא יודע בוודאות, גם מה שנראה לנו שאנחנו יודעים בוודאות-אנחנו לא יודעים בוודאות. אבל לדעתי זה ממש לא רק בגלל זה. יש מספיק שחקנים ברמתו שמשחקים ברמות הגבוהות. זה היגיון, אני לא חושב שקבותה תחזיק שחקן מסוים רק בגלל דעות פוליטיות, בלי קשר לתרומה שלו, אחרת היינו רואים פוליטיקאים משחקים בברצלונה ולא שחקנים.
לא, בגלל שהוא היה אחד הוותיקים ומהסיבה שמיבחינה חברתית ואישית הוא מהבכירים. הבחור הניף את גביע קטלוניה, וזה גם כבוד. קפטן לא קשור רק ליכולת, ולא קשור רק על הנהגה על המגרש, כי אם זה היה ככה-באמת לא הייתי מדבר עם רונלדיניו היה קפטן, מהסיבה הפשוטה שהוא מנהיג את ברסה על המגרש יותר מיכול שחקן אחר, גם יותר מפויול. ראיתי את ברסה פעמיים בשנתיים האחרונות, ונידהמתי עד כמה רונלדיניו משפיע על המגרש, הוא מנהיג את הקבוצה על המגרש יותר מיכול שחקן אחר, אבל מצד שני הוא חרא של דוגמא אישית, והוא לא וותיק והוא לא שחקן בית. ולכן, צ'אבי ראוי יותר ממנו להיות קפטן שני, ובמידה ומוטה היה על המגרש-הוא ראוי להיות 3. אבל הוא לא היה הרבה על המגרש.
אם איני טועה הוא היה באיזור שהייתה הפגנה והשוטרים באו לפנות אותו ואת חבריו, אז הוא הישתתף בהתקפה וזרק איזה אבן או שניים. אל תעשו מעניין "קטלוניה" יותר מידי דרמה, ואני מיתכוון בעיקר עליך בויאן. אל תטעה, הבמה היחידה שאוליגר קיבל מיבחינה פוליטית היא בגלל היותו כדורגלן שמשחק בברצלונה, לא הפוך. יש עוד הרבה מאוד אנשים ברחוב שחושבים כמו אוליגר, אבל אוליגר הוא "סלבריטי" ולכן הוא יותר משפיע, ודבריו יהיו כתובים בעיתונים, והספר שלו כן ימכר. זה לא אומר שהוא איזה מושיע, הוא פשוט שחקן על דעות פוליטיות קיצוניות, כנ"ל צ'אבי ופויול שאגב בנבחרת מראים את זה ומנסים להחביא כל סמל או סממן שמתקשר לספרד, אבל הם לא ילכו ויוציאו ספרים על זה.
היה את אוליגר. ובלי קשר לזה שהוא היה קפטן-הוא פשוט מיבחינה חברתית היה מבין הבכירים ביותר. האיש מאחורי הקלעים כמו שאומרים.
סתם שאלה: יש צורה מאוד יחודיית לחלוצים הספרדים לחגוג שערים, תנועה של יד ימין מונפת לצד ימין ויד שמאל מקופלת גם היא לצד ימין. האם יש לחגיגה משמעות? http://etudintradinsnostreunivers.midiblogs.com/images/medium_509866623_small.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx