praetor, זה לצערי, כיוון שאותי באופן אישי הרבה יותר מעניינת הליגה, אליפות זו המטרה המרכזית שלנו השנה ואני לא מאמין בטורנירי נוק אאוט. ועוד דבר קטן, מילא שאתה שם את אותה ההודעה בנוגע לבניטז פעמיים- אבל בשתיהן רשמת "מסתרך" במקום "משתרך", לאחד כמוך שמקפיד אני מרגיש את הצורך להעיר... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx עריכה: קבל את התנצלותי, לפי מורפיקס לפחות- שתי הגרסאות מתקבלות....
אתה לא שם לב למה שכתבתי . אני מסכים ב200% עם כל מה שכתבת על בניטז(אולם הייתי אומר זאת בפחות גסות אם זה היה אני שכותב את התגובה שלמעלה) , אך מה שאני כתבתי זה שהוא "גאון במשחקי נוקאאוט" . עם זה גם אתה לא יכול להתווכח . הוא פשוט יודע לאמן בשני משחקים , במיוחד אם זה אומר להסתגר במשחק הראשון ואז לגנוב נצחון קטן בשני .
זו לא בדיוק אותה הודעה. תיבלתי אותה קצת, מה שמוכיח שלא קראת אותה עד הסוף, וחבל שכך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ואפשר לכתוב גם מסתרך, וגם משתרך, כשם שאפשר לכתוב גם 'מסיג גבול' וגם 'משיג גבול'. אני מבין שאתה מרגיש צורך עז 'להכניס' לי, רק קח בחשבון שגם אני טועה לפעמים (הפעם לא טעיתי). Scouser Tommy, מבחינתי הוא גם לא גאון במשחקי 'נוקאווט', אלא מאמן שנכשל, מדי עונה, בליגה, ולכן מקצה את כל המשאבים למשחקי ליגת האלופות (אגב, גם שם הוא מגמגם בעקביות בשלב הבתים), משבש את משחק היריבה במשחק החוץ (אני לא חושב שצריך להיות גאון בשביל זה) ומפיח רוח לחימה בשחקניו במשחק הגומלין בבית (גם בשביל זה לא צריך להיות גאון, ולראיה בכל שנותיו של גרנט כמאמן בארץ כל מה שהיה לו להגיד לשחקנים לפני המשחק הוא 'תשברו להם את הרגלים'). לפעמים זה מספיק כדי להגיע רחוק בטורניר (לפני שלוש שנים ושנה שעברה) ולפעמים זה לא מספיק (לפני שנתיים).
אם כבר בפינת העברית עסקינן, אז אני חייב לשאול שאלה שמציקה לי כבר זמן-מה פה: שמתי לב שרבים מן הכותבים משתמשים בתחילית "ש..." כשהם מתכוונים לכתוב "כש...". דוגמה: "רבים מן הכותבים משתמשים וכו', שהם מתכוונים וגו'..." (במקום "כשהם..."). מה העניין...? הפסיקו ללמד לשון ודקדוק בבתי הספר...? מישהו יכול להסביר לי ? זה באמת מציק. ועד כאן פינתנו השבועית בענייני לשון.
אפשר גם 'כש...' וגם 'ש...' ולזה היה צריך לצפות דו קרב אנגלי כבר ברבע הגמר עם אופציה לדרבי בחצי גמר (ארסנל-צ'לסי) אבל אני גם בפנרבחצ'ה שתבוא לחטוף באמרויות
אז זהו, שממש לא... "כש..." זה "כש..." (קיצור של כאשר), ו"ש..." זה "ש...". או, כמאמר ניקסון: "המנוולים שינו את החוקים ולא טרחו ליידע אותי..." ואני לא יודע ששינו את כללי השפה העברית. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
http://www.teamtalk.com/football/story/0,1...3303087,00.html מישהו מופתע? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx ארגון רקוב ומגעיל. אני רק לא מצליח להבין למה לדפוק ככה את ארסנל עד העצם...
לדעתי זה יותר בעניין של לדפוק את ליברפול. כל שנה הם מקבלים את ההגרלות הכי קשות כי הם כבר נמאסו במפעל הזה עם הכדורגל המגעיל שלהם, וכל פעם המגעיל מנצח בסופו של דבר כי זו המקצוענות של מר בניטז. משום מה יש לי הרגשה חזקה שנגדכם זה ייעצר, ובגדול.
הקדמת אותי ממש בקצת. הנה הפוסט המקורי: תוצאות ההגרלה כפי שפורסמו לפני השידור החי בקצרה, המפרסם, אוהד ליברפול, מספר שקיבל טלפון מחבר בגואה, עובד בהתאחדות למרוצי סוסים, שסיפר לו בדיוק מה יהיו תוצאות ההגרלה. החבר'ה חיכו וכשהם גילו שהבחור צדק במאה אחוז, הם התחילו להציף אתרי חדשות...אופ"א מכחישה אבל זה ממש לא נגמר כאן. חוזרים כמה שנים אחורה, אתם בטח זוכרים שנים של הגרלות שאמרו עליהם "כמה מפתיע" ועוד כמה כותבים שהטילו ספק באמינות ההגרלה...הנה לכם תיאורית קונספירציה איכותית.
מה כבר קפצתם על זה כמוצאי שלל? אם צריך להאמין לאופ"א או לאיזה פורום באינטרנט, אני עדיין נוטה להאמין לאופ"א. או שרינאט דסאייב הצטרף למושחתים?
כל תאוריות הקונספירציה האלו אני לא שם עליהם *** כל עוד זה לא מפריע לי לראות את אחד הטורנירים המותחים, מעניינים ואיכותיים ביותר בעולם אנשים יותר מידי מתעסקים במסביב כנארה זה נותן להם להעביר את הזמן אבל אל תשכחו שיש לנו עד לליגת האלופות לאציו-רומא צ'לסי-ארסנל מנצ'סטר יונייטד-ליברפול אינטר-יובנטוס ריינג'רס-סלטיק ומספיק הנאות כדורגל
שטות מארץ השטויות הסיפור הזה. מתוך האלפים הרבים שניחשו את תוצאות ההגרלה ברור שרבים ינחשו אותה נכונה ועוד יותר רבים לא ינחשו. סתם הפלצה.
לרוב אני מתייחס לספקולציות מהסוג הזה לידיעות שמתאימות לרמה מאוד נמוכה של אנשים שקצת משעמם להם ובגלל זה מתעסקים בשטויות (רצח קנדי, נחיתה על הירח כו'), אבל הפעם יש פה משהו חשוד. למרות שאני מלגלג על דברים מהסוג הזה, את הידיעה הזאת פירסמתי פה בפורום עוד לפני שזה תפס בכל האתרים הגדולים ברשת, בגלל שאני מאמין שיש פה משהו רציני. זה לא שאלפי אנשים נחשו ומישהו אחד תפס (מה שהגיוני סטטיסטית) - יש פה מישהו שבמפורש אמר מה תהיינה תוצאות ההגרלה ואמר שיש שמועות שהעניין מכור, כשגם חברות ההימורים המובילות מסרבות לאשר הימור שכזה. חברות ההימורים לא יכולות להוכיח דבר. מה שכן, אותן חברות תמיד יחסמו הימור ברגע שיותר מדי מהמרים יהמרו על משהו בלתי סביר או כשיש שמועות על תוצאה בלתי סבירה. יש אישורים רשמיים שכמה מחברות ההימורים המובילות חסמו את ההימור המסויים הזה, מה שאומר שכנראה הייתה שמועה על ההימור הזה. אני לא מאמין שיהיה אפשר להוכיח באיזשהי צורה שיש הגרלות מוכנות מראש, אבל מספיק להסתכל על מקרה מונדיאל 2002 עם דרום-קוריאה מול איטליה וספרד כדי להבין שצירופי המקרים פה מתחילים להסיט את העקומה הסטטיסטית בצורה שפשוט לא הגיונית. לאירגונים הענקיים האלה (האירגון האולימפי, פיפ"א, אופ"א) יש לא מעט אינטרסים וזה ידוע. לדעתי זה תמים לחשוב שהאירגונים האלה חפים מהשפעות חיצוניות.
גם לדעתי העובדה שחלק מחברות ההימורים סגרו את ההימור על תוצאות ההגרלה (ורובן כלל לא פתחו על ההגרלה הזו הימור בכלל) אומרת המון.
אם מישהו ניחש את תוצאות הלוטו לפני שהם פורסמו זה אומר שההגרלה היתה מזויפת? מישהו ניסה לנחש והצליח, מה נכנסתם לפאניקה בגלל זה?