פארק אגב זה יצירה של המירור. נכונה או לא, נראה (הם טועים בדרך כלל כמו כל צהובון אבל את פורלאן והיינצה הם הביאו ראשונים...).
גם אני לא מת עליו במיוחד אבל אם השמועות נכונות ולא יוקצה כסף לרכש הקיץ חוץ מאשר לשוער הוא יוכל להיות פתרון זמני נחמד לשנה אחת.. נכון שהוא לא בשיאו אבל הוא עדיין מספיק טוב לטעמי על מנת להכנס לרוטציה ולהוריד מהעול של רונלדו וגיגס..
השחקנים האסיאתיים באיינדהובן בהחלט מספקים את הסחורה ואין לי שום ספק שהם יכולים לתרום לאיינדהובן עוד הרבה, אם לומר את האמת אני לא רוצה לראות אותם בדרך למנצ'סטר או בדרך לקבוצה אחרת. לדעתי הם יכולים לתרום מאוד לאיינדהובן שיכולה עוד להגיע רחוק בליגת האלופות...
מה הקטע הזה? באמת אין למנצ'סטר כסף להוציא על רכש? לדעתי הפיתרון הכי מתאים לאגף שמאל זה אלברטו לוקה מדפורטיבו. הוא שווה הרבה יותר מאיך שהוא נראה העונה, אבל דווקא בגלל העונה הזאת המחיר שלו בטח לא יהיה גבוה מדי. עסקה מצוינת, ולא לשכוח שהוא יכול לשחק גם כחלוץ. אחרי שוער הוא השחקן הראשון שהייתי מביא. ומה עם סולארי מריאל? פחות טוב מלוקה אבל עדיין פיתרון מצוין. ההתעניינות שהיתה בו היתה כדי להביא אותו לעונה הזאת? זז עם זה משהו?
אלברטו לוקה לא מספיק מהיר בשביל לשחק על הכנף בפרמייר ליג. סולארי חתם על חוזה חדש בריאל.. בקשר לכסף לרכש, הכל כרגע הם ספקולציות ומחכים למוצא פיו של החזיר..
פארק מאינדהובן הוא בדיוק איש המהירות, הניידות והזריזות שירענן לנו את אמצע המגרש, אבל באמת כבר נמאס-מה עם שוער? חלאס עם הווארד, תביאו מישהו יציב-רציני לשנים, מאז שמייכל קו השער שלנו יתום
חוץ מזה שפארק יכסה ישר את העלות שנשלם אליו הוא הוא מלוכסן עיניים וכול אחיו האסייתים ירוצו לקנות חולצות
האחים ה"אסיאתים" אולי קונים, אבל קונים מזויף. חוץ מזה, למה שסינים ויפנים יקנו חולצות של שחקן קוריאני?
בקוריאה יש 50 מיליון תושבים. רק לחשוב על זה... מה גם שאת הכסף שלנו נקבל מגלורי האנטרס ונשלם למועדון נחמד וחביב.
נכון הרבה זיופים, אבל השוק האסיאתי הוא בין ה"מוסדות" שמכניסים לנו הכי הרבה כסף לקופה. Man U 4ever- הכסף שנשלם לפ.ס.וו ממש לא מעניין אותי, נכון אני מחבב תקבוצה הזאת אבל כשזה נוגע ליונייטד שימותו מיצידי. אים הכסף שניכנס זה כסף שלנו אני לא מרוצה מזה נכון זה עדיף אולי מאשר להכניס כסף לליברפול ארסנל צ'לסי(פחח הם הרי ניזקקים) וכו'... אל היתכוונתי לצאת אלייך, פשוט רצתי להבהיר תעמדה שלי בנושא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
זו אגדה בלבד. אחוז המוצרים שאנחנו מוכרים מחוץ לבריטניה מסך מכירות המוצרים שלנו זניח (אני לא זוכר בדיוק - בפעם האחרונה ששמעתי אני חושב שזה היה משהו כמו שלושה אחוז). לאנשים שם פשוט אין כסף להוציא בסכומים שאנחנו מוכרים וכמו שאמרתי, הזיופים חוגגים שם. הרי גם אמרו שבגלל בקהאם שעזב נמכור פחות מוצרים. אז זה קרה? בוודאי שלא (הירידה בהכנסות קשורה לכמה נושאים אבל לא למכירה מזכרות). כי גם כך מעטים מהאוהדים הרבים שלו באסיה קנו דברים מקוריים. בקיצור, אין שום קשר בין העניין (שהוא בכלל בסימן שאלה עדיין) בפארק למסחריות. אם כן אולי צריך להביא איזה אוסטרלי ובוודאי שיפני, זה בטח יכניס יותר.