מאמין שהשער של שפיגלר במכסיקו 70, בגלל המעמד. בכל אופן, מצאתי את האתר: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%98%...%90%D7%9C%D7%99 אבי כהן אבי נמני אבי רן אהוד בן טובים אורי מלמיליאן אייל ברקוביץ' איציק זוהר אלון חזן אלון מזרחי אלי אוחנה אלי בן רימוז' אלי דריקס אלי פוקס אמציה לבקוביץ' בוני גינצבורג בני טבק גדעון טיש גידי דמתי גיורא שפיגל דוד פיזנטי דוד פרימו ויקי פרץ זאהי ארמלי זכריה רצאבי חיים בר חיים לוין חיים רביבו טל בנין יהושע גלזר יוחנן וולך יוסי מזרחי יעקב חודורוב יצחק ויסוקר יצחק שום ישעיהו שווגר מוטי איוניר מרדכי שפיגלר משה ליאון משה סיני משה רומנו נחום סטלמך ניר קלינגר עודד מכנס צבי רוזן ראובן עטר רוני רוזנטל רפעת טורק שייע פייגנבוים שלום תקווה חשוב מאוד שאלי פוקס נבחר...
שוערים אבי רן בוני גיצבורג חיים לוין יוסי מזרחי יעקב חודורוב יצחק ויסוקר הגנה אבי כהן אמציה לבקוביץ' דוד פרימו חיים בר יוחנן וולך ישעיהו שווגר גדעון טיש דוד פיזנטי מוצי ליאון צבי רוזן קשרים אבי נימני אורי מלמיליאן אייל ברקוביץ' איציק זוהר אלון חזן גיורא שפיגל חיים רביבו טל בנין יצחק שום מרדכי שפיגלר משה סיני ניר קלינגר ראובן עטר רפעת טורק שלום תקווה חלוצים אהוד בן-טובים אלון מזרחי אלי אוחנה אלי דריקס אלי בן רימוז' אלי פוקס בני טבק גידי דמתי ויקי פרץ זהאי ארמלי זכריה רצאבי יהושע גלזר נחום סטלמך משה רומנו עודד מכנס רוני רוזנטל שייע פייגנבאום
סבבה אבל עדיין אני חושב שהשער הכי גדול זה של עטר ,אני מבין גם למה נבחר של שפיגלר כי זה השער היחיד במונדיאל אי פעם.
אוהדי הפועל ת"א מרגיזים. לא ברור לי אם גדעון טיש נבחר או לא, כנראה שלא, אולי זה טעות של ויקיפדיה. אבל לרשום מאמר באתר האוהדים ולרדת על שחקנים אחרים בגלל זה, ש35 שחקנים מההיכל הם מת"א זה הגזמה...יוחנן וולך היה שחקן הרבה יותר טוב מגדעון טיש עם כל הכבוד...לטעמי בתפקידו הוא היה הטוב בכל הזמנים. שחקן אדיר, דוגמה למופת. מראה שניתן מבחינה מנטלית להתגבר על נחיתות בכישרון ולהתעלות. http://www.red-fans.com/Article.asp?id=1339 ומוצי לאון היה שחקן ברמה אירופאית לכל דבר, חזק, פיזי, מהיר, בהתחשב בזה ששיחק בקבוצה קטנה עם ארואטי ואוננה, הוא החזיק קבוצה שלמה. סך הכול נבחר שחקן אחד ממכבי יפו שנמחקה כמעט ושחקן אחד מהפועל חיפה, אבל בת"א לא משלימים עם זה שלא כל ההיכל זה שחקנים שלהם. באמת, תתבגרו כבר!!!