הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. alexshw Member

לדעתי פריולי מאמן טוב מטן האח. טן האח עם סגל כזה לא לוקח אליפות.

2. Ajax Amsterdam Member

עשה בית ספר לבוס, וואו אני במקומו הולך לעשות roast עצבני על כל כך הרבה אנשים

alexshw אוהב/ת את זה.
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

וולנטיין דריסן וחבריו באבל עכשיו */aaarofl
    כל כך גאה בקבוצה. להשאר מרוכזים ולקחת את הצלחת שכל כך מגיע לנו!

אחזור אחר כך...

הרצליה עד המוות ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שציינתי החלטתי בכוונה לוותר על המשחק. יצאתי עם חברה טובה קצת לטייל בטבע. כשפתחתי את הטלפון כחצי שעה לפני שריקת הפתיחה הייתי די בשוק. בוא נהיה כנים, פ.ס.וו מזייפת בסיבוב השני, אבל זה גם לא שאנחנו שוטפים את הדשא בכדורגל אדיר, לא? באמת חששתי היום מאיזה 3-0 לרעתנו. בשביל הקבוצה מאיינדהובן זה היה למעשה להיות או לחדול. ניצחון באמת לא עלה בראש שלי גם בגלל הרקורד שלנו בפיליפס סטדיון. בשלושת העונות האחרונות הפסדנו שמה.

כשראיתי שטראורה הבקיע כבר הייתי הרבה יותר גרוע. הזמן עבר די במהירות ואחרי שהבנתי שהתוצאה היא סופית יכולתי רק לצחוק. מדהים איך הקבוצה הזאת בדרך לאליפות שבאמת אף אחד לא ציפה. כמו תמיד יש לי עוד חששות שלא ניקח את הצלחת, אבל יש עוד 21 נקודות בקופה. הפער 9. באיינדהובן כבר היו אחרי המשחק מאד ברורים; הצלחת תלך לאייאקס.

בשבוע הבא משחק ביתי מול נאק ברדה. מישהו עוד זוכר שהפסדנו שמה :D . אגב, אם ניקח כרטיס לשלב הבתים בליגת האלופות קלאסן יחתום על חוזה לעונה אחת. מיסטר 1-0 אולי כבר לא צריך להיות שחקן הרכב, אבל אשמח אם ישאר גם אחרי הקיץ. אייאקסיד אמיתי!

הרצליה עד המוות ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגובה מעניינת אלכס. בהחלט לא פוסל את מה שאתה אומר, אבל טן האח כן הצליח לפספס בכמה דקות עם אייאקס גמר ליגת אלופות....ההישג הזה לא הביא איזה תואר, אבל גם אז אף אחד האמין לקבוצה...

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  6. k_700 Member

פריולי תפור ללהוציא זהב מסגל כזה(אגב, גם בקיץ אמרתי לכם את זה..).
    גם בניס היו לו בעיקר עגלות לצד 2-3 כשרונות מעניינים ובעזרת כדורגל קשוח, טקטי והרבה רוח הם הוציאו תוצאות טובות מאוד.

כדי שיהיה אפשר להבין אם הוא טוב יותר או פחות מטן האח צריך:
    1. לתת לו עוד זמן.
    2. לבחון איך הוא משפר את הכדורגל כשתעלה לו את כמות הכשרון בסגל וכמובן שהמבחן יהיה גם בצ׳מפיונס אם כבר עושים השוואות.

de Middenweg, AFCA ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  7. c_web Member

ברכות לאייאקס. המהפך הזה הוא אחד הסיפורים הגדולים של הליגה הזאת בשנים האחרונות.
    מי דמיין באוקטובר שכך תיראה הטבלה?

ואנחנו?
    מאבדים 1:3 בניימיכן וחלום המקום ה-3 מתרחק.
    כל העונה שלנו תתנקז לגמר הגביע ב-21 באפריל (לא הצלחתי לשים יד על כרטיס! שי - מה הקטע שהמכירה רק למי שיש חשבון בנק הולנדי? נו באמת)
    מול קבוצה טובה, אולי אפילו טובה מאיתנו.
    גו אהד איגלס הפסידה היום בפיינורד, במגרש בו תשחק עוד 22 יום, בקושי 3:2. היא צמודה אלינו בטבלה...

אוטרכט, שללא ספק מגיע לה לסיים בטופ 3, ניצחה את הירנביין והגדילה את הפער מאיתנו ומטוונטה שהפסידה בהראקלס (בישול פודגראנו).

בשלישי נשלים משחק ביתי מול האחרונה בטבלה מואלויק

הרצליה עד המוות, de Middenweg ו-AFCA אוהבים את זה.
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@c_web
    לא יודע אם זו נחמה, אבל גם פ.ס.וו איבדו יתרון של 3-1 במגרש הזה. בסופו של דבר AZ לא מספיק יציבה. בכל מקרה ההכרעה על המקום השלישי יכולה להגיע רק במחזור האחרון. לא מכיר את לוח המשחקים של הקבוצות, אבל לדעתי הכל עוד פתוח.

@k_700
    פאריולי יקבל הצעות לאמן בסרייה א'. כבר דיברו לפני איזה חודשיים על רומא. אני רק יכול לקוות שהוא ישאר בגלל שאנחנו צריכים אותו כמאמן בליגת האלופות. ברור לי שאין לנו את הסגל בשביל התחרות הכי קשה באירופה. עם הגישה הנוכחית נוכל לעשות יותר, אבל בשביל זה האיטלקי צריך להשאר אצלנו.

בסך הכל אם נזכה באליפות הצלחת תהיה הפתעה גדולה. יש הבדל בין הצלחה לבין מה שקורה עכשיו. אף אחד בהולנד לא דיבר על אליפות בעונה הנוכחית. שום אוהד שלנו לפחות. אנשים ידעו מצוין שאנחנו בתקופה של בנייה מחודשת, שאין לנו גרוש בשביל לבזבז.

אל תשכח גם את הביקורת הרצחנית (ולרב לא צודקת) שפאריולי קיבל. אם זה מצמד הליצנים של הטלחרף או משחקני עבר כמו סניידר ורפאל ואן דר וארט. כמות הרפש שפנרסיסקו קיבל שערוריתית. שום ראייה מציאותית, שום כבוד לאיש מקצוע בן 35 שגם איש נעים הליכות. צנוע ועובד קשה בצורה בלתי רגילה. הכעס שלי על האנשים האלה לא יעלם כל כך במהרה. אחד מאדריכלי השנאה, וולנטיין דריסן, הודה אתמול שאייאקס בדרך לאליפות. לא סתם כתבתי אתמול שהאיש אמור להיות עכשיו באבל.

אני מקווה שפאריולי ישאר כדי שיכול להתמודד עם שתי הנקודות הטובות שהבאת. יש לו עוד מה לעשות באמסטרדם, אבל באמת אין לי מושג אם נראה אותו אחרי הקיץ על הקווים ביוהאן קרויף ארינה. בכל מקרה אני רק יכול להגיד שאני עכשיו מאד שמח וגאה במה שקורה בקבוצה האהובה עליי. לפני עונה באמת היינו בתחתית, 35 נקודות מאחורי האלופה, היום מובילים בתשע נקודות את הליגה, שבע משחקים לסוף. מבחינתי אחת העונות הכי מרגשות כאוהד, ועברתי כבר הרבה.....

Ajax Amsterdam ו-הרצליה עד המוות אוהבים את זה.
  9. alexshw Member

טן האח הוביל לשם קבוצה מוכנה ובשלה שבנה אוברמרס.
    פריולי בא לאיי חורבות ולא קיבל חיזוק רציני בקיץ ויש פה הרבה שחקנים שהתרסקו בעונה שעברה.

10. Andrei Kanchelskis Member

פאריולי הוא בעיני מאמן השנה באירופה ויסלח לי ארנה סלוט שאמנם מוביל את ליברפול לאליפות מדהימה בליגה קשה אבל עדיין אי אפשר להשוות את תנאי הפתיחה שהוא קיבל לעומת אלה שקיבל פאריולי.

להערכתי בסיום העונה הנהלת מילאן תעשה שמיניות באוויר כדי להחתים אותו אצלה ואז יהיה המבחן הכי גדול שלו-האם להישאר באייאקס ולבנות בה משהו גדול לטווח רחוק או האם לקחת הימור מסוכן שעלול יהיה לו לרסק לו קריירה מבטיחה כפי שקרה ללא מעט מאמנים בעבר שהצליחו בהולנד ונכשלו בליגות חזקות יותר כמו למשל טאן האח.

נערך לאחרונה ב: ‏31/3/25 ב- 14:22
  11. k_700 Member

טן האח הוביל שתי קבוצות שונות של אייאקס להצלחה.
    בשתי הפעמים הוא גם עשה את זה עם שחקנים צעירים חסרי כל נסיון.
    היה הצלחה גדולה מאוד באייקס.

לפריולי יש את הפוטנציאל להמשיך לצמוח והוא כאמור גם צעיר מאוד.
    שוטאאוט לאינאוס המשקוצים שהיו הראשונים לזהות.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@alexshw
    אתה צודק שטן האח נהנה משקט בקבוצה, אבל מבחינה מקצועית להגיע כמעט עם אייאקס לגמר האלופות שווה למה שפאריולי עושה העונה בליגה ההולנדית. מבחינתי מגיע לשני המאמנים המון שבחים ואני יכול להגיד ללא בעיה שאני נהנה באותה הצורה משתי הקבוצות.

@Andrei Kanchelskis
    מעניין מה שאתה אומר. לא יודע אם פאריולי "מאמן השנה באירופה", אבל אם העונה הזאת נגמרת באליפות אז ברור שקיבלנו משהו שאף אחד לא ציפה לפני שנה.
    בכל מקרה בטלחראף כבר לא חיכו יותר מדי זמן כדי לעורר מהומות כשוולנטיין דריסן טען היום שאם אמרי לא ימשיך באסטון וילה פאריולי יהיה המועמד הראשי להגיע לבירמינגהאם. בסך הכל אני יודע מצוין שהמאמן האיטלקי שם את עצמו על המפה והוא יקבל הצעות, אבל בעיניי להשאר אצלנו גם תהיה אופצייה נחמדה בשביל פאריולי. את האמת שאני מעדיף כרגע לחיות היום ולא בעוד מספר שבועות. רומא, מילאן, אסטון וילה או אולי בכל זאת אייאקס. אני עדיין נהנה מהניצחון אתמול באיינדהובן :lol:

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

פריולי מועמד משני מאוד למילאן ורומא אם הולכים לפי התקשורת האיטלקית.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור לי שפאריולי יהיה בקיץ מועמד לאמן קבוצה רצינית באיטליה. כבר לפני כמה חודשים התקשורת ההולנדית דיווחה שלאור הקשר שיש לפאריולי עם המנג'ר הטכני של רומא (עבדו ביחד בניס) יש באמסטרדם חשש שהם יצטרכו בקיץ לחפש מאמן חדש. עכשיו כשאנחנו מתקרבים לצלחת האליפות, דבר שבאמת לא היה צפוי, אולי קבוצות יותר גדולות/עשירות מרומא יכנסו לתמונה. לא יודע עד כמה זה משמעותי, אבל פאריולי ואשתו קיבלו העונה בת. אשתו היתה באיטליה כך שאין לי מושג אם היא עכשיו באמסטרדם. בסופו של דבר המשפחה לא פחות חשובה, אולי יותר, משהייה נוספת בהולנד...

אם זה תלוי בי פאריולי ימשיך בעונה הבאה באייאקס למרות כל הביקורת הארסית שהוא ספג העונה בהולנד. אני מבין שאם ניקח אחד משני הכרטיסים הישירים לשלב הבתים של ליגת האלופות אייאקס לא תתחזק בצורה כזאת שיהיה לנו פתאום סגל כזה רציני שיכול לעשות גם דברים טובים בתחרות הכי קשה באירופה. לדעתי פאריולי יהיה המאמן המושלם להוביל אותנו באירופה. האם זה יקרה? אין לי מושג, אבל מה שלא יקרה, אשאר אוהד של האיש ועבודתו.

עומר1 אוהב/ת את זה.
  15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני חושב שהמועדון היחידי שריאלי בשבילו זו נאפולי במידה וקונטה עוזב. להערכתי נראה את קונטה ביובה, אלגרי במילאן, גאספריני/פיולי ברומא ומוטה באטלנטה.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 1)

1. de Middenweg