אגב, עם כל ההתלהבות צריך לוודא שאנחנו לא נאבד אותו, הוא מסיים חוזה בסוף העונה ואומרים שהוא רוצה לעזוב מסיבות כספיות. כשהגאון הפיננסי וודוורד מנהל את המו"מ אי אפשר להיות רגוע.
אבל יהיה יותר קל לשלם, כי יונייטד ירגישו שזה לא שחקן נוער סוחט אותם כמו פוגבה אלא שחקן שכבר פותח בקבוצה הרגילה.
Cech; Ivanovic, D Luiz, Terry ©, Cole; Ramires, Lampard; Oscar, Mata, Schurrle; Ba Schwarzer, Azpilicueta, Cahill, Essien, Willian, Hazard, Etoo דמבה בה מקבל הזדמנות להוכיח את עצמו. שורלה ממשיך בצדק בהרכב על חשבון הזאר הפצוע, שרק על הספסל. דה בריינה מוצא את עצמו שוב מחוץ לסגל. משחק חשוב מאוד, מקווה שנצא לפגרה עם טעם טוב.
אני רואה שמאטה פותח, כנראה הבורג הסתדר בראש של מוריניו. בה פותח בעיקר כי אין לכם ממש אפשרויות אחרות בחוד (טורס מורחק ואטו מאכזב עד עכשיו). לא רואה מצב שאתם לא מנצחים את המשחק היום (מצד שני, אנחנו הפסדנו שם בעונה שעברה). ההרכב של נוריץ': Ruddy; Martin, Bassong, Turner, Olsson; Howson, Tettey, Fer; Pilkington, Snodgrass, van Wolfswinkel Bunn (GK), Whittaker, Johnson, Hooper, Elmander, Redmond, R Bennett לא יצא לי לראות יותר מדי העונה את נוריץ'. למה שחקן כמו אלמנדר לא פותח?
אבל למה ככה קשה למה?! הורגים משחק אחרי 2-0, לא 1-0. אני חושב שמוריניו שוגה בגישה הזאת, אנחנו יכולים די בקלות להבקיע את השני אם נלחוץ קצת יותר אז מה הסיפור? מעודד שהצלחנו להחזיר את היתרון כ"כ בקלות, אחרי כל הקללות שדפקתי ושאין מצב שהם הופכים את זה היה נחמד שלפחות הראנו אופי. וויליאן גאון. He hates Tottenham, he hates Tottenham, he hates Tottenham and he hates Tottenham... שעה שרו את זה אשכרה.
לא מבין למה שוב אנחנו עושים לעצמו חיים קשים. במקום לסיים את המשחק במחצית הראשונה, אנחנו נקלענו לתסבוכת. החילופים של מוריניו הביאו לניצחון בסיום אבל הוא חייב לגרום לקבוצה ללחוץ יותר כשאנחנו ביתרון, לא היינו רחוקים מאיבוד נקודות. אוסקר ממשיך ליהות ענק, השחקן הכי טוב שלנו מתחילת העונה למרות שהוא היה חייב לגמור את המשחק עם ההזדמנות שלו במחצית השנייה. נקווה עכשיו לאיבוד נקודות של ארסנל וטוטנהאם.
עוד משחק מרגיז לאוסף המכובד העונה. עוד משחק לא משכנע, עוד משחק אפור וחלש, נגד קבוצה איכותית אנחנו לא מנצחים את זה, אני ממשיך להמתין שהשינוי יגיע, אנחנו לא יכולים לשחק כזה גרוע לאורך זמן.
אני מסתכל על הטבלה נכון לעכשיו. אם ארסנל מוציאה לפחות נקודה, היא תהיה במקום הראשון גם בשבועיים הקרובים. סאות'המפטון במקום הרביעי, אומנם נהנתה מלוח משחקים סביר בהתחלה (בניגוד ליונייטד) אבל גם 14 נקודות מתוך 21 זה מצוין לקבוצה שבעונה שעברה נלחמה נגד הירידה וזה לא רק שהיא מנצחת - היא גם משחקת טוב. אנחנו במקום התשיעי, אם לא נשפר את היכולת אז גם נסיים שם כנראה (במקרה הטוב) וסנדרלנד בצרות, כרגע הקבוצה החלשה בליגה והיא כבר שש נקודות מתחת לקו האדום בשלב כל כך מוקדם.
ווסט ברומיץ נראית פשוט נהדר משחק שני ברציפות. עושה רושם שהרכש של אמאלפיטאנו עד כה הוא איכותי מאוד מאוד. אחד מהרכישות הכי טובות העונה בליגה. משחק מעניין מאוד
הליגה עוד מתגבשת. כרגע המיקום בטבלה הוא חסר משמעות. גם יכולת של קבוצה לא קריטית, מה שחשוב זה לצבור כמה שיותר נקודות.