סוף סוף משהו שמאמין לי שאני בסרט, אני מסביר את כל יום ללקוחותי שבטוחים שהכל המציאות , תודה לקבל ממך מחמאה לא קל .
יש להם יותר כדורגל מסטוק אבל וילה זאת קבוצה שלא צריכה להשוות את עצמה לסטוק באיכות הכדורגל אלא לקבוצות שנחמות איתה כמו טוטנהאם למשל. איפה אוניל ואיפה הסגנון של רדנאפ. ראיתי משחק העונה שכל פאול של וילה על חצי המגרש הבלמים עלו להרמה לרחבה בדיוק כמו סטוק וכמעט הקאתי. את סידוול תוציא מהרשימה עופר,ספרתי לו כרגיל 50 מסירות לאחור. הבחור לא יודע להסתובב על המקום וללכת עם הפנים לשער היריב. אוניל משדר כל הזמן מלחמה. אפילו ההופעה שלו עם נעלי הפקקים והטרניניג של וילה והריצות המשוגעות על הקווים משדרת מלחמה. רק אוניל מסוגל לקנות חמורי פרא כמו דאן וקולינס,הסקי והארווד והרשימה עוד ארוכה.
אני אולי בדעת מיעוט פה, אבל רוב מה שעבר לי בראש בזמן שראיתי וילה-סיטי היה "פאק, הלוואי שטוטנהאם הייתה יכולה לעשות הגנה כמו וילה" defending like a unit זה קלישאה שהסמל של וילה צריך להופיע לידה במילון. כן, וילה הגנתית מדי וזה מגעיל לראות אותם שולחים בלמים קדימה לנגוח בהוצאות חוץ כאילו הם איזה בולטון, אבל המלחמה שהם נותנים בהגנה זה משהו שצריך לתת לאוניל את הקרדיט עליו.
זה נחמד לראות את וורנוק מתאבק ביחד עם דאן ושאר החמורים אבל אני מעדיף הגנה פחות לוחמת ויותר טכנית. בסופו של דבר מי שעומד נכון על המגרש לא זקוק להתאבדות בכל מצב. לשים את קוואייר הבלם לפני בייה כמגן זה טימטום. כל שחקן הגנה של הספרס יותר טוב משחקן הגנה של וילה אבל מה שנכון הוא שההגנה שלהם מתחילה מלמעלה. כולם שם עובדים קשה מאוד ואוניל אוהב להביא שחקנים שיותר נלחמים ופחות משחקים.