http://www.4thegame.com/media/00/02/84/knight_zat_ffc_profile_2005.Xxx הבחור בתמונה מודה לך על שהספקת לשכוח את הדבר הכי מטומטם ששחקן פריימירשיפ עשה השנה. אתה הליצן היחיד שהעז לקפוץ. זה בערך המשחק הכי לא משקף לגבי צ'לסי האמיתית, אבל כמובן שלך אין מושג לגבי זה. אתה קיבלת את המשחק חינם שלך והסקת מסקנות. תחזור להתעסק במיקום האידיאלי של אדמילסון. אגב, זה גם היה אחד מהמשחקים הטובים של העונה. רובוטים יעילים? אתה בטח לא מתכוון להות'... ולמשתמש Goerge Best: for crying out loud, אתה אוהד מנצ'סטר!
ראיתי ואני עדיין רואה כרגע את המשחק בין ליברפול לניוקאסל שלצערי הוא אולי המשחק ה6 מהפריימירשיפ שאני רואה השנה ואני חייב לשאול אם השיפוט תמיד ברמה כזאת?
ממחזור למחזור זה רק מחמיר. השיא היה בשבוע שעבר בהייבורי, שהכחולים הגיעו והיו צריכים לצאת עם אדום ושער של ואן פרסי.
אם אתה מתכוון למצב השיפוט בכלליות, אתה צודק. משום מה חשבתי שאתה מתכוון להעדפות שמקבלת צ'לסי. ורמת השיפוט עדיין לא הגיעה לשפל כמו באיטליה או ספרד.
התכוונתי בכללי ידידי. קולינס הבלם המחליף, משווה לווסטהאם בפרטון פארק. וויגאן מוכיחה שמול קבוצות בדרג שלה הוא דורסת, רביעייה על הראש של פירס. ניצחון יקר למארק יוז, 2-0 בריבר סייד.
עוד ניצחון לליברפול,על האפס ! כל הכבוד . קראוץ' עם עוד גול וכמובן סטיבי. נ.ב. מייקל אואן אני אוהב אותך לנצח
נגמר. מרוצה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx בלייב סקור היה דקה 90 רשום, 4-2, אז לא ראיתי סיבה לא לעדכן. ואתה עוד מדבר, אחרי כול גול של יונייטד: " :aaa7: :aaa7: :aaa7: ". עדיף שתשתוק ותהנה מהווינר המוצלח שלך.
איזה ווינר? לא שלחתי ווינר,פשוט הרווחתי 150 שקל לחבר'ה בצבא על המשחקים של היום ויוני,תבדוק מתי הפעם האחרונה שעידכנתי תוצאה בדיון של איזשהו מחזור אני מעדכן גולים שלנו בדיון שלנו ותשתוק תגיד אתה יודע למי... אל תקלל סתם,אני לא לכלכתי את הפה.
ליברפול שוב הראתה שהיא מהטופ של איופה כיום. לדעתי הגדולה של בניטז, הייתה שהוא לא היה מקובע על ה 4-5-1 שלו, אלא שכאשר הוא ראה שהקבוצה צולעת, הוא עשה שינוי מרענן ועבר ל 4-4-2 שעובד בצורה כימעט מושלמת. לגבי קראוץ', הוא חלוץ ציר טוב, לא יותר מזה. ניוקאסל? אני חושב שאם אמרה ופארקר היו יכולים לשחק, וטיילור היה כשיר היא הייתה נראית אחרת היום. -----לוקה-----אמרה-----פארקר-----סולאנו -------------אואן-----------שירר------------ החבר'ה האלה בטח היו מצליחים לעשות יותר.