איזה קבוצה של לוזרים הארסנל האלה... אחרי זה מתפלאים שהם לא לוקחים תואר אליפות עוד מעט כבר עשור. להוביל 4:0, ולחטוף 4 שערים, ולא זה שהם היו ב-10 שחקנים זה ממש לא תירוץ שמתקבל, בטח עבור קבוצה כמו ארסנל שהיא ב-10 רמות לפחות מעל ניוקאסל, בסך כל העמדות במגרש.
כמעט ונולאן מחק לעצמכם גם את הנקודה הזו. לא יאומן. המחזור הכי מטורף בפרמיירליג שאני זוכר, ועוד יונייטד לא שיחקה ויש עוד צ'לסי - ליברפול עם כל הבאז סביב טורס!! אם ה2-2 של ארסנל בסט.אנדרוז חיסל אותם מנטאלית, מה יהיה אחרי היום? :aaa021:
אני זוכר את פרנק סינקלייר פותח עונה, נדמה לי, עם שערים עצמיים נגד לסטר הן במחזור הראשון נגד ארסנל והן במחזור השני נגד צ'לסי (או הפוך), משהו מטורף.
כולם מדברים רק על אנזוגביה בוויגאן אבל למקארת'י יש הרבה כדורגל ברגליים ובראש (ולא רק בגלל הצמד שכבש היום) והוא בורג חשוב לא פחות. אני זוכר שרצינו להביא אותו כשהיה בהמילטון אבל הוא בצדק העדיף first team football. הייתי שמח אם נוכל להוסיף אותו לסגל שלנו. טבז מדהים. לא סתם הוא הקפטן שלי בפנטזי.
כן אה, מה לעזאזל הם עושים.. הם אפילו לא עברו מתי שהיה שער וחיכו איזה כמה דקות... ראיתי בסטרים אבל עדיין איזה עצבים איתם.
אתה וונגר ימישכו לבכות על שיפוט והתארים ימשיכו לנחות באולד טרפורד. ביום שתגבשו חוליית הגנה ברמה אירופית ולא ברמה של בלקברן רוברס, אתה תראה איך פתאום יהיו לכם פחות טענות לשיפוט. בזמן שיונייטד הפכו אינספור פיגורים של שער או שניים לניצחונות, ארסנל עשתה בדיוק הפוך. אין לארסנל אופי ואין לה שחקנים שזכו בתארים, בניגוד ליונייטד שההרכב שלה משופע בשחקנים עם כל תואר אפשרי באנגליה ואירופה. כדורגל זה לא רק דריבלים וכישרון טהור, בטח לא באנגליה. מבחינת כישרון נטו אין ספק שארסנל הייתה לוקחת אליפות ולא פעם אחת בשנים האחרונות. ואפרופו, התקפה, אז יונייטד כבשה נדמה לי שער אחד פחות, ובמשחק הקרוב היא יכולה להחזיר את הבכורה גם בנתון הזה.
איזה משחק מטורף! עדיין לא נרגעתי ממה שהתרחש בגודיסון פארק בשעה וחצי האחרונות, אחד המשחקים היותר משוגעים שיצא לי לראות בחיי. סאהה משלים סרייה, מתי הפעם האחרונה שזה קרה, אם בכלל? רק שימשיך כך! בקפורד כובש בדקה ה-80 את השער הרביעי של הקבוצה, שגורם למהפך בתוצאה, עוד הוכחה לכך שהוא צריך לפתוח לצידו של סאהה במשחקים הבאים, על אחת כמה וכמה מול קבוצות בלבל של בלקפול, שמולן אין טעם לעבות את הקישור. אני לא רוצה לצאת מגדרי, כי זו בכל זאת בלקפול, לא מאריות הליגה, אך בהתחשב בחוסר היציבות שהפגנו העונה ובמצב אליו נקלענו בטבלה, האמוציות מתפרצות ומשתחרר המון לחץ. COYB! שבת נהדרת. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
מה שעצוב הוא, שלא אמרו מילה אחת על דאוד במהלך כל השידור שראיתי, ואני בטוח גם שהתקשורת לא תעשה מזה מטעמים. אם כבר, אז יתנפלו על ונגר אם הוא יבחר להגיד משהו על דאוד.