המחזור ה-28:: שער 300 לאינזאגי, שער מדהים למסקארה

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by ג'ורדן לאב אגדה, Mar 13, 2009.

1. uri מנהלים

המערכה הראשונה מתנהל ככותבו כלשונו לפי התסריט. תסריט שכולנו מכירים על בוריו: פיורנטינה משחקת כדורגל "סוחט מחמאות", מגיע למצבים נהדרים ויורדת למחצית בפיגור 0:1. אינטר כובשת את שערה בכדור גובה ממצב נייח. שער שבליגת האלופות בוודאות לא היה נחשב לה, אבל לך תסביר את זה לאנשים מבחוץ. בתקווה - אבל ללא אמונה - למערכה שניה עם סוף קצת יותר הוליוודי.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

2. NUOVA GUARDIA Member

זו פשוט שערוריה מה שקורה ברומא.
    כמעט בכל משחק שחקן מורחק, ומישהו צריך להרגיע את השחקנים.
    זה לא נראה טוב בכלל, אני בכלל לא מרוצה מהתיקו 2-2 בסמפדוריה, בספק אם רומא תגיע לצ'מפיונס ליג בעונה הבאה מהמקום הרביעי.
    אני באמת מקווה שאיטליה לא תרד בדירוג ואנחנו נזכה לראות רק שלושה נציגות מאיטליה בעונה הבאה.

3. Jose Mourinho Member

זלאטן איברהימוביץ' עם עוד שער בלתי נתפס.

4. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

פראנדליי ממשיך לשבור שיאים, אחרי כל משחק הוא ממשיך להלל את הרוח של פיורנטינה ועל כך שהוא משוכנע שזה עוד יביא את הויולה להישגים משמעותיים בעתיד. זה דיסק שבור לרסיסים כבר.

5. uri מנהלים

אני כל כך מאוכזב ממוטו העונה. נכון שסטטיסטית הוא אף יותר מסביר (14 שערים ו-6 בישולים בכל המסגרות), אולם יש כמה משחקים, במיוחד אלה היותר חשובים (פרט למשחק מול ג'נואה) שהוא פשוט משחק רע מאוד. אבל, הבעיה הגדולה היא, שבמקום לתת את הבמה לאחרים, לזוז טיפה הצידה ולבצע מהלכים פשוטים, הוא בכוח מנסה לבצע מהלכים אישיים. בכוח דורש (לא מבקש) את הכדור, וכמו שראינו אתמול גורר את הקבוצה אחריו.

קורבינו צריך להתנצל בפני האוהדים על כך שבכזו קלות ויתר על פאציני רק כדי לשמור על יובטיץ', שאתמול אם לא העבירה של פיגו עליו, בכלל לא הינו מרגישים שנכנס. רק להזכיר, הבחור עדיין מחפש את שערו/בישולו הראשון העונה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

כל כך חסר לנו שחקן שיאיים על השער מאחורי ג'ילא ומוטו. מונטוליבו עושה זאת לעיתים רחוקות מדי, מלו הוא שחקן מדהים, אבל רק עד האיזור המסוכן, וקוזמנוביץ' הוא שחקן שמתוך 100 נסיונות ספק אם יצליח לבעוט אפילו 1 למסגרת.

6. GRANDE LAZIO Member

הגנה של נמושות, אין לי הסבר אחר לתצוגת הנפל שלנו.
    זו לא לאציו שלי, נראה לי שהחליפו ת'שחקנים בליצנים והעלו אותם על מדים.
    כל הרביעייה האחורית ביזיון אחד גדול, מקווה שהם תפסו יום שחור ולא מעבר לזה.
    התקפה אנמית, בקושי חצי מצב במשך 90 דקות במשחק בית מול קבוצה שהייתה מתחת לקו האדום. כמה עלוב..
    שבוע הבא קטאניה בחוץ. מבחן אופי לשחקנים אחרי הבושה.

Last edited by a moderator: Mar 16, 2009
  7. FelaKaT Member

תגידו, איך סאנטון לא הורחק אחרי הכניסה המפחידה שלו?