יונייטד מנצחת את ברנלי בבית לראשונה מאז 2015 - אז גם היה 3:1 מצמד של סמולינג ופנדל של ואן פרסי. למעשה ב - 9 משחקי ליגה רצופים בין הקבוצה,האורחת לא הפסידה.
אם לא היינו מנצחים היינו בסכנה ממשית לטופ 4, עד סוף העונה נשארו לנו חמישה משחקים קשים מאוד ורק אחד נוח על הנייר (פולהאם בית). הניצחון אמור להבטיח את זה סופית. יופי גלייזרים, יופי וודי, המטרה הושגה, אפשר שוב לא לעשות כלום כל הקיץ.
סבבה. זה מה שנשאר לך עד סוף העונה: לידס חוץ, ליברפול בית, וילה חוץ, פולהאם בית, וולבס חוץ, לסטר בית. אתה חותם פה על יותר מניצחון אחד?
זה לא משנה על מה אתה חותם. לא רואה שמישהו כבר יזיז את יונייטד ממקום שני. פולהאם וולבס פה המשחקים הכי מעצבנים בגלל סגנון היריבה. ליברפול קשה מאוד לדעת העונה מה תקבל ממנה ביום נתון. יש לה תנודות אדירות ביכולת.
לידס אתה יכול לנצח, וילה אתה יכול לנצח, וולבס אתה יכול לנצח וגם לסטר יש לה נטייה להתפרק לגורמים(גם נגדך) במחזורים האחרונים. בידיעה שהיית יודע ששני נצחונות מבטיחים לך טופ 4 הייתי מהמר שהיית מוציא לפחות שניים. עכשיו אתה בערך צריך אחד, מאמין שתשיג אותו.
פירמינו של השנה האחרונה זה אחד החלוצים הכי עלובים שראיתי אצלנו אי פעם. הוא פשוט עלוב, אי אפשר להמשיך איתו.
פירמינו אכן רע, אבל רק תנו לי עוד מהקבוצה הזאת בלי סלאח. תענוג. רק שתבוא איזו פראיירית בקיץ ותשים עליו כמה שקלים. לא מסוגל לראות אותו יותר. משחק אחר לגמרי בלעדיו.
לא, אני נהנה לראות את כל הקבוצה עצמה בלעדיו למרות פירמינו. אני נהנה לראות שחקני כדורגל שאשכרה מוסרים אחד לשני את הכדור. זה נראה לפחות כמו כדורגל.
פירמינו כבר ברמת אנגוג. זה מצער אבל זה המצב. מרוצה מהמחצית אבל בחייאת אני עם טוויטר ו-וואטסאפ פתוח, קשה להתרכז לגמרי במשחק ביום כזה. מתפלל שיזרקו לג'ון הנרי כמה שטרות והוא יחזור בו.