המחזור ה-33 בפרמיירליג: לב שבור הוא לב שלם

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Apr 14, 2017.

1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

תכלס, מי יותר גרוע מבחינת התיאטרליות? קונטה על הקווים או פטל אחרי ניצחון רוקד על הפרארי?

אמיר ע likes this.
  2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע איזה משחק ראית, אני ראיתי שקונטה בא לסגור טקטית עם הרכב מלא בשחקנים הגנתים, ושיונייטד לחצה נפלא בחלקים גדולים של המשחק ומשם עשתה את הדבר הכי חכם כשיש לך את ראשפורד, לינגארד ויאנג למעלה, בטח כשקיהיל ולואיז מולם, וזה לשחק כמה שיותר מהר לא משנה אם בכדור עומק לראשפורד או בכדורים לאגפים.
    בסוף המשחק זה באמת הרגיש משחק על מתפרצות כשיונייטד הייתה ביתרון של שני שערים וחיפשה לשמור עליו אבל לפני זה משחק לחץ שלאחריו שיחקנו על היתרונות שלנו בהרכב הנוכחי ועל זה מגיע למוריניו דווקא מילים טובות ולא ביקורות...

avdz7 likes this.
  3. Gass12 Member

קוסטה חייב לעוף כי הוא חרא של ספורטאי. זבל של בנאדם, חסר כל אינטגריטי ובושה למקצוע. לו אני אוהד את צ'לסי לא רוצה שחקן כזה בכלל שיזהם לנו את הדשא. הוא בחר במקצוע הלא נכון מדובר בעארס גנב נוכל ושרלטן!!!

4. k_700 Member

Having said that קוסטה דווקא יזכר כאחלה חלוץ בצ׳לסי שברוב זמנו כאן היה טוב מאוד עד מצוין, העמיד מספרים טובים, היה מהבודדים שנראו יציב ומעלה גם בעונה שעברה ובלתי הראשון של העונה הזאת היה החלוץ בכושר הטוב בליגה.

לא רע לחלוץ שלא ראוי ללבוש את המדים.

Last edited: Apr 16, 2017
  5. Mellow29 Kopite

סתם קפץ לי לעין. בושה למקצוע, חרא ספורטאי וכל זה - נכון גם לגבי לא מעט שחקנים אצלכם. אני בטוח שלא מפריע לך שהררה "מזהם" לכם את המדים עם שער ו'בישול' היום.

בשבוע שעבר נתקלתי בסיפור של בראדלי לורי, אוהד סנדרלנד בן 5 שנאבק בסרטן סופני. הקבוצה הזמינה אותו לפגוש את השחקנים, ובמיוחד את האליל שלו ג'רמיין דפו. כל הסיפור נורא מרגש, במיוחד היחס של דפו לילד הקטן שעלה איתו לדשא גם בוומבלי במשחק האחרון של נבחרת אנגליה, ביקר אותו בבית החולים וישן איתו. מי שרוצה להתרגש באמת יכול לקרוא על זה קצת ולראות תמונות וסרטונים, אבל לאן אני חותר: במשחק של סנדרלנד נגד צ'לסי, השחקנים של צ'לסי שיחקו והצטלמו איתו בחימום. לפי מה שמספרים, קוסטה שיחק עם הילד כמה דקות וגם דיבר עם המשפחה. זה הרבה מעבר לציניות של "הנה תצטלמו עם הילד בשביל היח"צ ותמשיכו בחימום".

כמובן שזה לא חדש אבל התחושה שלי היא שה"ספורטאים למופת" כמו טרי וגיגס הם חלאות הרבה יותר גדולים מחוץ למגרש, בניגוד לשחקנים מלוכלכלים כמו קוסטה וסוארז.

6. DRORIKO Member

לפי מה ששמעתי הוא גם תורם הרבה מהכספים שהוא מרוויח לשכונת העוני שהוא גדל בה,וגם את זה הוא עושה בלי יחצנות. הוא בחור טוב,אבל על המגרש הוא חיה רעה, לטוב ולרע תלוי איזה קבוצה אתה אוהד :)

7. oranfu Member

יש בכלל ספק שטרי וגיגס חלאות הרבה יותר גדולים כבני אדם מאשר סוארז? גיגס בנאדם מחליא.

8. alexshw Member

אנחנו לא חיים עם האנשים האלה ביום יום, לא חברים שלהם ולא משפחה. אותנו מעניין המגרש, כל עוד כמובן השחקן לא מבצע עבירות פליליות.

Sir Alex Ferguson likes this.
  9. Mellow29 Kopite

מעניין המגרש, סבבה. רק תחסוך ממני את ההצטדקות הזו של גאס על "חרא של בן אדם, גנב נוכל שרלטן". שחקן מלוכלך לגמרי, כמו סוארז, וכמו הררה ויאנג ופלאייני וכמו אחרים שמסתובבים בכל אחת ואחת מהקבוצות בליגה הזו. זה לא מפריע למליונים שקונים חולצות שלהם ומממנים את המועדונים שמחזיקים אותם.

10. alexshw Member

לא בא להצטדק. אגב מה שהפריע לי בסוארס זה לא התיאבון הגדול שלו לשחקנים אחרים, אלא הרמאות. זה הכי בלתי נסבל עבורי. גם אם השחקן ביונייטד ינסה לעסוק בדברים האלה אני אתנגד.

Gass12 and Sir Alex Ferguson like this.
  11. k_700 Member

הייתי מת לשחקן כמו סווארז ביונייטד, עם הגזענות, עם הרמאות, עם הצלילות, עם הנשיכות.

נראה לי ששבענו מצדקנים, לא?

oranfu likes this.
  12. oranfu Member

הרמאויות עד כמה שזכור לי לא הפריעו לכם כשרונאלדו זרק את עצמו על הדשא כל פעם שאיבד כדור.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

או ואן ניסטלרוי, או הררה שמנסה לגמור לאחרים קריירה כל שבוע, חסרים דוגמאות לגרועים יותר מסווארז אצלם?

oranfu likes this.
  14. alexshw Member

הפריע. רונלדו היה ילד. כשהוא התבגר אז ראו את זה גם בפן הזה.

הררה לא רמאי. הוא נוקשה וזה טיפוס שחקן שאוהבים אוהדי קבוצתו. יש נוקשות שקשורה למשחק ויש שלא.
    קין היה חיה רעה שפירק לשחקנים את הצורה אבל כחלק מכדורגל.

avdz7, Gass12 and Sir Alex Ferguson like this.
  15. Sturridge Member

גרועים יותר הם לא. קשה להיות יותר גרוע מסוארז.

avdz7 and Sir Alex Ferguson like this.