הספרדיות באירופה - עונת 10\2009

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏31/7/09.

1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

מספיק לפאר ולעשות מולנסיה הרבה יותר ממה שהיא...

במשך 80 דקות הייתה רק קבוצה אחת על המגרש?!?!?!?!?!?!? כנראה שלא ראית את אותו המשחק שכולם ראו..זה לא בושה לעשות בונקר 10 דקות...החמצנו יותר,הגענו להרבה יותר מצבים...

אבל כרגיל החוסר אובייקטיביות כלפי אתלטיקו חוגג..לא משנה...זה לא ממש מזיז למישהו

2. riquelme1 Member

על איזה חוסר אוביקטיביות אתה מדבר? אני אוהב את אתלטיקו באותו מידה שאני אוהב את ולנסיה.

ראיתי את המשחק מהמחצית השנייה, ולנסיה הייתה עדיפה מהדקה ה75 זה היה כבר בונקר של אתלטיקו, במשחק הראשון ולנסיה בלי באנגה ובלי הגנה גם הייתה עידפה ואתלטיקו כבשה רק מטעויות מחרידות בהגנת הטלאים של ולנסיה, אתלטיקו ניצלו אתזה בצורה טובה, אין ספק בכלל.

אבל היום הגיע לולנסיה פנדל ברור ביותר, שגמר את המשחק- השופט אחראי בלעדי לזה שאתלטיקו בשלב הבא.

ומבחינת חומר שחקנים, ולנסיה רמה אחת מעל אתלטיקו, עם לא יותר.

3. שלו Guest

ידעתי שגם המפגש הזה יגמר בתיקו, אך לא חשבתי שללא שערים. אתלטיקו בסה"כ עשתה את העבודה ועלתה בזכות שני שערי החוץ אותם כבשה במאסטייה, תפגוש בחצי הגמר את ליברפול ואת פרננדו טורס כאשר ההכרעה תיהיה באנפילד.

נערך לאחרונה ב: ‏9/4/10
  4. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז עד הדקה ה 75 אתלטיקו הייתה עדיפה והגיעה לשני מצבים של מיליארד אחוז גול וזה במשחק לא משהו שלנו אבל עדיין הקבוצה הייתה עדיפה בהרבה על ולנסיה וטבעי שלקראת הסוף הקבוצה תחזור אחורה ותעשה הכל בשביל למנוע מצב שנעוף

בקשר לרמות...מכבד את הדעה שלך, חושב שזה לא נכון בכלל אבל עדיין כל אחד ןהראש שלו

5. hai80 Member

גאון שלי, בוא תסביר לי איך קבוצה שמתחילה ללחוץ מדקה 80 כשהם חייבים שער קבוצה טובה יותר מקבוצה ששולטת במשחק ללא עוררין ותוקפת למרות שגם 0-0 מתאים לה? יש לך זיכרון של דג, לך תראה ת'משחק עוד פעם כדי לראות מה ולנסיה עשיתה שהיא היתה טובה יותר, 10 דקות של לחץ וזהו הקבוצה הטובה יתר הודחה ? ההבנה שלך בכדורגל שואפת לאפס אתה מבין בכדורגל כמו שאני מבין בסייף.
    מסכים איתך שהיה צריך להיות פנדל לולנסיה אז..??? זה מתקזז.. הגול של פורלאן לא היה בנבדל מישהו מדבר על זה בכלל?

6. riquelme1 Member

אתה ילד חוצפן, שתלמד איך קוראים ל''מגן הקירח'' של ולנסיה אני יענה לך ברצינות, בינתיים שאני התחלתי לראות כדורגל אתה עוד לא נולדת, חוצפן.

גם עם ולנסיה לא הייתה נותנת את ה10 דקות האלה והייתה מפסידה 4-0, יש לה סגל שחקנים טוב מזה של אתלטיקו, ואין שום קשר מה היה בצמד המשחקים למרות שעם כבר היה ההיתרון הוא היה של ולנסיה שעוד הייתה בהרכב חסר נגד הרכב מלא של אתלטי. 75 דקות המשחק היה שקול לחלוטין עם התקפה רודפת התקפה, ב15 הדקות המשחק עבר לשליטה מוחטלת של ולנסיה, במסטאייה ולנסיה שלטה והייתה עדיפה ואתלטיקו ניצלו הגנת טלאים של ולנסיה ויום גדול של דה-חאה שהציל אותה גם אתמול. מרצ'נה, נאברו, מיגל, ברונו, אלבלדה, באנגה- 6 שחקני הרכב בולנסיה לא שיחקו אתמול.

מתוך ה180 דקות, ולנסיה הייתה מסוכנת רק 25 דקות, שזיגיץ' היה על המגרש. מסקנה: אמארי טמבל.

האפקט שהחלוץ הנפלא הזה נותן לולנסיה, הוא עצום, אני לא מבין למה אמארי מתעקש לא להשתמש בחלוץ הזה, זה פשוט נכס לקבוצה. אי אפשר לתלות את כל המשחק על השערים של דוויד וייה, ועל המסירות של סילבה, זה ילך בסדר נגד מאלגה ושות' אבל לא נגד קבוצות עם הגנה חזקה ואגרסיבית, פשוט לא מבין את ההתעקשות הזאת.

את הכניסה המכוערת של רייס על אלבה שכחת? היד של דומינגז הייתה 100 אחוז פנדל כי היא מנעה שער, אבל זה כבר היה שיא השיאים:

http://up203.siz.co.il/up1/tzmu5qgyzgzo.Xxx

http://up203.siz.co.il/up2/enizgig1mmow.Xxx

7. ValenciaCF Member

מזה משנה, גם ככה ליברפול תדיח את אתלטיקו.

8. riquelme1 Member

אני מקווה מאוד שלא, דווקא עכשיו ליברפול נכנסה לתקופה טובה יותר, וזה באמת יהיה משימה קשה.

טורס חוזר לקלדרון, פעם שעברה הוא לא שיחק.

9. JR-Riquelme Member

ראיתי כבר את אתלטיקו בכמה מפגשים עם ליברפול מהווה יריב מאוד שקול ואפילו משחקת יותר טוב... הכל אפשרי

10. שלו Guest

לא נראה לי שליברפול תתקשה נגד אתלטיקו עם כל הכבוד. נכון שליברפול בעונה גרועה בליגה ועם אכזבה בליגת האלופות אבל אם המייטי רדס הגיעו עד לשלב הזה בליגה האירופית דווקא כשהיא בעונה ממש לא טובה אני חושב שהיא תלך עם זה עד הסוף. אולי בקלדרון יהיה קצת יותר קשה, אבל באנפילד זה סיפור אחר לגמריי, אני לא חושב שאתלטיקו תדיח אותם.

11. ValenciaCF Member

איך לא הגיע פנדל?! ואיך וייה מחמיץ דבר כזה?! אני משתגע ....

12. hai80 Member

ילד חוצפן? למה בן כמה אתה שאתה מתנשא? זה שאני לא יודע שם של שחקן מסוים לא הופך אותי לפחות מבין, אידיוט.

סגל שחקנים טוב יותר? על הנייר. עוד הוכחה שההבנה שלך שואפת לאפס. אין קשר בין מה שהיה בצמד המשחקים? וואו כמה שטויות אתה כותב דברים שאפילו ילד בכיתה ו' לא היה מעז לרשום. מה אתה חושב שזה פיפא? תקנה שחקנים טובים ותנצח את כולם? 75 דקות המשחק היה שקול? אתה לא נותן לי חשק להגיב לך , אנחנו שלטנו במשחק וולנסיה לא עשתה כלום, המרכז שדה שלנו היה הרבה יותר חזק ואגרסיבי ומנגד סילבה עם החלטה מטומטמת של אמארי נעלם לגמרי מהמשחק והיא שיחקה עם קשר הגנתי אחד בעצם מה שגרם לנו לשלוט במשחק ולהגיע לכמה הזדמנויות נהדרות. גם במאסטייה היה משחק של התקפה רודפת התקפה והגענו להמון הזדמנויות.

זיגיץ' אני מסכים איתך מאה אחוז, לא מבין איך אמארי לא פתח איתו.

שוב, תצפה במשחק שוב ותראה שולנסיה לא הגיעה כמעט להזדמנות, ההזדמנת היחידה שלה במחצית הראשונה היתה של דויד ויה ובמחצית השניה הם גם לא היו כ"כ מסוכנים עד הדקה ה80 שאז ירדנו לבונקר ובצדק.

13. xavi6 Member

ולנסיה נשדדה, די להתכחש לזה. אבל לא נורא, אם זה יביא לאת' תואר-הללויה. אולי סוף סוף תיבנה שם קבוצה, שעוד לפחות 10 שנים תחבר 2 נצחונות על ריאל...

14. riquelme1 Member

http://www.youtube.com/watch?v=-_QrDVa43Fw

לראות ולא לאמין. שימו לב איפה עומד השופט הראשי, ואיפה עומד השופט קו, פשוט לא יאמן.

הגיע הזמן למצלמות, פשוט נמאס כבר.

נערך לאחרונה ב: ‏10/4/10
  15. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

לפי מונדו דפורטיבו השופט המציא 2 נבדלים. ב-10 הדקות האחרונות יכולנו להיות בגארבג' טיים.
    מצידי לגיטימי להשתחרר מתפיסה בידיים גם ע"י בעיטה בעין. בגלל הפרובוקציות של אלבה רייס הוחלף כבר במחצית. עדיף היה שחוראדו יחליף בהמשך את אחד החלוצים.