יוסי ג'אנח היה שם גם עונה שעברה אבל בלי קשר בונים שם קבוצה מצויינת,יהיו עוד שמות שיגיעו..אלנתן סלמי סיכם אגב סופית בנס ציונה ואמור לחתום מחר על החוזה.
דיוויד גומז ואלנתן סלמי בחוד של נס ציונה? יהיה לכם מאוד קשה להכשל איתם. שנייהם שחקנים שמתאימים מאוד לקבוצת תחתית+ בליגת העל.
אם תשאלו אותי תשאירו את גאגא צאקטיאני... אני מקווה שגומז וסלמי יעזרו לנו וביחד עם יוסי אסייג חלוץ נוער של חיפה וחלוץ נוער מקומי אמורה להיות לנו חוליית חוד לא רעה. עכשיו צריך להתמקד בקישור הקדמי. אם אסאו נקרא שחקן חיזוק אז הגענו לימים טובים, מקסימום שחקן חילוש. קולקציה של כלום, מאד מפתיע שהוא בכפר סבא, כנ"ל אבי אבינו.
שחקני חילוש, שחקני חיזוק או שחקני אמה.. כל זה לא מעניין אותי! אנחנו עם הנוער שלנו צריכים לעלות השנה, נמאס לי כבר להגיד את זה..
ג'וזף טאצ'י, שהובא לארץ בשנה שעברה על ידי גיא עזורי והוגדר על ידיו כ"אחד הזרים הטובים בארץ" ולבסוף נשלח לעונה סבירה במכבי באר שבע, צפוי להצטרף לעולה החדשה עירוני ג'ת.
קבלו ביטול, נס ציונה עשתה פניית פרסה מהסיכום המוקדם עם דיויד גומז, על פי מה שהבנתי מדובר בשחקן יקר שהיו מוכנים לשלם בעבורו את הסכום המבוקש אבל כאשר צפו בקלטות שלו ובתוספת "ההמלצות" של מכבי נתניה, הוחלט כאמור לוותר על הבחור.
בודקים כאן הרבה אופציות כאשר קשר מהליגה הארגנטינאית הראשונה בן 21 ינחת בארץ ויחתום במהלך השבוע, הוא אפילו לא בא למבחנים לפי מה שהבנתי, קובי חסן לדוגמא ללאומית הוא שחקן טוב, שאם נודה על האמת הוא אומנם טוב אבל הרבה אחרי השיא ונמצא בנסיגה. בנס ציונה לא רוצים שכירי חרב כאלו רוצים צעירים שיהוו שלד לטווח הארוך, ברמת השרון עסוקים רק בלהביא שכרי חרב, אני חוזר ואומר אם לא גיא לוי כבר מזמן הייתי סקפטי לגבייהם, אבל לוי משאיר בי פתח לאופטימיות, ההנהלה שם זו ההנהלה הכי שכונה שיש בליגה הזו. אני אופטימי באשר לקבוצה יש הגנה וקישור אחורי מעולים (שלד של שנה שעברה) יש סלמי בחוד שחקן קישור שהיה בורג בנוער החיפאי, עוד חלוץ חיפאי שהיה מלך שערים בנוער, יוסי אסייג ביחד עם סלמי, קשר ארגנטינאי מקדימה ועלייהם יגיעו עוד 3 4 תותחים ואז אני אחייך, כרגע זה נראה דיי טוב.
תשמעו, אתם מדברים פה על שחקני חילוש כמו אסאו או אבינו אבל נס ציונה לא יכלה להחתים שחקן יותר גרוע מאלנתן "נקניק" סלמי.. נכון נכון נכון, הוא נתן פתיחת עונה יפה בפ"ת אבל זה בגלל שהיתה לו התלהבות להיות בליגת העל, בהמשך העונה הוא היה חלש. הסלמי הזה שיחק אצלנו בעונת 08/09 ופשוט לא סבלנו אותו!! מדובר בפרימדונה שאכפת לו רק מעצמו וגם על המגרש הוא יותר מזיק מאשר מועיל, לא אשכח איך הוא החטיא מול שער ריק באחד המשחקים הגורליים של אותה עונה מול רעננה - הובלנו 0:1 בדקה ה-89, הוא קיבל מסירה גדולה ומול שער ריק בעט למשקוף! דקה אחרי זה חטפנו את השיוויון, נראלי שמעולם לא קיללתי שחקן אחרי משחק כמו שקיללתי את סלמי בסיום אותו ערב. בסוף אותו משחק כשחיכינו לחבר'ה אותו סלמי שאתם כל כך מתלהבים ממנו יצא משער השחקנים וישר כולם התחילו לקלל אותו בצדק והעלוב הזה פשוט עשה לנו תנועה מגונה וסינן לעברנו "כל הקבוצה הזאת על הז** שלי!" אם אתם לא מאמינים אתם יכולים לברר אם הסיפור הזה נכון או לא. בקיצור, אני שמח שהוא חתם בסוף בנס ציונה ולא אצלנו (היה איתו מו"מ) עונה אחת איתו בהחלט הספיקה לי..
הקבוצה התאחדה עם עירוני רמלה מליגה א' ותשחק בעונה הבאה באיצטדון ברמלה. כרגע מחכים לחתימת ההסכם הסופי בכדי להתחיל בהכנות.