הפועל באר שבע 2020/21 - אבוקסיס מתפטר; ברקת חוזרת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י hbs7, ‏28/8/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

אבל במה שרשום בפרוטוקול השחקן בכלל טען שלא ירק ואז קיבל 2 משחקים. אז איפה ההתנצלות? וגם אם היתה, היא היתה אחרי שקיבל את העונש ככה שלא היתה לזה השפעה.
    אז פשכצקי מזיין במח כרגיל.

2. hbs7 Member

רעש תקשורתי מכתיב פה את הכל.
    מבית הדין ועד השיפוט. מי צריך הוכחות כשיש עשרות כתבות שמציגות מקרה חלוט עם פסק דין מוכתב מראש.

לא ייאמן כמה הכדורגל פה זבל.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ז'וסואה נחשב לשחקן פרובלמטי ולכן קל מיד לחרוץ את גורלו. הבעיה הגדולה מבחינתי היא שאין ככל הנראה ראיות חזקות שמראות את אקט היריקה. אז על סמך תקריות בעבר הפורטוגלי מקבל עכשיו עונש? אורנפו הביא דוגמא אחרת איך נותנים עונש על ארוע אחר שלדעתי מראה שההתאחדות בעיקר עסוקה בפוליטיקה זולה ומלוכלכת ולא בצדק. שום אוהד ב"ש היה כועס על העונש אם היו ראיות חותכות על היריקה, אבל ז'וסואה כנראה צריך לעבור איזו סדרת חינוך או משהו כזה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  4. Telkiyski Member

אתה צודק, אבל זה הרבה יותר גדול ממה שתיארת.
    "רעש תקשורתי" זה נגזרת של זרוע אחת של המועדון הזה. יש עוד הרבה אחרות.

oranfu ו-zivmay אוהבים את זה.
  5. DRORIKO Member

מהטור היום של עמיר פלג: ""זו לא פעם ראשונה שאלונה מצליחה לא להצליח עם מאמנים מצליחנים" זו לא הפעם הראשונה שהשדר מוטי פשכצקי מצליח לא לצלוח משפטים פשוטים"

de Middenweg ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  6. Morientes Member

אותו זמן לא היתה קורונה?
    הדיין גם ציין שזה גרם לאירוע להיות חמור יותר.

7. Telkiyski Member

איזה פאטת זה שהעונש הוחמר "כי קורונה".
    אם ככה אז שיוציאו הוראה שאסור לירוק גם על הדשא (הרי שחקנים נופלים עליו), שאסור להתחבק אחרי גולים או לחילופין שצריך לשחק עם מסיכות.

כשהכל מכור ומוכרע מראש לטובת התמנון הגדול התירוצים האל ה של "הדיינים" (שאמורים להיות "אובייקטיביים" כן?) רק נראים מביכים יותר.

oranfu אוהב/ת את זה.
  8. South Boy Member

מה זה משנה קורונה?! שיהיה לו גם אבולה, איפה הוא ירק בסרטון?! רואים בוידאו אפילו את תנועת ניגוב הזיעה שלו עם הכתף אחרי שריקן נופל כמו ליצן וז'וזוואה מנער את היד כדי לסמן כמה הוא פתטי, העדויות מאמתות בלי שום ספק את הגרסה הזאת. רבאק, מילא אני שחשוד בחוסר אובייקטיביות פסול עדות, צנציפר ובוני גינצבורג לא התביישו להגיד את זה בשידור!
    הכול טחינת מים, משפטן מכל סוג שהוא בין אם בבית המשפט העליון ובין אם בבית הדין של ההתאחדות שמרשיע אדם ביריקה וחותם את פסק הדין שלו במילים "אין לי ספק שהוא התכוון לירוק" זה חציית כל גבול. אין פה דין ואין דיין, ברפובליקות בננות יש משפט יותר הוגן.

9. DRORIKO Member

כאילו שלירוק על מישהו יכול להעביר לו את הנגיף אבל לשמור עליו צמוד 90 דקות בוודאות לא. עם זאת כאן התלונות לאופ״א ופחות לבית הדין. וזה מבלי להיכנס לסוגיית ז׳וסוואה, את זה אני אשאיר לאוהדי מכבי/באר שבע.

10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני כבר לא עוקב אחרי טיעונים, צריך למצוא תמנון עכשיו.
    בית הדין של מכבי? זה כבר קשקוש על אסיד.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עו''ד רשף: ''אם ז'וסוואה היה מתנצל, העונש היה קל יותר'' - ספורט 5
    עו"ד רשף אומר כמה דברים מעניינים. אותי מעניין קודם כל אם יש תמונות חיות מהמקרה. בנתיים רק ראיתי תמונה שאפשר להסביר במיליון דרכים. אני רוצה לראות תמונות חיות. אם רשף ראה את זה אז כל הציבור צריך לראות. אולי פספסתי את זה, אבל אם יש למישהו לינק שכזה אני מאד אשמח לראות.

דבר שני. העו"ד בפירוש אומר שז'וסואה ירק לכיוון גבו של שחקן. זה היה אמור להיות אבי ריקן אז איך שחקנה של מכבי ת"א ראה משהו? הפורטוגלי נענש גם בגלל מה שריקן ראה לא? מה, יש לקורבן עיניים בגב?

אני לחלוטין לא פוסל שהיתה יריקה, ז'וסואה שחקן עם פתיל מאד קצר, אבל כל העסק הזה מסריח פה עד מקום מגורי בהולנד.

oranfu ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  12. סיונרה Member

כתבתי על זה גם בדיון השני:
    במקרה נפלתי היום על אחת התוכניות צהריים של ערוץ הספורט כשדיברו על התקרית. מה אני אגיד, ביזיון שאין כדוגמתו. עולה התובע של ההתאחדות, אומר "הייתה יריקה" אז מישהו באולפן (מלובני יכול להיות?) שואל אותו "איך אתה יודע בוודאות?", מה התשובה? "הדיין אמר אז היה".
    אין שום הוכחה שאני ראיתי שקובעת שהייתה יריקה. לא יודע איך אנשים מרשים לעצמם להתבטא בכזאת ודאות.
    בשביל מה בכלל עושים את ההצגה של בית דין אם ההחלטה מתקבלת מראש. סתם מבזבז זמן של אנשים. זה היה ככה עם כל הרדיוסים של בית"ר ועכשיו זה ככה עם ג'וזואה.
    אגב, יכול מאוד להיות שהוא ירק, אז תפקידו של התובע הוא לשכנע את השופט, וככל שזה לא קורה, אז אי אפשר להגיד שזה קרה. ככל שאני ראיתי, הוא לא שכנע בשום צורה.

13. italiano Member

צריך לפנות לבית משפט אזרחי ולעצור את השכונה הזאת.

14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

גם בהאג וקאס שווה לנסות.
    בבאר שבע צריכים להגיד תודה שזו הפעם הראשונה שהפרחח בכלל מגיע לבית הדין, בחיאת.

עידן444 אוהב/ת את זה.
  15. South Boy Member

תודה רבה מקרב לב לפטרונים המקומיים שריחמו על הנתינים מהמדבר ולא שפטו את ז'וזוואה קודם. מאיפה החוצפה לבקש שישפטו כל מקרה לגופו על סמך הוכחות ובאופן נקי בלי דעות קדומות ובלי ספקות ורשמים?
    אמר בציניות "גם בהאג וקאס" אוהד של קבוצה שערערה לבית המשפט העליון על פסק דין באשמת תקיפה של ההתאחדות שנקבע על פי מצלמות וידאו. כל פעם מחדש אני אומר "אולי הפעם מישהו שם יסתכל על הדבשת שלו לשם שינוי" וזה פשוט לא קורה אף פעם.

oranfu ו-hbs7 אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.