הפועל תל אביב 2022/23: אחרי עוד עונה מאכזבת, האמריקאים מגיעים. רודרגיז חתם, גם מאמן חדש יש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏15/7/22.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

רזומה די עלוב. בשנים האחרונות שימש בעיקר כעוזר, ובקבוצות קטנות בהולנד ובלגיה, זה לא פאקו או קראנקה שהיו עוזרים בקבוצות על. היה עוזר גם בנבחרת יוון אבל לפי מה שאני זוכר באותה תקופה היא נראתה כמו נבחרת ישראל.

2. Mahranlala Member

מנדיונדו 2. מועמדים לירידה מעכשיו

3. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

מי הסוכן שלו? כי אין מצב שמישהו רציני החתים אותו על סמך הרזומה שלו.

4. DRORIKO Member

היתרון שלו זה שבגלל שהוא לא מפה הוא יתן רק למי שטוב לשחק ולא יתרפס בפני הותיקים. אם בעקבות זה כוכבי הנבחרת הצעירה יתחילו לראות דשא אז לא רק הפועל תרוויח מזה אלא כל הכדורגל הישראלי.

5. alexshw Member

מולנסטיין האוסטרלי

Sent from my SM-S906E using Tapatalk

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

רב"ש ובלבול כבר מתחממים בבית.

7. סמואל אטו Member

אחלה החתמה אם זה היה בשביל מחלקת הנוער.

8. Butragueño מנהלים

כמה זמן מחזיק התיאור "מאמן שמאמין בשילוב וקידום צעירים" כשהקבוצה פותחת את העונה עם, נניח, 5 הפסדים רצופים?

9. Raulito Madridista

אני גם חושש מאוד ממאמן זר, הסיוטים מססאר מנדיונדו שלא היה קשור לענף וגם תבע אותנו על הרבה כסף אחר כך - לא עוזבים, למען האמת. הייתי לוקח בכיף את רן בן שמעון שמחוסר עבודה כרגיל. מקווה שמישהו בדק מה קורה, אם הוא יודע לעמוד בלחצים, מאמן קבוצת בוגרים זה מאמן קבוצת בוגרים. צריך לתת לשחקנים הצעירים שכבר שיחקו בעונה שעברה עוד ביטחון ודחיפה קדימה, שיקחו מנהיגות, לאו דווקא לשלב עוד צעירים וזה תלוי ברכש. מה שכן הכל נסגר ככה בשושו בלי הדלפות ובלי כלום. כמו בצבא - מקווה לטוב, מצפה לרע.

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה אמיתי? מה זה "יתחילו לראות דשא"?

סתיו למקין עם 1600 דקות ליגה שנה שעברה, אל ים ואור ישראלוב 1400 דקות. יש שחקן אחר בהרכב של נבחרת הנוער שמתקרב לזה? גם בשאר הנבחרות בטורניר אני בספק כמה שחקנים יש שהם שחקני רוטציה בליגה ראשונה כלשהי.

11. DRORIKO Member

כל משחק שראיתי שלכם ישראלוב ולמקין ישבו על הספסל וגוטליב וקונטה פתחו, לפחות כל עוד השניים האלה היו כשירים. עכשיו תגיד לי אתה, שווה היה לספסל אותם בשביל השני טאמבלים האלה?

12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

גוטליב גם בעונה פחות טובה כמו השנה שחקן יותר טוב מלמקין וישראלוב כיום.
    קונטה שיחק השנה 1100 דקות, פחות מישראלוב ולמקין. בכמה חודשים האחרונים של העונה הוא היה מחוק.

נדירים המועדונים בעולם שמשתפים שחקני נוער כמו הפועל. זה לאו דווקא דבר להתגאות פה כי זה כורח של המצב העגום של הקבוצה, אבל הזוי אשכרה להעביר ביקורת על אי שיתוף צעירים. לעובדה שקנצפולסקי, למקין וישראלוב שחקני רוטציה יש קשר ישיר לטורניר המצוין שהם נותנים.

13. DRORIKO Member

חולק עליך לגבי גוטליב. לא שאני חושב שישראוב ולמקין עדיין בשלים, אבל אפילו בגילם הצעיר הם לא פחות טובים מגוטליב, שהוא באמת פח אשפה של בלם. לדעתי למקינאלוב היו צריכים לשחק יותר דקות, במקרה הכי גרוע הייתם מסיימים באותו מקום שסיימתם.

14. Raulito Madridista

אדי גוטליב לא היה 'בעונה פחות טובה' אלא בעונה זוועתית לדעתי, מבחינתי הוא יכול ללכת וזה הכיוון. היה נראה רע פיזית, לא נלחם, חלם, סיבך את הצעירים שלידו. קיבלנו חמישייה בדרבי בלעדיו לפני שנה וחשבתי שהיעדרותו היא אחת הסיבות אבל לא. הוא גם מחסיר יחסית המון משחקים, לא תמיד בא לו, נקרא לזה ככה. לא נעים לפקפק בשחקן שנמצא בקבוצה שלך הרבה זמן אבל זה המצב. סתיו למקין ואור ישראלוב אם ישארו יחזרו למציאות בבלומפילד שם מצפים מהם לקחת צעד קדימה, ירצו לראות קבוצת צמרת, הלחץ הוא אחר. אני לא מוצא הרבה באל ים קנצפולסקי אגב. בעיטה מצוינת מרחוק וזהו. לגבי קונטה, מאז שחיים סילבס הגיע בערך הוא לא שיחק.

15. Raulito Madridista

https://scontent.ftlv1-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/346648599_10158963043411076_5720806980342867798_n.Xxx?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=ptAm51OxH2EAX9_l4Gy&_nc_ht=scontent.ftlv1-1.fna&oh=00_AfB0PylNqRqsQLzlZik7SxBc5CVxI2SgWNpHMFiv16YsZw&oe=648E6A7E

עומרי אלטמן חתם בהפועל תל אביב לשלוש שנים וחזר לקדנציה שלישית
    | במועדון השקיעו בוולקאם יפה עם סרטון וידאו חביב לקפטן לשעבר בן ה-29 (סביר להניח שהבעיה בגב נפתרה), ואפשר לציין שאתמול כבר חידשו יותר מ-6,000 מנויים. אלטמן בלט בעונה שעברה בקפריסין, הודה לכל העוסקים במלאכה ואמר שהוא כבר לא יכול לחכות לחזור וגם למשחק החגיגי לציון חגיגות המאה.

״חיכיתי לרגע הזה כבר הרבה זמן. הפועל תל אביב זה הבית שלי, זה לא סוד שרציתי מאוד לחזור למועדון שנתן לי המון. אני שמח שתהיה לי שוב הזדמנות להחזיר לאוהדים המדהימים של הקבוצה, על כל האהבה שקיבלתי מהם. חשוב לי שיידעו שזה לא מובן מאליו עבורי ואני מודה להם על כך. תודה לחן סול, מייקל ואלקאניס, קבוצת הבעלים החדשה, לסוכן שלי וכמובן למשפחתי המדהימה שמלווה אותי בכל צעד בקריירה, על כך שגרמו לזה לקרות. עכשיו זה הזמן לעבוד קשה ולהסתכל קדימה לקראת המשימות הרבות שמחכות לנו העונה. מתרגש כבר לקראת על החזרה לבלומפילד ב-15.7 לחגיגות ה-100 שנה למועדון. יאללה הפועל!

כמובן שאני שמח, אלטמן מזוהה יחסית עם הקבוצה בין כל הכאוס שעבר עלינו בעשור האחרון, אבל זה גם כוכבית. כי פעם בהפועל תל אביב הגדולה לא היה מקום לשחקן כמונו (ככוכב ראשי) וכנ"ל לאוראל דגני. זה רכש שכל האוהדים רצו, לבטח הצעירים שבינינו, המטרה מספר אחת של ההנהלה שעובדת יפה בינתיים. וכעת צריך להתחיל לחשוב מחוץ לקופסא, יש עוד לא מעט בעיות בסגל שלנו. אלטמן לא ילד, הוא שחקן לא רע אבל לא מעבר לכך, "הזהרתי" או יותר נכון הטחתי את המציאות כפי שהיא בכל ילד בבית ספר ששאל אותי כאוהד הפועל מה דעתי. הוא שווה עוד איזה אלף מנויים ותהיה התלהבות אבל אני נזכר איזה שמות פעם גרמו לי להתלהב - סלים טועמה, גילי ורמוט, איתי שכטר, עומר דמארי...; אגב, לצערי, לבטח לא באשמתו - הזיכרון הכי טוב שיש לי ממנו מלבד הגליץ' נגד הפועל חדרה בגשם והבטחת הפלייאוף העליון - גמר הגביע הטראגי של 2021, זה הרגיש כל כך קרוב..

מצב נושא:
הנושא נעול.