כן,ואני כל אמצע שיעור שומע אצלכם למעלה בחוגים את הפנתר הוורוד...אבל שלא נדבר איזה צלצול מעצבן שם לנו השרת הערס.
קרפצ'יו {CARPACCIO] זה מנה ראשונה,אנטיפסטי בארוחה איטלקית של פרוסות מאוד מאוד דקות של בשר נא. מה שחשוב שהפרוסות יהיו נקיות מגידים,שומן.בשר נטו.החלק שהוא לקוח זה סינטה {מותנית} או פילה. שמים עליו חומץ בלסמי,שמן זית,פארמיג'יאנו {פרמזן},ואפשר גם רוקולה ואורגולה {רוקט בצרפתית}. גם לאחרונה יש אופנה לעשות קארפצ'יו מפרוסות דגים טריים,אבל אני מעדיף אוכל מסורתי על טרנדים צרפתים ושאר קשקושים.
1. סחתיין על הידע, אני בגילך בקושי ידעתי לבשל ביצה קשה. 2. וזה יוצא סבבה שזה נא? סינטה ופילה אלה חלקים טובים מדי בשביל לא לאכול אותם כמו שצריך.