הפועל תל אביב בונה אחלה סגל והכל אבל בלי שחקני אלפא ביורוליג היא לא תעשה פלייאוף. כל הג'ונסים והאניסים האלה חמודים אבל הם חייבים איזה תותח רציני לעמדה 2-3 שיקח את העסק קדימה.
בלייקני, אוטארו, מוטלי וברייאנט זה תותחי יורוליג. ג'ונס גם שחקן מנוסה במפעל. קולין מקולום גם שחקן טוב מאוד. אודיאסה הצטיין ביורוקאפ ובתור סנטר שלישי אני חושב שאין לאף קבוצה אפילו בצמרת אופציה טובה יותר. באיירן ופריז עשו עם סגלים פחות איכותיים. אני חושב שהפועל כרגע מחתימים מה שאפשר לאור המצב, אם יירגע יעשו רכש מפוצץ במהלך העונה. אחרי ההגדלה, המטרה שלהם אפילו לא חייבת להיות פלייאוף אלא לעקוף את פריז שנחלשה משמעותית כי גם היא ללא שיריון וכרגע מובטחת זאת רק הקבוצה שתזכה מהיורוקאפ אם תעמוד בתנאים.
באיירן ופריז החזיקו שחקן על שסחב את הקבוצה. יש לה סגל מצוין כרגע עם הרבה שחקני יורוליג טובים אבל אף אחד מהם הוא לא איזה שורטס או מייק ג'יימס שיסחוב קדימה. לדעתי זה חסר בשביל באמת לקחת את זה לרמה אחת מעל.
ביומיים האחרונים חתמו בהפועל 3 רכזים, אניס, כריס גונס ויפתח זיו. כמה שחקנים יש סגל ? כמה זרים ? זה פסיכי,אפשר לרשום רק 6 זרים בטופס. מקווה מאוד שיגיע שחקן נוסף ב-3 לצד מקולם, חובה. גם אם זה אומר על חשבון קאבקולו/ויינרייט/בלייזר. בלתי נתפס בעיני לפתוח עונה בלי עוד שחקן בעמדה 3.
יש להפועל שחקני על, מוטלי לא שחקן על ? לא לוקח שום גבוה עליו ביורוליג. השאלות: 1. עמדה 3 דלה. 2. האם זאת קבוצה הגנה מספיקה טובה ? 3. האם הסגל לא רחב מאוד מאוד מאוד מאוד ? מבחינת איכות אין דאגה.
אף אחד לא חשב שטיג'י שורטס שחקן על לפני המשחק הראשון, גם עכשיו אני בספק. שחקן שכל המערכת עבדה בשבילו עם שיטה מיוחדת. אם בבאיירן אתה מתכוון לאדוארדס אז גם הוא פרח אחרי שנתיים מאכזבות ביורוליג בשיטה שהרברט הביא. שורטס ואדוארדס שיחקו בשיטות שמאוד החמיאו להם, עדיין יש עליהם ספקות בניגוד למייק ג'יימסים של העולם שהוכיח את עצמו בכל קבוצה ששיחק במגוון שיטות. ביורוליג יש 2-3 מייק ג'יימס.
מה שונה ממכבי? יש זרים לאירופה ורוטציה בליגה. יש ישראלים לליגה בלבד. קאבוקלו מנסים להיפטר ממנו. ויינרייט יישאר אולי עד שימצאו FF מחליף. מצד שני תסתכל על הכוכב האדום ושאר קבוצות היורוליג עם שאיפות. סגלים של 15 שחקני יורוליג!
1. ברייאנט ומקולום. סביר בהחלט. 2. בהרכב שאוטרו, ברייאנט, מדר, מקולום ורכז ב-FF זה אמור להיות מספיק טוב. ברייאנט סטופר אדיר ואוטרו שוט בלוקר נהדר. 3. כן. מאוד. איטודיס יצטרך לנהל זאת בחוכמה. כרגע אני מבין שמחתמים זרים שחלקם לא יגיעו לארץ.
מכבי ת"א תארח כנראה בבלגרד ביורוליג רועי גלדסטון מסביר: כך עובד מתווה המנויים של מכבי ת"א | ספורט 1 הפועל ת"א נערכת לארח בסופיה בבולגריה אבל מקווה שעוד ישתנה המצב ותוכל לארח בארץ פי 1000 ממכבי תל אביב: התכנית המהפכנית החדשה של עופר ינאי | ספורט 1
דרך הכרטיסים: ברצלונה קבעה מי הישראלית שנמצאת ב"טופ 9" של היורוליג | ספורט 1 "הפועל ת"א לא תרד מהכותרת ביורוליג" - ערוץ הספורט
הסכומים מטורפים, בדר"כ בכדורגל הפרסומים של השכר הם בנטו. אם מיצ'יץ קיבל חוזה של 6 מיליון דולר נטו, זה על גבול ההזוי, מאיפה הכסף.