ווסט האם יונייטד: 2008/2009

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Claret&Blue, ‏5/7/08.

1. קינג לדלי Member

הבעלים שלכם בצרות כלכליות ונראה היה שהוא עומד לעזוב אבל עכשיו הנציג שלו אמר שהוא נשאר.

בחור טוב חזי מגן.

2. בועז Member

החתימה שלי מתחילה לעשות רושם של נבואה שמגשימה את עצמה. מאוד מקווה לראות אותו עוזב, שימכור עכשיו כשאנחנו במקום 6 וכשישי מעוניינים,כי מהמחזור הבא אנחנו בדרך לצניחה חופשית בטבלה.

אני מעדיף לא להגיב כרגע לבעיה הכלכלית אבל מחזיק אצבעות שניפטר מעולו של זה.

3. Strawberry Fields Member

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

כדאי ששתחילו לעקוב אחרי המשבר הפיננסי. העולם משתגע ועד עכשיו זה עוד רחוק מהכדורגל, אבל כבר עכשיו הבוס האיסלנדי שלכם בבעיות כלכליות, המדינה האיסלנדית לקחה ממנו את הבנק שלו ( מ"ס 2 בגודל של באיסלנד) והמצב איך אומרים ...רע, רע מאד. בנתיים לא תהיה לזה השפעה מעבר לזה שווסטהאם לא תוכל להיות פעילה ששוק ההעברות יפתח בינואר, אבל בעתיד ....
    ד"א הקבוצות האנגליות כבר במינוס של 3.85 מיליארד יורו, אבל בעוד במניו, ליברפול, צ'לסי וארסנל ( ביחד 1.2 מיליון יורו מינוס) זה פינטס, אצל הפטישים ממש לא.

5. George Best Member

6. Claret&Blue Member

כזה חוסר מזל יכול להיות רק אצלנו. גם הספונסר קורס וגם הבעלים פושט רגל. המצב לא נראה טוב למרות נסיונות הרגעה מצד הבעלים ויש כבר כמה הצעות על השולחן לרכישת המועדון, הבעיה המצב הזה היא שממשלת איסלנד לוחצת על גודמנסון למכור והוא כנראה יעשה את זה בחיפזן כ"כ גדול שלא אכפת לו מי יהיה הרוכש.

7. raanana4ever Member

הספונסר פשוט רגל, הבעלים בדרך...
    לפחות קיבלנו בשורות חיוביות משווייץ.
    המנייה של ווסט האם אטרקטיבית וגודמונדסון ירוויח לפחות כפול ממה שהוא שילם על ווסט האם לפני שנתיים.

אני מאוד מקווה שהקשיים של הבעלים לא מחלחלים לשחקנים ולצוות המקצועי, התחלנו את העונה טוב וחבל יהיה לזרוק את זה לפח.
    טריסטאן לא הסכים להישאר לשבוע מבחנים נוסף, לאחר שזולה לא השתכנע לגבי מצבו הפיזי, ויעזוב את ווסט האם.

8. raanana4ever Member

כידוע, הרבה דיבורים בנוגע למצבה הכלכלי של ווסט האם רצים כרגע, בעיקר תודות לחוסר התגובה של גודמונדסון עצמו, שמתפרשת כהודאה לכך שהמועדון הולך לעבור ידיים.
    גודמונדסון נפגע קשות מהמשבר הכלכלי, ולמרות שהפסיד הרבה פחות מרומן למשל, הגב הכלכלי של האיסלנדי חלש יותר ונראה שהוא ייאלץ למכור את המועדון.
    הוזכרו מספר ביליונרים שמעוניינים בקבוצה. כמובן שכל קונה פוטנציאלי מזהה את הלחץ שמופעל על גודמונדסון ומבין שהזמן משחק לטובתו, ולכן צצות שמועות שאם גודמונסון לא יצליח למכור את הקבוצה ווסט האם תעבור לadministration, דבר שכרוך בהפחתת 10 נק' ליגה. אני לא מאמין שווסט האם תגיע למצב כזה, אבל למען האמת, אני לא אהיה שבור אם נעביר שנה-שנתיים ללא רכש. לא כל בעיה מקצועית תפתר בפיזור מזומנים, שחקני נוער מבטיחים(כמו ספנס, קפטן אנגליה הצעירה) יקבלו הזדמנויות, ואולי נקבל בחזרה קצת כדורגל אולד-פאשן.

נערך לאחרונה ב: ‏14/10/08
  9. בועז Member

אני בין הראשונים שיהיה בעד לשתף קצת חומר מקומי. ספנס, טומקינס, פרדי סירס ובונז נגאלה , גם קוליסון הוא פוטנציאל גדול,
    הם כולם שחקני הרכב בנבחרות הצעירות של אנגליה (קוליסון שיחק כבר בבוגרת של ווילס),
    ככה שאפשר בהחלט להרוויח שחקני בית מצויינים. אבל ,וזה אבל גדול, אנחנו במצב מאוד שביר כרגע,
    כי מצד אחד יש אפשרות שנירכש ע"י איש עסקים כזה או אחר ונצא לדרך חדשה, ויש עוד אופציה, שמפחיד לחשוב עליה, וזה שנכנס לאדמיניסטריישן. אם ירכוש אותנו אחד מהעשירים המוזכרים כמועמדים, יכול להיות שלעולם לא נזכה לראות את כל הרשימה המכובדת שהזכרתי למעלה במדי ווסטהאם. להגיד שזה משהו שאני רוצה יהיה דבילי, אבל מצד שני, זה נראה עדיף על פשוט להתפרק.

10. raanana4ever Member

אני פשוט לא רואה מצב שאנחנו מתפרקים, גודמנדסון לא יכול פשוט לשאוב את כל קופת המועדון, הוא ירסק את העסק שלו וזה יעלה לו ביוקר, כי ההתעניינות קיימת בווסט האם, ולפי מקורות רבים אנחנו משכנו את מספר המשקיעים הגדול ביותר בגלל פוטנציאל הצמיחה, המיקום, התדמית והמחיר. לדעתי יש שני מצבים אפשריים, מעבר לידי ביליונר בשבועות הקרובים, או שנה ללא רכש. אני אהיה מאוד מופתע מכל תרחיש אחר.

11. קינג לדלי Member

יכול להיות עוד תרחיש ? שלפני המכירה הוא ינסה לשרוד עד ינואר ולמכור חצי מהסגל ?
    פשוט אני רואה אוהדים של כל מיני קבוצות עושים תחרות את מי היו מביאים אם ווסט האם תשחרר שחקנים.

12. raanana4ever Member

אבל מדובר פה באיש עסקים שיודע שמכירת חיסול תוביל לצניחה בערך הקבוצה - הדבר האחרון שהוא רוצה שיקרה.

13. Claret&Blue Member

14. raanana4ever Member

לדעתי החליטו להחתים את טריסטאן כדי להוכיח שלמועדון יש כסף, יותר מכל סיבה אחרת.

שמועות אומרות שבימים הקרובים ייחשף הספונסר החדש של ווסט האם, וביטול ההסכם עם XL שפשטה רגל יתברר כמהלך חיובי, כי כנראה שההסכם החדש יכניס למועדון סכומים גבוהים יותר.

נערך לאחרונה ב: ‏15/10/08
  15. Claret&Blue Member

או שאולי אנחנו צריכים חלוץ נוסף בזול אחרי הפציעה של אשטון כי פציעה קטנה לקול והמערך החדש של זולה הולך לפח.