בועז, איפה אתה שומע את השידור? אני לוחץ על F5 כמו מסכן משחק שלם בעדכוני טקסט... כצפוי, היה אירוע דקירה בקרבות בין אוהדים מחוץ לאצטדיון והמשטרה החליטה לסגור יציע שלם ולהגביל את המכסה של אוהדי מילוול ל1500 בלבד. דבר שהוביל ל25000 צופים בלבד באצטדיון. אבל על פי מה שאני קורא לא הייתה אווירה כזו כבר שנים והשער של סטאניסלס הרים את כל האיסט אנד באוויר...
בהחלט!!! ככה עושים את זה ! ככה בדיוק. 1-3 ושני שחקני בית כובשים. סטאניסלס עושה לעצמו שם ומנצל את הבמה שהוא מקבל! מקרה דומה היה בשנה שעברה באותו השלב בדיוק ורק בהארכה הצלחנו לעשות 1-4 מול מאקספילד. אסור לעצור עד שמגיעים ל4 לפחות.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/...wall-clash.html על פי הסאן "מאות התפרעו" לפני המשחק. והערב עוד צעיר.
יש אוהדים שמחכים רק לזה ואירועים כאלה פשוט בלתי נמנעים בדרבי הזה.. אני די בטוח שהולכים לעכב את האוהדים של מילוול די הרבה זמן באצטדיון אחרי המשחק..
זה היה קשה אבל הטעם מתוק יותר. לגבי זהות הכובשים, כל כך משמח לראות מי הם. זיבון היינס שבתפוקתו הוא בדיוק ההפך מסירס- לעומת פרדי שקיבל הרבה הזדמנויות בחולצת ווסטהאם וכבש רק שער אחד, היינס כמעט בכל משחק שהוא עולה לשחק, כובש. נקווה שימשיך ככה. לגבי סטאניסלס, איזה כיף , כל הפציעות והמשבר הכלכלי הרסו לא מעט דברים אבל בזכותם האקדמיה פורחת. טוב לראות שהבחור הזה כבש שניים. אחרון חביב שארצה לציין הוא ג'ק קוליסון, שעלה לשחק למרות מות אביו ביום ראשון, כמה מרגש. קיוויתי שהוא יקח את הפנדל ויבקיע אותו אבל משום מה ג'וניור לקח אותו. טוב לנצח, הקבוצה הזו תהרוג אותי בסוף ... העיקר שאנחנו בשלב הבא, והחלאות...יחזרו לנסות לתפוס מקום במרכז טבלה בליג וואן המשחק הזה ממש עשה לי חשק שהם יעלו לפרמיירליג כמה שיותר מהר ושנחווה מחדש משחקים כמו אלו היום. הקטטות היו צפויות כמו תמיד, במיוחד אחרי שהיו לשני הצדדים משהו כמו 4 שנים להתכונן....
האמת שאין לי טענות להרכב. בסך הכל הגיע הזמן שגאבידון וטומקינס יקבלו את ההופעה הראשונה שלהם העונה. כל עוד אילונגה פצוע וספקטור הוא האלטרנטיבה מבחינת זולה, הוא זקוק לקצת פז'מ בתפקיד הזה ואין כמו משחק כזה כדי להשתפשף שם עוד קצת. גם השילוב של פיין ופרנק נובל היה במקום לדעתי, היינס כמובן הוכיח את עצמו. אם כבר אז מגיע קרדיט למילוול שבאו, נתנו פייט והובילו רב המשחק (למרות שלפי מה שקראתי השליטה הייתה מוחלטת שלנו והשיוויון היה יותר מצודק). סטאניסלס הולך להיות כוכב. פשוט מרגש לראות כל כך הרבה שחקני נוער עולים ומשתלבים כל כך טוב בקבוצה. ממשיך את דבריו של בועז לגבי קוליסון. מסיר בפניו את הכובע לגבי השתתפותו במשחק היום. אני בטוח שזה מה שאבא שלו היה רוצה שיעשה. ממה ששמעתי בהארכה האווירה הייתה פשוט מדהימה, אין מילים. חבל שכל פעם שהקבוצה נפגשות זה נגמר באירועים כמו הדקירה שהייתה לפני המשחק, מניעת כרטיסים, עיכובי אוהדים וסגירה של יציעים. סיבוב הבא אני רוצה את טוטנהאם לנקמה על יום ראשון!
זולה: "I knew it was a game that meant a lot for the two sets of supporters, but I didn't imagine it like this. אחרי הפרעות שהתחוללו לפני ואחרי המשחק.
הרבה מאלה שהתפרעו היו כאלה שלא היה להם כרטיס למשחק וכאן לדעתי טעתה המשטרה. מילא לתת כמות מוגבלת לאוהדי מילוול בנסיעה ארוכה ללידס ואז לא יגיעו הרבה ללא כרטיס אבל לתת כל כך מעט כרטיסים במשחק כל כך קרוב לבית ולצפות שלא יגיעו כאלה ללא כרטיסים לחפש מכות ולשתות בפאבים ?
זה היה סוף ידוע מראש. לא משנה מה המשטרה הייתה עושה היא הייתה יוצאת "טועה". אם הם כן היו מקבלים כרטיסים היו 6000 מתפרעים במקום המאות שהגיעו ונשארו בלי כרטיס. ההתרפעות במקרה כזה היייתה כנראה בקנה מידה הרבה יותר רציני .