25 דק באווירה של גאנבנג השאלה היא האם סיטי תצליח לשמור על הריכוז והאופי מספיק כדי לדרוס את ריאל. אם זה מגיע לדקה 80 וזה יהיה ׳רק׳ 2-0 הם עלולים להכנס ללחץ פערי רמות לא סבירים
זו אותה ריאל שעשתה את הקמפיין המרשים ביותר בתולדות ליגת האלופות עונה שעברה, אין לנו שום זכות להספיד אותם לפני השריקה האחרונה. משחק הלחץ של סיטי הוא לא נורמלי היום, יהיה מעניין לראות עד איזו דקה הם יצליחו לסחוב את השיטה הזו.
מקווה שסיטי הזו תיקח טרבל בשביל הסיכוי הקלוש שפפ יעזוב מתוך מיצוי. כי כשהם משחקים ככה הם 2 דרגות מעל כל קבוצה אחרת בעולם. Sent from my LE2113 using Tapatalk
פעם זה סילבה, פעם זה פודן, זלאטן או קאנסלו. כנראה זה מסר שמאוד חשוב לו להעביר בכל חדר הלבשה שהוא נמצא בו.
ברור שמודריץ' אגדה וגאון אבל מה הפואנטה לפתוח איתו בכל אותם פעמים שריאל באה "לסבול" דקות ארוכות במחצית ראשונה? אפשר להכניס אותו בהמשך.
נראה לי שקיבלנו תשובה - 30 דק׳ אחרי הדקה ה30 סיטי הורידה הילוך ונתנה לריאל להגיע אליה, חיפשה מתפרצות, תוך כדי לחץ, אבל הרבה פחות פסיכי מה30 דק הראשונות. אני מניח שזה ניהול עומסים. הייתי מהמר שסיטי תלחץ שוב כמו משוגעת ב20 דק הראשונות של המחצית השניה כדי לנסות ולהרוג את ריאל לפני השליש האחרון של המשחק. ככל שהזמן יעבור, אם סיטי תשאר עם 2-0 הלחץ עלול להיות אסטרטגיה מסוכנת יותר. אני חושב שאנצ׳לוטי יחפש מתפרצות עד הדקה ה65-70 ואז ינסה ללחוץ, בסופו של יום רמת הסגלים ממש לא מאוזנת. על הנייר לריאל מעולם לא היה סיכוי. ברמה קונקרטית יותר, הוא יצטרך לעשות איזה דאבל אפ באגף שמאל לשחרר את וינסיוס, אחרת הוא באמת בצרות
כשאתה דורס, יותר מידי, כמו שסיטי פה דרסה את ריאל במחצית הראשונה: זה מתכון לאופוריה. וזה בעצם הדבר היחיד שיכול אולי לחבל לסיטי... -אם הם יכנסו לאופוריה. מוקדמת מידי. אבל שיקום האדם שיהמר על זה.
אז בניגוד להימור שלי פפ לא לוחץ חזק בפתיחת המחצית, וריאל דווקא יותר אגרסיביים. צריך להגיד גם שסיטי נראיים יותר אחראיים ובשליטה, הכל יכול לקרות פה, אבל לא הראה שזה הולך לעזאזל