אתם מעוניינים בארתור בורוץ', שוערה של סלטיק. http://www.guardian-series.co.uk/sport/top...ltic_keeper.php
מאד מקווה שפרדיננד לא יגיע. אני מאד אופתע אם הוא הבלם המחליף הכי טוב שראמוס יכול לשלוף ב 6 מיליון פאונד.
אותו דבר חשבנו על וודי. יש בו יותר משהעין פוגשת לדעתי ויש לו פוטנציאל. אם הבחירה הייתה הוא או דאן אני בהחלט בוחר בפרדיננד. לדעתי יש גם אינטרס של לעשות גם רכש מקומי שהוא שיקול הגיוני ביותר.
קרלוס ולה פתח את הפה. הפאקינג שייט אמר היום שהוא מקווה שחברו לנבחרת מקסיקו ג'ובאני דוס סנטוס יעבור בעתיד לקבוצה יותר גדולה. עוד לא קרע זוג נעליים וכבר פותח את הפה.
כמו בנדטנר המנוול בזמנו. ואז הוא... http://img.skysports.com/08/01/218x298/NicklasBendtner_625543.Xxx תודה לך, שמוק דני!
אה, כי להגיע לטוטנהאם זה פסגת השאיפות של כל כדורגלן? הם כנראה חברים והוא מאחל לו שהקריירה המקצועית שלו תמשיך להתפתח ושהוא לא ישאר תקוע בקבוצת מרכז טבלה באנגליה.
יום לא משהו. גם פרפאן הודיע שהיו לו כמה הצעות, אחת מהן מאיתנו והוא בחר בשאלקה (לא שרציתי אותו!) ולה, עוד לא שיחק משחק אחד בארסנל ואני כבר שונא אותו. מילא שחקן מבוסס היה אומר משהו כזה, לפחות דוס סאנטוס מקבל וורק פרמיט באנגליה (מה שאומר שהוא משחק בנבחרת מקסיקו, בניגוד למישהו..)
אתה מודע לכך שהם באותו גיל ואם הייתם מחתימים את דוס סנטוס לפני שנה או שנתיים הוא גם לא היה מקבל וורק פרמיט? משהו בדברים שלך אומר לי שאתה מחזיק מולה פחות מהחקיין של הבליין עם שיני הסוס, למה? שניהם עדיין לא הוכיחו כלום והם הולכים להתחיל מ-0 העונה.
פרפאן זריז מאוד אבל נטול טכניקה. אני שמח שלא הבאנו אותו. יש שמועות היום שאסטון וילה ישפרו את ההצעה על צ'ימבונדה, האמת - יכול לשדרג אותם מאוד, ושקאבול בדרך חזרה לצרפת.
לא ראיתי את ולה משחק פעם אחת, איך בדיוק אני אמור להעריך אותו? ואיכשהוא יש לי הרגשה שגם אתה לא ראית אותו משחק יותר מפעם או פעמיים אם בכלל, אבל מעריך אותו יותר רק בגלל שהוא (כמעט) משחק בארסנל. אם לא, do tell מתי בדיוק ראית אותו. מה שמכעיס בדברים של ולה זה שהוא מתחיל מ 0 גם כן. אולי גם בשבילו ארסנל תהיה מקפצה למועדון גדול יותר- כמו פלאמיני למשל. דוס סאנטוס בינתיים השיג הרבה יותר בקריירה שלו- שיחק לא מעט בכלל בקבוצה כמו ברצלונה.
הלוואי. בורוץ' שוער מצויין, הייתי מאושר לראות אותו בליין. לגבי פרדיננד- בסדר. פשוט אין מילה אחרת לתאר אותו. הוא בשום אופן לא שחקן גרוע, אבל גם לא איזה כוכב. וולה יכול להמשיך לדבר כמה שהוא רוצה... אידיוט.
ולה יצא חצוף. גם אני חושב שאדבאיור וחלב גדולים על פרנסנל ושיש להם מקום בבארסה אבל אני לא שחקן של היריבה. עדיף שיסתום את הפה ונראה מה יגמר העונה בין הקבוצות. איך אמר דוביד הגדול "הדג בצלחת כי הוא פתח את הפה".