ראיתי את הכתבה הזאת אתמול ולא קראתי אותה. אם יש משהו שאני לא סובל זה דברים היפותטיים. כולנו מכירים את הקבוצות שנלחמות על המקום הרביעי,כולנו יודעים שאנחנו פצועים ועדיין נלחמים בשתי חזיתות וכולנו יודעים שכל האפשרויות פתוחות. אנחנו קבוצה איכותית וזה מתבטא עכשיו כשיש הרבה פצועים משמעותיים ועדיין אנחנו משחקים טוב. בכל מקרה הראש חזק חזק מחר בערב מול פולהאם. ווילסון יחזור להרכב עם הוראה ברורה לקבל צהוב עשירי כדי שיעדר מול פומפי בשבת. אני חושב על מחר וישר מתהפכת לי הבטן. לא אופייני לטוטנהאם להיות כל כך הרבה שנים מחוץ לגמר בוומבלי.
Internacional defensive midfielder Sandro flew to London last night to undergo a medical with Tottenham, according to the official website of the Brazilian club. Spurs, who have been linked with Sandro for over six months, reportedly agreed a nine million pound fee with Internacional last week. אללה שתיגמר הסאגה הזאת ושיתברר שקנינו נכס רציני.
מה שאהבתי בכתבה זה שכבר מתחיל להיווצר גל משמעותי של כתבות וניתוחים על המאבק למקום הרביעי, כולם כבר שבעי אכזבות ממכם ומוילה בכל הנוגע להשתחלות לטופ 4 אבל אין ברירה חייבים לכתוב על זה כי זה שוב אפשרות ממשית. ככל שהסיקור יגבר ככה הלחץ יעלה וככל שהלחץ עולה...
הפעם לדעתי זה לא יהיה לחץ אלא עניין של מזל שבדרך כלל אין לנו. הקבוצות שוות בעיקרון חוץ מוילה שהיא פחות טובה אבל יש לה יתרון בגלל משחקים נוחים. סיטי כמונו היא קבוצה שמתפרקת ברגעי אמת ולא יודע למה אני ממש מרגיש שליברפול לא אמרה את המילה האחרונה. שוב,צריך לעבור שלושה שבועות ואז ניתן כאן ניתוחים אמיתיים כי עכשיו הכל לוט בערפל.
וילה מתחילה להיראות רע, כפי שהיא עושה בשנים האחרונות כשמחזורי הסיום מגיעים. מן הסתם הם עדיין בתחרות אבל קשה לי לראות אותם עושים משהו רציני.
עזוב אין ליגה. הראש אך ורק מחר ברבע הגמר. פולהאם מסוכנים ונקווה שזאמורה שהייתה לו פציעה קלה מול סיטי לא ישחק.וגם אם כן הכל תלוי אך ורק בנו ואסור לנו לזרוק את זה לפח במיוחד אחרי שההגרלה סוף סוף האירה ךנו פנים וסידרה לנו את פומפי בחצי גמר. פולהאם קבוצה לא צפויה.הם יכולים לקבל מאיתנו רביעייה ומצד שני יכולים גם לזמבר אותנו. צריכים להיות עינייניים חדים ולהילחם כמו אריות.
חדשות טובות בגזרת הפצועים : על טומי ובנטלי. "One or two have a chance of being fit," reported Harry this morning. "Tom's getting closer. It's touch and go but we'll see how he is and it's the same with David, we'll see how they are after training. על לנון ודפו. As for Aaron and JD, Harry had positive news. "Aaron's done very well out with the fitness coaches and hopefully he won't be too long," he said. "I don't want to put a date on his possible return, because you never know, but he's desperate to get fit. Jermain's hamstring also feels a lot better." גם דאני רוז חזר להתאמן ופאב יהיה כשיר לשבת.
חתום וסגור והארי מצפה ממנו להרבה. "He is an outstanding young player. He is on the verge of the Brazilian team. He has already played for Brazil and captained the Under-18s, 19s and 21s. "He is strong. He looks a very, very good player so I am looking forward to getting him here."
אחרי הידיעות הטובות על הפציעות כרגיל באה אחת רעה אבל בינתיים היא שמועה. פלאסיוס צלע החוצה בסוף האימון אתמול והוא בספק למשחק היום. אין לנו קשר אמצע אחד... קאבול לא יכול לשחק בגביע,טומי וג'ינאס לא כשירים. ליברמור הצעיר יכול לעשות את העבודה והוא יכול לשחק בגביע. נקווה שווילסון בכל זאת יעלה ושישחק טוב ויקבל את הצהוב החשוב על הדרך. הבטן מתהפכת לי. מנצחים ואנחנו בוומבלי בחצי גמר ! רק על הקווים...
שאלה: צהוב עשירי זה הרחקה רק ממשחק אחד ? בהנחה שצהוב עשירי זה רק למשחק אחד ולמרות שלפי לוח המשחקים פומפי בבית נראה הקל ביותר יחסית, לא בטוח שנוכל להרשות לעצמנו העדרות של פאלסיוס, שטומי ואפילו JJ לא יהיו כשירים ואם החלימו מהפציעות הם ממש לא בכושר משחק. כבר איבדנו יותר מידי נקודות יקרות בבית לקבוצות תחתית.
אתה רציני ? אתה מעדיף לאבד את השחקן החשוב ביותר שלך בסנדרלנד או בדרבי ? כל העולם ואחותו מתפללים שיקבל צהוב היום. ופומפי לא קבוצת תחתית אלא קבוצת ליגה שניה כבר... צהוב עשירי - הרחקה ממשחק אחד. ואגב,אם ווילסון מצליח לא לקבל צהוב עד ה 11 באפריל אז הם ימחקו ותתחיל ספירה חדשה. כמו שאני מכיר אותו עד אז הוא יקבל שלושה צהובים מבלי לשחק בכלל...
Gomes; Corluka, Bassong, Dawson, Assou-Ekotto; Kranjcar, Palacios, Modric, Bale; Gudjohnsen, Crouch. SUBS - Alnwick, Bentley, Huddlestone, Livermore, Townsend, Rose, Pavlyuchenko. הרכב מצוין והפצועים מפתיעים וכבר על הספסל. ! COYS
. STARTING XI - Gomes; Corluka, Bassong, Dawson, Assou-Ekotto; Kranjcar, Palacios, Modric, Bale; Gudjohnsen, Crouch. SUBS - Alnwick, Bentley, Huddlestone, Livermore, Townsend, Rose, Pavlyuchenko משחק קשה שיהיה לנו בהצלחה !! טומי כשיר כבר על הספסל הפתעה נעימה, מה שאומר שבשבת הוא משחק ואז פאלסיוס יעשה את מה שצריך.
ממה שהצלחתי לראות באינטרנט, ראיתי מחצית לא טובה שלנו ואקוטו נראה לי רע. מבחן אופי גדול עבורנו ! כמעט לא חזרנו מפיגור לניצחון העונה.