מה זאת אומרת כבר עכשיו? הבן אדם כבר שנתיים לא מקבל את ההזדמנות שמגיעה לו, אפילו לבחור צנוע וחמוד ואוהד שרוף של הקבוצה כמוהו ישבר מהיחס הזה באיזשהו שלב. אני כמעט בטוח שהוא יעזוב אותנו בקיץ, אבל דווקא ליונייטד? לא רואה את זה קורה. טרייד עם סמפדורה/פאלרמו/פיורנטינה נראה לי הרבה יותר הגיוני.
הופתעתי לגלות שיובנטוס משחקת נגד הניו יורק רד בולס עכשיו. נכנסתי לראות את המשחק. 3:0 לאמריקאים בדקה ה-80. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
ניגמר 3-1 לאמריקאים. כל עוד השער של אמאורי לא יגרום להנהלה להשאיר אותו אצלנו גם בעונה הבאה, לא קרה שום דבר. אין באמת מה לקחת או ללמוד מהמשחקים האלה.
נזכרתי והדלקתי במחצית השנייה, ומאד נהנתי מיאגו הספרדי, שחקן מאד מוכשר. גם מארונה היה נהדר, ואני מקווה שלפחות הוא ישתלב יותר העונה בקבוצה הבוגרת. גם במשחקי טרום העונה בעונה שעברה מאד חיבבתי את הבחור הזה, באמת שחקן פנטסטי. איגור, גם אותי זה קצת מדאיג האמת, שער לא רע של אמאורי וההנהלה חושבת שעדיין יש לו את זה... מפחיד אפילו לחשוב על זה.
גם בגלל הצורך שלנו בשחקן כמוהו ובעיקר בגלל דל נרי ומארוטה, אני צופה שהשמועות על ההתעניינות בו ימשיכו ויתרבו במהלך הקיץ. הבעייה היא שקסאנו עצמו הודיע לא מזמן על רצון להשאר בסמפדוריה עד סוף הקריירה, ולמרות שזה לא מבטיח שום דבר, אני חושב שבקיץ הנוכחי הוא לא יעזוב את הקבוצה. בהנחה שאנחנו הקבוצה היחידה שיכולה להפוך ליעד עבורו (אולי אינטר, אבל קשה לי להאמין. כמו שגם קשה לי להאמין שהוא יעזוב את איטליה שוב) אני לא רואה אותו מוותר על ההשתתפות בליגת האלופות עם סמפ, למרות כל הפלוסים שבמעבר לקבוצה גדולה יותר כמו יובנטוס.
כמו שכתבתי בדיון הקאלצ'ומרקאטו, מארוטה נפגש עם ראשי סאמפ' והבטיח להם שיעזוב את שחקני סמפדוריה. בעיקרון ההתייחסות היא לפאלומבו, פאציני, קסאנו, פולי וציגלר. נראה עד כמה ההבטחות שלו יחזיקו מעמד. בלה רפובליקה התבדחו וטענו שליובנטוס 3 מאמנים כרגע: זאקרוני נמצא בארה"ב עם חצי קבוצה + הנוער, דל-נרי נמצא באיטליה ומתכנן את העונה הבאה, וליפי נמצא במחנה האימונים של הנבחרת עם החצי השני של הקבוצה.
אני מאוד מקווה שזה בסך הכל ספין תקשורתי סטייל מוג'י ולא הגישה התבוסתנית שתלווה את קמפיין הרכש שלנו. הצהרות כאלו לא מקובלות עליי ולא אמורות להיות מובנות מאליו. עם כל הכבוד לרגשות של מארוטה כלפי סמפדוריה ועם כל הרצון שלו לא להרוס את הקבוצה המעולה שהוא בנה שם, הוא חייב לשים את המועדון שמעסיק אותו בראש סדר העדיפויות שלו. אם הוא ודל נרי חושבים שפאציני, קסאנו, פאלומבו וכו' יכולים לעזור ליובנטוס מבחינה מקצועית (ואני משוכנע שזה המצב) ואם הוא רואה סיכוי ממשי להחתים לפחות חלק מהם - הוא חייב לעשות את המקסימום על מנת שזה אכן יקרה. מעבר לזה שזאת גישה שלא מאפיינת את יובנטוס לדורותיה, זה אבסורד לוותר על שחקן כלשהו רק בגלל "אי נעימות" ושטויות בסגנון.
כנראה שפיורנטינה נחלה הצלחה מולנו גם בטורונטו. המשחק הסתיים 1-0 כתוצאה משער של יובטיץ'. הנה תקציר שהצלחתי למצוא ביוטיוב.
לפחות לפי התקשורת באיטליה, ביובנטוס חושבים בשלב הזה בעיקר הגנה - על ההתעניינות בבונוצ'י כבר קראנו לא פעם, גם הרצון של ההנהלה להחזיר את קרישיטו לא חדש ולא מפתיע אף אחד, והיום הטוטוספורט מדווח שבעקבות הדרישות הגבוהות של זאמפריני, יובה כנראה תוותר על קסאני ותפנה לרומא על מנת לרכוש את מרקו מוטה. למי ששכח, יובנטוס התעניינה במוטה גם בקיץ שעבר כשעוד היה שייך לאודינזה, אבל רומא רכשה את מלוא כרטיסו. למרות ששותף העונה בפחות ממחצית ממשחקי הליגה של הקבוצה, מארוטה כנראה מאמין שהפוטנציאל שלו שווה את ההימור (אני אישית מסכים), ויהיה מעניין לעקוב אחרי ההתפתחויות בעניין. קרישיטו--------קייליני--------בונוצ'י--------מוטה זה קו הגנה שבעתיד הממש לא רחוק יכול להיות הרביעייה הפותחת של הנאציונאלה. איפה הסמיילי המאונן פה?
הערב (שלושה ימים לפני יום ה 25 שנה לאסון הייזל) נחשף פסל הזכרון באנפילד שינציח את הרוגי האסון. פיל ניל וסרג'יו בריו (הקפטנים של שתי הקבוצות במשחק הגמר ב 1985) ייצגו את הקבוצות כמו שחקני עבר והווה ונציגי האוהדים המקומיים והאיטלקיים. בהמשך השבוע יערך טקס נוסף באיטליה. http://assets1.liverpoolfc.tv/images/template/HeyselBanner.Xxx http://assets1.liverpoolfc.tv/uploads/plaque_unveiling_263.Xxx
http://img249.imageshack.us/img249/9034/8791550.Xxx היום, לפני 6 שנים הלך לעולמו אומברטו אניילי, כשהוא בן 64. אומברטו שימש כנשיא הקבוצה בשנים 1955-1962 וכנשיא הכבוד משנת 1970 ועד מותו, שנגרם עקב סרטן הריאה. אנדראה, בנו האמצעי, הוא הנשיא המכהן, שנכנס לתפקיד לפני כחודש. אנדראה הוא הנשיא הראשון שנושא את השם אניילי מאז אביו. יהי זכרו ברוך.